Избор на сушилня - Тема 9

• 115 365
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз сега предлагам на ММ това АЕГ - гравитира около психологическата му бариера за цена http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T8DBG48S/p/687476
Благодарение на информацията от тази тема се спрях и закупих посочената сушилня АЕГ. Все още не съм я разучила напълно, но като първо впечатление съм много доволна -  пу-пу. Пералнята ми е с капацитет от 5г. и идеално  е съвместима, като обем на пране със сушилнята. Към момента съм използвала две от програмите микс и спално бельо  и двете с опция срещу намачкване без гладене. Дрехите излязоха напълно сухи и директно ги прибрах в гардеробите. При мен водещо условие в търсенето бе програма за сушене на пух. Сега предстои и нея да тествам, както и тази за сушене на вълна. Дано и от тях остана удовлетворена. Сушилнята работи сравнително по-тихо от пералнята и се почиства лесно.
Момичета благодаря още веднъж за споделеното. bouquet

# 511
  • в 1001-та нощ
erna Simple Smile Много се радвам ан соделеното Simple Smile

Electrolux-a има някаква система CicloneCare - какво тояно е това? В коментарите пиве, че е безшумна, ако е така си заслужава инвестицията.

До колкото разбрах е разработено да дозира въздушния поток и да го пуска на спирали (като циклон - завихряне), така, че дрехите да не се увреждат  и да излизат изгладаени. Имаше картинак с 3 ризи, мога да погледна дали се намира някъде.

По-именитите марки - имат някаква иновация, която е уникана и се грижи за тъканите, глади ги ... при едните се казва по един начин, при другиет по друг ... АЕГ-то имат "AbsoluteCare®" система ... Бош  друга Simple Smile

# 512
Поредния търговски трик.... Всяка фирма си е измислила по един" CicloneCare" казващ се по различни начини.

# 513
  • в 1001-та нощ
Е, хубаво е, че го има това - независимо как се казва Simple Smile

# 514
Спокойно я вземайте.
Откакто съм с моето старо Беко гладя 2-3 пъти годишно, просто няма гънки, а и нужда.
Важно е да се спазва- вадене веднага след изсушаване и колкото по-малко дрехи се слагат, толкова по-изгладени излизат. Ризи например пускам по една, най-много две. Готови са за 15-25 минути.

# 515
  • варна
http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T8DEC68S/p/687477 Ако може някой да даде отзиви, заслужава ли си ?

# 516
  • Сливен
Имаме я от няколко месеца,доволна съм.

# 517
От утре в Техмарт ще има промоция. Може и да има добри намаления на сушилни. Но не съм сигурна дали предлагат услугата Удължена гаранция, по спомен някой беше писал във форума, че не предлагат. Може и да греша. Simple Smile
http://prikachi.com/images.php?images/859/9265859b.png

# 518
Момичета, знам че при местене сушилнята не трябва да се използва известно време ,но се чудя при съвсем леко приплъзване на страни дали ще бъде проблем да се използва след 3 -4 часа?

# 519
При такова преместване не е проблем да се ползва.

# 520
  • в 1001-та нощ
Момичета, тази сутрин прегледах намаленията в Техмарт и поръчахме един Бош - със 100 лв по-евтин от Технополис. Малко след поръчката се обадиха да уговорим доставка - разбрахме се за събота.

Леле, какво предстои Simple Smile Вълнувам се, все едно ще се женя Simple Smile

# 521
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Момичета, тази сутрин прегледах намаленията в Техмарт и поръчахме един Бош - със 100 лв по-евтин от Технополис. Малко след поръчката се обадиха да уговорим доставка - разбрахме се за събота.

Леле, какво предстои Simple Smile Вълнувам се, все едно ще се женя Simple Smile

Че то си е за вълнение. Аз продължавам с обмислянето и четенето, докато се реша, ще дойде лято и пак ще отложа за зимата....
А, честито!

# 522
a.l.e.n.a Честито в аванс! Кой модел си избрахте?
Аз съм от тези, които също ползват сушилня и лятото - за чаршафите е кърпите е задължителна вече вкъщи. Повечето летни дрехи на детето стават за сушилня така, че пускам и тях.

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 11:09 от Devil_Rose

# 523
Здравейте,

Чисто нов съм във форума. Вчера платих една AEG T8DEC68S, днес ще я докарат. Май модела е стар от 2016-та, но затова цената е убиец, Техномикс я продават заедно с кита за свързване към пералня (иначе за AEG до 1000 кинта, Техмарт цепят мрака).

Някой, има ли наблюдение върху действителната консумация на енергия? Ясно е, че основно зависи от влажността на дрехите, които излизат от пералнята (т.е. от качеството на центрофугата на пералнята), но ако някой има представа за разхода на енергия/пари, средно месечно/годишно, моля да сподели.

Поздрави

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 10:28 от EmoZ

# 524
  • в 1001-та нощ
Съседката над нас направи коментар, че в първия месец от ползване на сушилнята, когато е имала желание да прекара целия гардероб през нея- сметката за ток е била с 20 лв по-висока от обичайното.

Този Бош взехме ние, а съседите над нас мисля, че са със същата https://techmart.bg/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8F%2 … osch%20WTH85200BY Те също са 4 членно семейство, като нас.

Общи условия

Активация на акаунт