"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 34

• 70 413
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Темата не е за споделяне. Достатъчно спамихте. Peace

# 601
Здравейте дами! Накратко ПРМ 28,12,2017, цикъл на 23-24 дни, винаги си ми идва на датата. Овулацията е някъде около 9-10 ден - винаги когато съм засичала с тестове. Този месец не съм засичала, но мисля, че е била или на 6ти или на 7ми януари. Съответно контакти от 2ри до 7ми почти без прекъсване. От тогава не сме бебеправили. Питам се кога най-рано мога да направя тест и да има реален шанс да покаже вярно, тъй като получих предложение за нова работа и трябва да отговоря в четвъртък, а не мисля че ще е етично да приема, а в последствие да се окажа бременна. Иска ми се да знам преди това дали или.. Знам, че е рано но наистина ми е наложително да разбера. Благодаря ви Simple Smile

# 602
Здравейте дами! Накратко ПРМ 28,12,2017, цикъл на 23-24 дни, винаги си ми идва на датата. Овулацията е някъде около 9-10 ден - винаги когато съм засичала с тестове. Този месец не съм засичала, но мисля, че е била или на 6ти или на 7ми януари. Съответно контакти от 2ри до 7ми почти без прекъсване. От тогава не сме бебеправили. Питам се кога най-рано мога да направя тест и да има реален шанс да покаже вярно, тъй като получих предложение за нова работа и трябва да отговоря в четвъртък, а не мисля че ще е етично да приема, а в последствие да се окажа бременна. Иска ми се да знам преди това дали или.. Знам, че е рано но наистина ми е наложително да разбера. Благодаря ви Simple Smile
Утре или в четвъртък може да отидеш на кръвен и евентуално ще покаже дали има нещо.

# 603
Благодаря ти fairytale11. Още утре ще отида, за да мога да знам до четвъртък. Стискайте палци да е +, въпреки че след тази една година от неуспешни опити някак ми се струва, че ще започвам нова работа Simple Smile

# 604
Имай предвид, че на някой места резултатите излизат след час. Момичетата вероятно знаят кой са експресните лаборатории, така че ако в четвъртък сутринта отидеш, вероятно ще знаеш резултата преди да трябва да отговориш.

# 605
  • София
ми то си го пише въпроса (2) в първия ми пост, ама не е "бременна ли съм"! То с форум ако ставаха тия работи... А иначе не съм писала, че САМО на 9 съм правила... Ама както и да е - аз си знам. И пак казвам - и предния път уж беше рано, уж "внушени" симптоми, пък то се оказа не съвсем Simple Smile Всеки организъм е различен, аз например точно такова "ПМС" като уж сегашното никога не съм имала, затова ще се изненадам повече, ако се окаже ПМС, а не другото, но не съм казвала, че е невъзможно, а че "другото" е възможно (предвид усещанията ми). Темата е за споделяне или погрешно съм разбрала и може би е за директен отговор на въпроса, който се съдържа в заглавието... Айде успех на "работещите", да споделят положителни резултати.

Предния път доколкото си спомням имаше кръвен тест със стойност 2. Който тест си е отрицателен отвсякъде. Мисля, че си внушаваш и се пренавиваш. И тогава, и сега.

# 606
Кръвен тест със ниска стойност май означава че бременността се е прекратила в много ранен стадий, може би още по-време на имплантацията , а не че изобщо е нямало такава. Иначе ЧХГ-то си е кръгла 0.
    Нали и след аборт следят ЧХГ-то да спадне до 0  newsm78

# 607
  • София
"– ЧХГ под 5 MIU/мл: Негативен тест, жената не е бременна!
– ЧХГ от 5 до 25 MIU/мл: „Неопределена Бременност“. Може би не сте бременна. Повторете теста след няколко дни
"

По-скоро ако е над 5 да е имало някаква бременност.

# 608
а относно това , че ми е дошло ами не мога да го нарека въобще цикъл, за 3 дена по няколко капки кръв, а на 4 ден малко по силно защото бях предния ден на СПА по сауните и до там, усещах предърпвания леки болки на яйчниците, а и както четох много от мамите тук казват, че тестовете са им отчели “-“, а са били бременни, все още си оставам с надеждата, че има нещо, но ще разберем само да ида на лекар Simple Smile

Съжалявам, че ще те разочаровам, но такова животно като "цветна бременност" не съществува. Зацапване или кървене по време на бременност е отклонение от нормалното развитие на бременността и говори за евентуален проблем. Относно отрицателните тестове , да, случва се да не отчете, а да има бременност, но се случва рядко. Просто съвременните тестове отчитат правилно. Много момичета, като теб, се хващат за всичко и се самонавиват, че са бременни, и после са два пъти по-разочаровани. Простонте предупреждавам да си подготвена.

# 609
  • София
Eti Walewa - тези зацапвания и оскъден цикъл може да е вследствие на много други неща, дори бременност е най-малко вероятна.
Примерно аз съм имала подобни зацапвания в цикъл без овулация, ако имам киста и тнт
Трябва да отидеш на преглед, тук не можем да ти кажем какво се случва.

Бременност е най-малко вероятна, защото си направила тестовете когато вече трябваше да отчете.

# 610
Здравейте момичета. На 25 години съм. Последната ми менструация беше на 26.12. На 7 и 8 януари със съпруга ми направихме за първи път опити за бебче- по това време направих тестове за овулация, които ми показа две чертички. Снощи вечерта си направих тест на Престо отчете ми една доста бледа линийка, но все пак видима. Тази сутрин направих и втория от опаковката и като че ли чертичката е по-наситен. Бързо се зарадвах, но прочетох и доста негативни мнения заради фалшиво положителни резултати. Вие какво мислите, прикачвам снимка и ще следя с трепет отговорите ви. Благодаря за  вниманието =)

# 611
Направи Шуърчек. Престо не са много надеждни. В темата сме видели много пъти положителни Престо, без да има бременност.
Не пишеш колко дни е цикълът ти. Имаш ли закъснение?

# 612
Лоло.... честито Blush Hug и до термин. На мен предсто ми отчете бременност правилно, а й ти си направила два с две хубави черти.

# 613
благодаря за отговора. днес е 9, респективно 10 ден от акта, май още е рано за чуър чек?
п.с- до някъде ме обнадеждава това, че макар и минимално да е има по-силно насищане спрямо вчера
п.с.цикълът ми обикновено идва на около 30, 31 и няколко дни, но последните 3-4 месеца се скъси, миналия месец ми дойде на 27ми ден, дори бях на ски и едни болки като започнаха... въобще не очаквах че е от цикъла
за момента нямам закъснение

# 614
Лола има бременност. Дано вярно да е показал теста, стискам палци! Аз реших преди кръвния да направя един пиклив и още повече се вкарах във филма.. ама го пиша невалиден, какво мислите
http://prikachi.com/images.php?images/322/9247322C.jpg

Общи условия

Активация на акаунт