Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 112
  • 745
  •   1
Отговори
# 525

при мен в 6г.с.+5 дни се видя сърчицето с вагинален ехограф

# 526
Няма разлика.
Но не можеш да сравняваш резултати от различни лаборатории
Благодаря за информацията.Да,знам че трябва да са от една и съща, просто така се наложи.По-нататък пак ще пускам в едната

# 527
  • София
Няма разлика.
Но не можеш да сравняваш резултати от различни лаборатории
Благодаря за информацията.Да,знам че трябва да са от една и съща, просто така се наложи.По-нататък пак ще пускам в едната
Обаче, медицината не е математика и едно “точно” или “не точно” удвояване не е кой знае колко важно.
Мн пъти съм писала, с предишната ми бременност, ЧХГ се удвояваше и растеше повече от прекрасно - резултат - мисед аборт в 8-9г.с.
С тази ми бременност (след 2 дни влизам в 32г.с.) ЧХГ хич не тръгна добре, но...

# 528
Моя случай е малко по-особен - на 19ти чхг 1222 mU,днес прокървих и лекарката ми каза,че вижда на УЗ ембриона,но е много по-малък от очакваното.Затова трябваше бързо да пусна чхг да видим какво става.Така че за мен не е толкова важно дали правилно се удвоява,а по-скоро дали има развитие. Резултата от днес е 5550 mIU и затова питам дали трябва да преобразувам по някакъв начин тези мерни единици,за да ги сравня

# 529
  • София
Ясно,
Резултатите са 1:1, дори и да ги преизчислиш, защото едното е на литър, а другото на мл.
Стискам палци ембриончето да навакса

# 530
Малага, а след това появи ли се сърдечна дейност?
Не се появи и направих медикаментозен аборт.

# 531

при мен в 6г.с.+5 дни се видя сърчицето с вагинален ехограф
Лекарката каза другия път,че трябва да се види.
Дано всичко е наред

# 532
sladur4e7, ще се види!! ☺ всичко много зависи и от ехографа, ако уредът не е добър, само в паника могат да те вкарат.

# 533
sladur4e7, ще се види!! ☺ всичко много зависи и от ехографа, ако уредът не е добър, само в паника могат да те вкарат.
Благодаря ти много за успокояването:hugs:

# 534
Честита Коледа, момичета!  С чудесата винаги трябва да си нащрек...Може да се промъкнат тихо и да те изненадат...
Пълни с чудеса и вълшебни изненади празници ❄🎁☃🎄

# 535
Чезтита Коледа момичета.Да сме живи и здрави,да се изпълни всяка мечта, и любовта и божията светлина, от рождество да изпълни сърцата и душите ни.Весел празник⛄🎄🎉

# 536
Здравейте, момичета, Честита Коледа! Нека чакането след трансфера приключи при всяка от два с две чертички и пожелавам на всяка от вас в скоро време да чуете тупкащи сърчица в скоро време и един топъл и пухкав финал през 2018 г.!
Моят трансфер на 11-ти декември на два тридневни замразени ембриона приключи с бхб. На 10-ти ден ЧХГ беше 2.540mU/ml, по данни на лабораторията  "небрем. < 1". На 11-ти ден в последния работен ден преди коледа повторих теста, резултатът отново беше 2.540mU/ml. Заради празниците на мога да продължа да изследвам ЧХГ. Моят док ми препоръча първия тест да направя на 10-ти ден, а тук чета във форума, че някои момичета правят първия си тест едва на 14-я ден след трансфера. Док ми препоръча да спра поддържащите препарати, което направих на 12-тия ден от трансфера. Сега се притеснявам дали не избързах със спирането на лекарствата. Бих искала да ви попитам, кога мога да очаквам м и началото на следващия цикъл? Знам, че е индивидуално, но имали ли сте някакви симптоми преди това? Нямам никакви усещания, сякаш не съм правила и трансфер.   

# 537
Amaretti не си ги мисли тези неща. Това са много много ниски стойности и лично според мен няма шанс да тръгне. На 10 ден моя резултат беше 22 и пак почти нямаше шанс. А с 1 и нещо пък съвсем.
Следващия път ще е твоя не се отчайвай.
Цикълът трябва да ти дойде между 8 и 12 дена след спирането на лекарствата и при мен е малко по-обилен.
Весела Коледа и горе главата, нова година нов късмет Simple Smile

# 538
Dundiu86, благодаря за бързия отговор и за хубавите думи! Притесних се, като разбрах, че някои момичета правят първия си тест ЧХГ на 14-я ден от трансфера, а аз още на 12-я ден спрях лекарствата и престанах да очаквам чудото да се случи. Весела Коледа и на теб!   

# 539
Не се притеснявай Simple Smile те правят тест на 14 ден защото е  най-категоричен резултата и може да се мине само с 2 теста. Аз лично не издържам и на 10 ден вече съм се набола, но си знам че разултата ще е нисък и си следя. Въпреки това резултат 1 и нещо или 2 си е отрицателен за мен.
Сега гледай напред и следващия път резултата ще е съвсем различен Wink

Общи условия

Активация на акаунт