Избор на сушилня - Тема 9

• 114 468
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Г. О.
Сушите ли обувки/маратонки? Някои сушилни имат специална поставка за такива, но аз нямам и се чудя дали мога да пъхна един чифт в торба и да ги изсуша?

# 661
  • София
Не, не суша там, защото го смятам за изключително нехигиенично. Въпреки, че са изпрани, са си обувки/маратонки все пак, с които е ходено по "чистите" ни улици. Не си предтавям да си пъхна обувките и после бельото и дрехите. Това си е лично мое мнение и не ангажирам никой с него.

# 662
  • в 1001-та нощ
За Бош има такива скари. Но аз бих ги оставила да изсъхнат навън.

# 663
  • Варна
Сушите ли обувки/маратонки? Някои сушилни имат специална поставка за такива, но аз нямам и се чудя дали мога да пъхна един чифт в торба и да ги изсуша?

Срещала съм тази идея, но лично аз не съм я пробвала:
https://www.sportsmomsurvivalguide.com/wp-content/uploads/2015/0 … nis-Shoes-1-3.jpg

# 664
Пера маратонки в пералнята, но суша на балкона. Не смея да ги пускам в сушилнята. Нямам и кошница за целта.

# 665
  • София

Срещала съм тази идея, но лично аз не съм я пробвала:
https://www.sportsmomsurvivalguide.com/wp-content/uploads/2015/0 … nis-Shoes-1-3.jpg
Чудесен начин да се прецака уплътнението /разбира се не става с 1 сушене, но все пак/.

# 666
  • на Мелмак
Пускала съм маратонки в сушилнята , но нямам поставка за това , тропането е налице:)
А те да са се изсушили - не Simple Smile
Може би съвсем леко.

# 667
  • Г. О.
Да, аз също никога не съм ги сушила в сушилнята, винаги ги оставям по естествен начин да си изсъхнат, но исках да чуя и вашите съвети и споделен опит. Благодаря много на всички:)

# 668

Каква марка и модел е вашата сушилня ?

# 669
# 670
А, да благодаря Радина , аз съм си го  записала този модел да следя за намаление .

# 671
Здравейте! Моля за съдействие от запознатите с тази марка, защото промоцията е до утре и не знам коя да избера. Моята дилема е между http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-ELECTROLUX-EW8H458B/p/688334  и http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T8DBG48S/p/687476    Знам, че са под една шапка. Като им чета параметрите са едни и същи. За AEG  се споменава за доста проблеми.
 1. При ELECTROLUX срещат ли се също фабрични дефекти или други проблеми.
2. При AEG има ли програма Освежаване, като при ELECTROLUX
3. И някой с ELECTROLUX може ли да ми каже каква точно е тази програма Освежаване.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 20:05 от ELL!

# 672
Искам да си купя от топките на DM, но две седмици вече влизам във всеки магазин който видя и все няма:-( какви други добри- изпитани ще препоръчате

Имам тези от около 3 години,много съм доволна!

# 673
  • София
Здравейте
Отскоро имам сушилня Бош хоум профешънъл, но има неща, които не разбирам около нея
За мъха например се притеснявам, че дрехите се захабяват и изтъняват, така ли е?
Другото е, че не уцелвам програмите и като пускам дрехи, по често ми излизат влажни
Знаете ли каква е температурата на различните програми? В опции ако избера low heat On щадят ли се дрехите, по ниска ли е температурата?
 Какво е значението на оборотите на въртене за степента или скоростта на сушене?
Може в опции също да се избере ниво на сушене +1+2 и т.н, това удължава ли времето на програмата за да излизат по сухи и излизат ли по сухи?
Забелязах, че опцията екстра сухо я има само на памук, или бъркам?
Ако пускам смесени дрехи на програма памук ще се свият ли?
Също така понякога при сушене явно превишавам килограмите и сушилнята вие, или казва да почистя филтъра, дали е заради количеството дрехи на тази програма или не са изцентрофугирани добре?

Благодаря за съветите , объркана съм, защото никак не е евтина, а резултата не ме впечатлява, да дрехите са меки, но изглеждат като олекнали и малко обезцветени.

# 674
  • София
Здравейте
Скрит текст:
Отскоро имам сушилня Бош хоум профешънъл, но има неща, които не разбирам около нея
За мъха например се притеснявам, че дрехите се захабяват и изтъняват, така ли е?
Другото е, че не уцелвам програмите и като пускам дрехи, по често ми излизат влажни
Знаете ли каква е температурата на различните програми? В опции ако избера low heat On щадят ли се дрехите, по ниска ли е температурата?
 Какво е значението на оборотите на въртене за степента или скоростта на сушене?
Може в опции също да се избере ниво на сушене +1+2 и т.н, това удължава ли времето на програмата за да излизат по сухи и излизат ли по сухи?
Забелязах, че опцията екстра сухо я има само на памук, или бъркам?
Ако пускам смесени дрехи на програма памук ще се свият ли?
Също така понякога при сушене явно превишавам килограмите и сушилнята вие, или казва да почистя филтъра, дали е заради количеството дрехи на тази програма или не са изцентрофугирани добре?

Благодаря за съветите , объркана съм, защото никак не е евтина, а резултата не ме впечатлява, да дрехите са меки, но изглеждат като олекнали и малко обезцветени.
Отговор на всичките ти въпроси има в темата и в предните, попрочети малко назад, прочети си и книжката с упътването и ако още имаш въпроси, ела ги задай. Не ти го казвам с лошо, ама през 3 страници едно и също се дъвче.

Общи условия

Активация на акаунт