Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява трансферът на ембриони?
Какви са нормалните нива на ЧХГ за 5-та седмица?
Какво представлява зацапване след пункция и как може да повлияе на резултата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява трансферът на ембриони?
-
Какви са нормалните нива на ЧХГ за 5-та седмица?
-
Какво представлява зацапване след пункция и как може да повлияе на резултата?
-
Какво представлява хормонът и как може да повлияе на резултатите от кръвен тест?
-
Какво представлява хиперстимулацията и какви са нейните симптоми?
След двата положителни теста ,след две седмици не се видя нищо в матката.Днес пак бях на преглед и пак нищо.Направихме кръвен тест и резултата е отрицателен.Още го осмисляме.Защо стана така?Как стана?Кога?Не съм имала кървене нито болки.Доктора нищо не каза.Имахме големи надежди.Просто не мога да павярвам.А сега на къде?Пак всичко отначало.Пак подаване на документи ,чакане една година и стимулация.
Незнам как без кървене ,незнам как се е изчистило ЧХГ.И доктора нищо не ми каза.Сега незнам с цикъла ли ще се изчистя или още в началото е спряло да се развива.Незнам
На мен лично ми се виждаха ниски стойностите, но далеч не съм от разбирачите, а и най-важното е, че щом веднъж е станало отново ще се получи и този път ще е до щастлив финал