Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 934
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • На остров
Ако е по дълъг протокол има значение датата на пункцията и от нея условно се връщат две седмици за да се пресметне.
В нета има много калкулатори за инвитро и там няма нужда да се чуди човек.

# 211
на положителните  резултати   честито .  със болка и сълзи ви разбирам момичетата със отрицателни тестове аз седмица и половина не мога да се успокоя и нарева . но   няма да се  оставя и продължавам  . момичета  поплачете потъгувайте и накрая със нови сили се изправете и не се давайте  на мъката ,  един ден ще гушкаме  нашата голяма мечта , чудо  нашето малко   пухкаво вързопче . и ще си спомняме през какво сме преминали за да   го гушкаме . успех на всички .

# 212
Момичета вече ми е 9-ти ден след трансфер, но имам много силни болки /както по време на менструация/, имам и кафеникаво зацапване. На спешния ми казаха да пия 3х2 но шпа. НА някой случвало ли се е?

# 213
И аз съм така и също пия но шпа. Спира болката за известно време и зацапването ми е на интервали: ту го има, ту го няма.
Аз съм така от 12 ден, а днес ми е 16...

# 214
  • София
Момичета вече ми е 9-ти ден след трансфер, но имам много силни болки /както по време на менструация/, имам и кафеникаво зацапване. На спешния ми казаха да пия 3х2 но шпа. НА някой случвало ли се е?
на много се случва, че и все бременни се оказват.

# 215
на 11 ден  на трансфера ми  бях със кафеникаво  което ту се усилваше ту намаляше и изчезваше и после пак се появяваше докато накрая се усили и после стана  обилен  цикъл и бях със зверски  болки  . отивай те на кръвен тест  . при мене имаше инмплантация която за съжаление  се е прекъснала  на 13 ден правих кръвния тест .

# 216
  • София
Момичета, мнгоо съжалявам за кофти серията тук с отрицателните тестова, повярвайте ми, прекрасно ви разбирам! Имам зад гърба си 8 трансфера!

Влизам да ви дам лееека светлинка на позитивизъм, имам положителен тест. На 7ми ден на тридневни ембриони реузлтат 50,2 Purple Heart Моля се всичко да е наред и стъпка по стъпка да се движа към успешния финал Purple Heart Само оня отгоре знае какво упорство съм проявила , за да стигна дотук, дано е с мен и с всички нас , желаещи бебче и занапред Purple Heart

# 217
Буена, сигурна бях! Стискам палци поне едно до термин!

# 218
Момичета, мнгоо съжалявам за кофти серията тук с отрицателните тестова, повярвайте ми, прекрасно ви разбирам! Имам зад гърба си 8 трансфера!

Влизам да ви дам лееека светлинка на позитивизъм, имам положителен тест. На 7ми ден на тридневни ембриони реузлтат 50,2 Purple Heart Моля се всичко да е наред и стъпка по стъпка да се движа към успешния финал Purple Heart Само оня отгоре знае какво упорство съм проявила , за да стигна дотук, дано е с мен и с всички нас , желаещи бебче и занапред Purple Heart

Браво, мила Buena, честито! Много се радвам че внасяш позитивизъм и надежда в темата. Успех и само положителни емоции за напред, а на нас с отрицателните резултати пожелавам повече чудеса през следващата година.

# 219
  • София
Благодаря ви, момичета! Не знам какво ще стане занапред, но е факти, ч е това е първия ми положителен тест след цели 5!!! трансфера преди това, при които нямаше дори БХ Purple Heart

# 220
Буена страхотни новини. Тихичко честито. Силни прегръдки

# 221
Тихичко честито Буена:purple_heart:На Коледа стават чудеса и може да има изнендада по 2 Blush

# 222
Браво Буена! Страхотна новина, много се радвам за теб! Тихичко честито и до термин

# 223
Супер, Буена !
Успех до финал ! Simple Smile

Как те стимулираха тоя път ? Лимитирано ?

# 224
Буена, честито и от мен! Да ти е успешна и безпроблемна! ( А като си помисля вчера какво обсъждахме в една друга тема! Браво!)

Общи условия

Активация на акаунт