НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 119

• 103 712
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Да питам.Ядете ли хляб и какъв?И някой пие ли вино?

# 271
Да питам.Ядете ли хляб и какъв?

Ко? Нье!

# 272
  • Бургас
Хляб не ям. Вино пия вечер половин чаша два-три пъти седмично.
Аз отказвам кантара. Днес на три качвания едно след друго, показа разлика 3 кг Joy  Минавам на мерките със сантиметъра само.
Аз съм в застой, вече втори месец съм с болно гърло, вчера се оказа бактериална инфекция, почвам втори антибиотик, що хапчета изпих последните месеци, не е истина. Поне успявам да се храня по режима, но се чувствам подута. Надявам се да оздравея, отслабването после ще се случи. Малко гимнастика си налагам да правя в къщи, поне малко да се почувствам по-добре. Айде, намрънках се Confused

# 273
  • Sofia
Не ми се яде.Наскоро си направих кето хляб с ядки и напълно ми замества пшеничния,правих с него бургери,принцеси,вкусно става

# 274
И аз съм в голям застой но не се оплаквам.
Имам си друга драма - трябва да правя обременяване, а не искам да пия глюкоза. При мен инсулина на гладно е около горна граница май, трябва да проверя, но на 60 и 120 минута е висок, така че явно няма да ми се размине обременяването. И сега стигаме до момента на по-въглехидратно хранене преди изследването...И това не искам да правя, но ако е важно ще се напъна. Колко време, обаче преди изследването и какво значи да увелича въглехидратите? Обременяването ще е, за да видим дали ще ми спрат метфогамата.
Отделно ще пусна щитовидни, защото съм с хашимото, вит Д, защото съм с остър дефицит, В12, защото не съм го пускала...нещо друго ще ми препоръчате ли? 

# 275
  • Пловдив
Момичета някой има ли проблем с кръвното при режима? Аз рязко го смъкнах и сега незнам как да го оправя, а преди това никога не съм имала проблеми и винаги ми е било 120 на 70, а сега 80 на 50 ...

# 276
  • Русе
qNnYtoO, аз съм с постоянно 90 на 60 и нямам проблеми с режима. Според мен не е от него. Потърси нещо друго да не е  Peace

# 277
  • София
Момичета някой има ли проблем с кръвното при режима? Аз рязко го смъкнах и сега незнам как да го оправя, а преди това никога не съм имала проблеми и винаги ми е било 120 на 70, а сега 80 на 50 ...
Пиеш ли достатъчно вода? Консумираш ли достатъчно сол? Особено в началото на режима загубата на вода е по-голяма.

# 278
  • Пловдив
Пиеш ли достатъчно вода? Консумираш ли достатъчно сол? Особено в началото на режима загубата на вода е по-голяма.
Сол консумирам достатъчно, но да си призная за водата понякога не успявам да изпия 1,5 л.

# 279
  • на Мелмак
Ако ти падне много -айран със сол и наистина си гледай водата.
Sht, ако искаш и биохимия, освен тези показатели.

# 280
  • София

Ето я обещаната рецепта. Добавката от мен са плодове в кухината и плънка от кайма с бекон под кожата на гърдите.
Съжалявам, че не можах да завъртя снимката.

# 281
Змия, следващия път като тръгна да пълня пуйка, ще е по твоята рецепта. Иначе като правя, след като я напълня с орехи, лук, гъби и всякакви там импровизации и преди да я сложа да се пече, я покривам цялата с бекон, случвало се е директно да забождам и парчета сланина /с клечки за зъби/, както и много масло. Отгоре завивам с фолио, разбира се, и буквално я "забравям" във фурната. Не ми е ставала суха досега, даже това е едно от топ- ястията, с които съм известна в приятелския ни кръг. И докато сме на тема рецепти на хвъркати, да кажа, че последните два пъти като пълних пиле, под кожата слагах яко масло /може с подправки, може и без/. Уникално става- дори бялото месо е сочно и невероятно вкусно.  Peace

# 282
Тоя готвач си го гледах доста време по телевизията. Факир е.
Аз похвалих ли се, че най- накрая още едно кило падна. А вчера бях на лекар, който трябваше да ме гледа с ехограф. Каза, че нямам никаква мазнина около органите и всичките те се виждат идеално.

# 283
Аз похвалих ли се, че най- накрая още едно кило падна. А вчера бях на лекар, който трябваше да ме гледа с ехограф. Каза, че нямам никаква мазнина около органите и всичките те се виждат идеално.

Ихааааааа! Браво! Етотова е повече от добра новина!!!  Hug

# 284
  • Бургас

Аз по принцип съм с ниско кръвно, от режима ми пада съвсем. Правя си електролитна напитка: 1 литър вода, сок от един лимон, палец джинджифил и чаена лъжичка сол. Освен това изпивам по още поне 800 мл течности (вода, чай) и тогава се чувствам добре.

Общи условия

Активация на акаунт