"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 34

• 70 410
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
ми то си го пише въпроса (2) в първия ми пост, ама не е "бременна ли съм"! То с форум ако ставаха тия работи... А иначе не съм писала, че САМО на 9 съм правила... Ама както и да е - аз си знам. И пак казвам - и предния път уж беше рано, уж "внушени" симптоми, пък то се оказа не съвсем Simple Smile Всеки организъм е различен, аз например точно такова "ПМС" като уж сегашното никога не съм имала, затова ще се изненадам повече, ако се окаже ПМС, а не другото, но не съм казвала, че е невъзможно, а че "другото" е възможно (предвид усещанията ми). Темата е за споделяне или погрешно съм разбрала и може би е за директен отговор на въпроса, който се съдържа в заглавието... Айде успех на "работещите", да споделят положителни резултати.

Предния път доколкото си спомням имаше кръвен тест със стойност 2. Който тест си е отрицателен отвсякъде. Мисля, че си внушаваш и се пренавиваш. И тогава, и сега.

предният път беше аборт в началото на 5 г.с., не се притеснявай, не си спомням теста колко е показал, но като няма имплантация - няма хормон (онзи с дългото име, на бременността;-) или  - как беше - някой "не се е ограмотил"? Simple Smile Това не значи, че не съм била прегледана ПО ВРЕМЕ на аборта от д-р, установил контракции и всичко. Това е минало, вземам мерки да не се повтори, спокойно. А за сегашното -  вече никак не мисля, че си внушавам - 99.9 съм сигурна. Какво да правя, познавам се Simple Smile Вчера кръстни болки (ама не като яйчници пред мензис, а от "онази" болка, която познавам от първата си, успешна бременност. Днес няма такива болки, но - главата боля, нещо също твърде, ама твърде нетипично за мен. Гърдите са нетърпими на допир и вече и понаедряват (вчера и днес). Какво ви става, бе, хора, не можете ли да повярвате, че а) човек може да зачене от първия си месец на опити - аз съм пример, първото ми дете е заченато и родено така, от първия месец опити, следващото забременяване - също от месец опити, сегашното - също; б) може да се познава и доверява на себе си? Айде със здраве (и без злоба)!

ПС: точно поради неимплантиране стана абортът - поради ОВИ след зачеването, който вирус, да те "ограмотя", пречи на имплантацията.
ПС 2 - и други реални симптоми имам - гадене до обед примерно , стъргане на стомах на 2-3 часа, до болка, ям ужасно много и с огромна охота. Ама вие си не вярвайте, не ви карам.
ПС 3: предният път тест престо ми беше като по-светлия на предишната страница, където са снимали два, може би малко по-светъл, но черта имаше - втора, макар и много бледа. Ще докладвам след дни.

Последна редакция: ср, 17 яну 2018, 20:40 от alen mak

# 631
На мен ми е много любопитно как се прави аборт като няма имплантация. По тая логика жените всеки месец правят аборт. Joy Joy Joy

# 632
Аленмак, ако няма имплантация - няма аборт!

# 633
На мен ми е много любопитно как се прави аборт като няма имплантация. По тая логика жените всеки месец правят аборт. Joy Joy Joy

Цикъл - аборт, не знам на мед. език как е. Нима зачеването е от имплантацията?! Някой мй не си е чел урока...

# 634
Ален Мак, доста се поизложи дотук. Но, нищо. Продължавай. Става още по-забавно. Смехът е полезен Joy Joy Joy

# 635

Няма, ама има, я прочети къде се извършва оплождането, после ми говори. Ама сте и упорити в неискането си да разберете. Или може би нарочно се "забавлявате" по някакъв странен начин - да се правите на незнаещи...
http://palitrastyle.com/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0% … D1%82%D1%82%D0%B0

# 636
Защо не ни обясниш малко повече. Все пак ние откъде да знаем. Имаш уникален шанс да просветиш всички невежи в тая тема Joy Joy Joy

# 637
Защо не ни обясниш малко повече. Все пак все ние откъде да знаем. Имаш уникален шанс да просветиш всички невежи в тая тема Joy Joy Joy

пробвай от линка по-горе; ако не - питай някой д-р, или където и да е - ще свърши работа, само да не е от някоя такава "тема". Като не сте чували, че първо стават нещата в тръбите, после другаде, не значи, че не е така.

# 638

Няма, ама има, я прочети къде се извършва оплождането, после ми говори. Ама сте и упорити в неискането си да разберете. Или може би нарочно се "забавлявате" по някакъв странен начин - да се правите на незнаещи...
http://palitrastyle.com/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0% … D1%82%D1%82%D0%B0

За твое сведение, не просто знам къде се извършва оплождането, знам какво е цикъл и знам какво е аборт, даже имам 2. И мога да те уверя, че аборт се случва след като оплодената яйцеклетка се имплантира в матката и по някаква причина спре да се развива!
Не се излагай.....

# 639
Може да си бременна.
Сега като се замисля- 100% е бременна.

# 640

За твое сведение, не просто знам къде се извършва оплождането, знам какво е цикъл и знам какво е аборт, даже имам 2. И мога да те уверя, че аборт се случва след като оплодената яйцеклетка се имплантира в матката и по някаква причина спре да се развива!
Не се излагай.....

Може и да не е това терминът - "аборт", но не значи, че не може оплодената яйцеклетка да се отхвърли от организма с контракции, съсиреци, адски болки. Потвърдено от лекар, ама не - ти знаеш повече Simple Smile И CatGirl! Чао, няма да си губя времето с невъзпиемчиви (меко казано) съфорумки и безсмислени теми, както  и това на бъдещото ми бебче Simple Smile

# 641
Ален мак, оплождане се получава при срещата на сперчатозоида с яйцеклетката, но ако оплодената яйцеклетка не се имплантира в матката, няма наличие на бременност. И съответно ако това не се случи бива „изхвърлена” от организма със следващата менструация. Дано си права за себе си и се бременна, но за да де появят симптомите значи овулацията е била по-рано и яйцеклетката вече се е имплантирала, за да започне да произвежда ЧХГ (хормона, за който говориш). Преди това да се случи физически е невъзможно да има каквото и да било като симптоматика. Защо просто не си направиш утре един тест със сутрешна урина и да си отговориш на въпроса бременна ли съм? Ако има имплантиране, има бременност и ако ЧХГ е нарастнало достатъчно ще ти отчете.
Грубият и заядлив тон е крайно излишен и нежелан в този форум, успех! Wink

# 642
Няма смисъл...
Само се спами темата .... ясно е, че човек вярва в каквото иска, независимо възможно ли е или не от мед. Гл. Точка ✌✌✌

# 643
Искам да помоля да спре спама, защото ще докладвам на модератор.  Peace

# 644
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Искам да помоля да спре спама, защото ще докладвам на модератор.  Peace

Аз предлагам направо да напусне темата  Peace Така де много начетена,всичко си знае.Още след секс разбира,че е бременна......За какво изобщо пише се чудя!?

Общи условия

Активация на акаунт