Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 913
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Искре, ти колко минутки остави теста преди да го погледнеш дали има втора чертичка и да го изхвърлиш ?
Ами аз го направих и само ,като видях че има една черта (нз.защо , но все си мисля ,че двете трябва да си се виждат изразително и така,както се появява първата трябва да се появи и втората)като лепнах един здрав рев отидох си в стаята,след като се наревах,изчистих си и някъде след най-много 3 часа реших да си изхвърля теста и се загледах в мръсното и после до него...не съм чакала 10-15 минути и незнам веднага ли се е появила...бях много разстроена съмнявам се да я е имало и да не съм я видяла,но не го изключвам,като вариант....утре ще направя пак..и този път ще гледам внимателно..

# 151
  • На остров
Ще станеш сигурна съм! Виждаш, че и моята черта на този тест не е много наситена.

# 152
Ми то в такъв случай тази черта може и да е била там около петата минута и ти просто да не си я видяла.
Чертата става бързо наситена като другата когато чхг е с високи стойнисти, а сега е още рано за такива.
Факт е, че утре трябва пак да си направиш тест. Успех.

# 153
Ми то в такъв случай тази черта може и да е била там около петата минута и ти просто да не си я видяла.
Чертата става бързо наситена като другата когато чхг е с високи стойнисти, а сега е още рано за такива.
Факт е, че утре трябва пак да си направиш тест. Успех.

Да,да определено утре ще препишкам пак 2 ..Благодаря.!!

# 154
Момичета, колко много емоции са се натрупали в темата. Напоследък само ви чета и сякаш нямам думи да пиша.  След втория ни неуспешен опит чувствам такава празнота, че не мога да намеря думи.
Anaa, искам да ти кажа , че след 2рия неуспех се чувствах точно по начина по който и ти. Бях убедена, че съм изчерпана и няма да имам повече сили за следващ опит, но 3 месеца по късно вече нямам търпение да го започнем. За съжаление при мен, обаче нещата не са толкова прости.
Сигурна съм, че всяка от нас ще успее. Стискам палци на всяко едно момиче и пожелавам съвсем скоро да ни се случи чудото. А на момичетата след трансфер им пожелавам едно скорошно коледно чудо. И да ни поръсите с прашец. Flutter

# 155
Направих си 2 теста на Престо с първата урина..😢и няма втора черта,даже и внушителна...😢

# 156
Направих си 2 теста на Престо с първата урина..😢и няма втора черта,даже и внушителна...😢
Много съжалявам, но само си представи, че следващия  опит ще е с положителен тест и с три туптящи сърца....
Смятам, че не трябва да губим надежда. Да отрицателните резултати са гадни и емоционално ни съсипват, но знаете ли един велик човек някога беше казал: "Това което не ни убива ни прави по силни!" Това е изпитание, което трябва да понесем за да семе по-силни и да оценим щастието което ни предстои в бъдеще!
 Успех на всички!

# 157
Много съжалявам за отрицателните резултати момичета.Знам колко е ужасно, преживяла съм го няколко пъти.И аз след всеки неуспех си казвай край стига толкова.Мислех си ...явно искам много...Но и аз само след месец вече бях по-надъхана от предния път.
Исках да кажа и аз да тези уринарни тестове.....ако можете спестете си ги..знам че е трудно.Искра за мен 10-ти ден на тридневни е рано за уринарен тест.Дано съм права.Преди 8 години при успешния ми опит ми бяха върнали 3 тридневни ембриона/само единия добър / кръвния тест на 14-ти ден от трансфера беше към 150 и уринарния с бледа черта.Та я сметни преди 4 дни колко е бил??  и ако и аз бях направила толкова рано щеше да е отрицателен.Не бива да се бърза, така само си причиняваме излишни лоши емоции няколко дни.Както някой по-напред беше казал.. и аз предпочитам повече дни да живея с мисълта че съм бременна.
Успех на всички и кураж .

# 158
Много съжалявам за отрицателните резултати момичета.Знам колко е ужасно, преживяла съм го няколко пъти.И аз след всеки неуспех си казвай край стига толкова.Мислех си ...явно искам много...Но и аз само след месец вече бях по-надъхана от предния път.
Исках да кажа и аз да тези уринарни тестове.....ако можете спестете си ги..знам че е трудно.Искра за мен 10-ти ден на тридневни е рано за уринарен тест.Дано съм права.Преди 8 години при успешния ми опит ми бяха върнали 3 тридневни ембриона/само единия добър / кръвния тест на 14-ти ден от трансфера беше към 150 и уринарния с бледа черта.Та я сметни преди 4 дни колко е бил??  и ако и аз бях направила толкова рано щеше да е отрицателен.Не бива да се бърза, така само си причиняваме излишни лоши емоции няколко дни.Както някой по-напред беше казал.. и аз предпочитам повече дни да живея с мисълта че съм бременна.
Успех на всички и кураж .
Ох...не искам да си давам надежди повече...явно не ми е писано и този 4 път да се случат нещата...

# 159
О не извинявай не това ми е целта.Просто мисля че правите твърде рано тестове.

# 160
О не извинявай не това ми е целта.Просто мисля че правите твърде рано тестове.
Да,така е но надеждата е голямо нещо...извинявай ,разстроена съм и не усмислих ,какво беше написала😢😘

# 161
Момичета , моля за мнения от сутрешния тест?
Гледам и незнам какво да си мисля...

# 162
Скрит текст:

На мен ми изглежда положителен.Кой ден ти е и какви ембрита са?

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 19:11 от AnMary

# 163
Скрит текст:

На мен ми изглежда положителен.Кой ден ти е и какви ембрита са?
12ден съм на петдневно,3ембриона върнаха

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 19:12 от AnMary

# 164
Момичета, на мен ми остана съвсем малко чакане (на 07.12 ми е теста) обаче от снощи имам усещането че ще ми започне цикъла. До този момент - нищо освен леки болки в кръста и напрегнати гърди. Сега се започнаха типичните болки и тежест, които изпитвам един, два дни преди да ми дойде. Направо ме е страх да отида до WC и да видя някакво зацапване. Силно се надявам, че тези болки не значат отрицателен резултат но доста ми потънаха гемиите по този повод днес.

Общи условия

Активация на акаунт