Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 928
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Момичета моят първи опит завърши с неуспех. CryСлед двата положителни теста ,след две седмици не се видя нищо в матката.Днес пак бях на преглед и пак нищо.Направихме кръвен тест и резултата е отрицателен.Още го осмисляме.Защо стана така?Как стана?Кога?Не съм имала кървене нито болки.Доктора нищо не каза.Имахме големи надежди.Просто не мога да павярвам.А сега на къде?Пак всичко отначало.Пак подаване на документи ,чакане една година и стимулация. Cry

# 196
  • На остров
Stz 2 съжалявам, но понякога няма обяснение защо и как се случва. Инвитро бременността след самото зачеване е като всяка една друга и няма гаранция, че ще се развие както трябва.
Много боли и е супер гадно, поплачи си събери сили и помислете кой път е най добрият за вас.

# 197
stz2, как така без кървене? това ЧХГ как се е изчистило? ако е отрицателно, би трябвало да ти дойде цикълът

# 198
Stz съжалявам мила:hugs:
В такива моменти,думите са излишни..силна прегръдка от мен

# 199
Благодаря момичета. Hug Незнам как без кървене ,незнам как се е изчистило ЧХГ.И доктора нищо не ми каза.Сега незнам с цикъла ли ще се изчистя или още в началото е спряло да се развива.Незнам Cry

# 200
stz, прегръдки и от мен  Hug На мен лично ми се виждаха ниски стойностите, но далеч не съм от разбирачите, а и най-важното е, че щом веднъж е станало отново ще се получи и този път ще е до щастлив финал  Hug Hug

# 201
Вече 10-ти ден след трансфер, изкукване централно, изплаках си и сълзите, тоя страх от резултата е побъркващ. Знам, че трябва да съм спокойна и дрън дрън... Еми не мога ...
Ще изчакам до понеделник за кръвен, нямам сила да се разочаровам сега, ще е 14-ти ден и каквото такова.
Симптомите ми баавноооо отшумяха, гърдите болят само при натиск вече, и те милите какво преживяха, през 5 Минути ги натискам, мачкам, за да ги усетя.
Нямам почти никакви болки долу, да не кажа никакви.
Единствено температура която си остана постоянна 37 и вечер потене ( днес беше леко) и добре че преди дни Герда каза че това е симптом, иначе съвсем щях да се отчая.

# 202
Момичета ето го резултата от чхг-то-167mU/ml на 14 ден след трансфер на 5дневни

# 203
Момичета ето го резултата от чхг-то-167mU/ml на 14 ден след трансфер на 5дневни
Честитооооо! Желая ти прекрасна и красива бременност 💜

# 204
Благодаря момичета. Hug Незнам как без кървене ,незнам как се е изчистило ЧХГ.И доктора нищо не ми каза.Сега незнам с цикъла ли ще се изчистя или още в началото е спряло да се развива.Незнам Cry

A kakви ти бяха стойностите на кръвните? Удвояваха ли се ?
Биохимична явно. Много неприятна изненада... положителни тестове и после ... bouquet

# 205
Stz2 Не се притеснявай !Всемко ще се нареди!Знам ,че всичко е излишно сега..но бъди силна и се въоръжи с търпение прегръщам те Hug
Сладурче честито 😘желая ти лека бременност😘

# 206
Момичета, за съжаление и аз влизам в негативната класация. На 10ти ден след трансфер на 5-дневни ембриончета - ЧХГ 2.0

Взимам си малко почивка, за да си събера мислите, да се нарева и да си почина. В последствие ще трябва да взимаме сериозни решения с половинката какво ще правим в бъдеще.

На всички чакащи - успех и стиснати палци.

# 207
Момичета, объркана съм, днес се видя сак 7.9-8 мм. и док разсеяно каза, че съм 5 г.с., но според мен съм 6та. При положение, че последният ц е бил на 1.11., пункция на 11.11. и трансфер на 14.11. според вас в коя съм и най- вече ме вълнува размера на сака толкова ли трябва да бъде, защото ми се вижда малък, имам преглед чак другия петък и ще изперкам дотогава...

# 208
Момичета, за съжаление и аз влизам в негативната класация. На 10ти ден след трансфер на 5-дневни ембриончета - ЧХГ 2.0

Взимам си малко почивка, за да си събера мислите, да се нарева и да си почина. В последствие ще трябва да взимаме сериозни решения с половинката какво ще правим в бъдеще.

На всички чакащи - успех и стиснати палци.
Много съжалявам ,една прегръдка от нас

# 209
  • София
Момичета, объркана съм, днес се видя сак 7.9-8 мм. и док разсеяно каза, че съм 5 г.с., но според мен съм 6та. При положение, че последният ц е бил на 1.11., пункция на 11.11. и трансфер на 14.11. според вас в коя съм и най- вече ме вълнува размера на сака толкова ли трябва да бъде, защото ми се вижда малък, имам преглед чак другия петък и ще изперкам дотогава...
Ante, според мен си 5 гс.+1 ден, което се води всъщност 6 гс., т.е. имаш 5 пълни гс. и си започнала 6-та.  Поне при мен гс. са изчислявани и от двамата лекари, които ми следиха бременността, единият, от които ми прави инвитрото, спрямо МЦ. Не са вземали предвид пункция, ЕТ и пр.
Не зная какви са стандартите за размерите на плодния сак в 6 гс., но мога да ти кажа как е било при мен - ходила съм в 5 гс.+5 дни, пл. сак е бил 15 мм. с ембрион 4.5 мм.
Ако лекарят ти не е изразил притеснение, значи всичко е наред. А и не се сравнявай, то не е математика, а и всички сме различни.
Успех! ☺ 💕

Общи условия

Активация на акаунт