Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 122
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ми то не е много изчерпателен, ама наистина няма какво да очакваш.
Почивай, прови разходки, хубави книжки и филмчета...
Те търси симптоми, на този етап няма такива,  които да ти подскажат дали е станало или не.
Успех

# 511
Да това се опитвам и да правя📖☺ въпреки че в Мюнхен където живеем с моя съпруг е студеничко но се разхождам поне, до супермаркета.Иначе моят ембрио трансфер беше с ебрион на 6 дни ако мога така да кажа.От получените Д.Я  9 бяха оплодини от сперматозоиди на съпруга ми.От тях годни са останали 6,две ми имплатираха и 4 замразиха.Имплантирането стана и чрез изпалзване на емрбио глуе,за по-сигурно закрепване.Та така с моя милост

# 512
  • София
Още веднъж късмет и успех. Дано някое от тези ембриончета е твоето бебе, а защо не и двечки
Пък винаги може да помрънкаш в тази темичка Simple Smile

# 513
Мерси Nadin😘☺

# 514
Да това се опитвам и да правя📖☺ въпреки че в Мюнхен където живеем с моя съпруг е студеничко но се разхождам поне, до супермаркета.Иначе моят ембрио трансфер беше с ебрион на 6 дни ако мога така да кажа.От получените Д.Я  9 бяха оплодини от сперматозоиди на съпруга ми.От тях годни са останали 6,две ми имплатираха и 4 замразиха.Имплантирането стана и чрез изпалзване на емрбио глуе,за по-сигурно закрепване.Та така с моя милост
Успех ти желая и дано се похвалиш скоро с две чертички!!!
Хапвайте си каквото ти е сладко,книжка,и само положителни емоции!!
Аз спрях кафето през този период.

# 515
Добре дошла, Mersedes,
Чета и другата темичка, в която разказа за трансфера, така че пожелавам ти успешен финал и да не се налага да прибягвате до снежинките Simple Smile
А сега почивка и само положителни емоции!

# 516
След днешния преглед съм по-спокойна,точицата е пораснала,8.4мм е станала,видя се и жълтъчното мехурче.Сърдечна дейност ще чакаме другият път.

# 517
  • варна
Здравейте момичета и аз вчера минах преглед плоден сак 8,7мм на коремен ехограф ме гледа, когато попитах док. дали всичко е наред ми каза че е ок, но на мен нищо не ми каза за жълтъчно мехурче и затова днес се притесних и се филмирам дали всичко върви добре, днес ми е 22ден от трансфера,  другата година живот и здраве съм на преглед за сърдечна дейност но аз, но до тогава ще има да се притеснявам... Sad
Sladur4e7 ти ние май по седмици съвпадаме🙂

# 518
Здравейте момичета и аз вчера минах преглед плоден сак 8,7мм на коремен ехограф ме гледа, когато попитах док. дали всичко е наред ми каза че е ок, но на мен нищо не ми каза за жълтъчно мехурче и затова днес се притесних и се филмирам дали всичко върви добре, днес ми е 22ден от трансфера,  другата година живот и здраве съм на преглед за сърдечна дейност но аз, но до тогава ще има да се притеснявам... Sad
Sladur4e7 ти ние май по седмици съвпадаме🙂

Май да,твоето е малко по-голям😋
Ти коя седмица си?

# 519
  • варна
5 седмица и 5 дни🙂

# 520
Аз съм 6г.с и 2дни

# 521
  • варна
Преди мен си значи 🙂, другата седмица ли ще ходиш пак на преглед?

# 522
Преди мен си значи 🙂, другата седмица ли ще ходиш пак на преглед?
На 4.01.18г съм на преглед,надявам се да чуем и сърцето вече.

# 523
Здравейте, някой може ли да ми каже има ли разлика между единиците mU и mIU? Имам два резултата чхг в двете единици и не мога да преценя дали правилно се удвоява

# 524
  • София
Няма разлика.
Но не можеш да сравняваш резултати от различни лаборатории

Общи условия

Активация на акаунт