Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 943
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мацки, моите резултати от днес са доста добри, пу пу, ЧХГ 191 (9ти ден на тридневни), за по-малко от 48 часа е скочило 4 пъти , ТСХ пуснах и е 1,1.
Чух се с докторката ми, много се зарадва , но и тя изрази съмение, че може и 3те да са се хванали, но каза да не го мисля сега, стъпка по стъпка ще го караме.
Ох, дано да са две, не повече и всичко да е наред Purple Heart

Целувки и успех на всички!

# 256
Дет' се вика - нЕма, нЕма, па току си е** мамата! Честито и тук. Казах ти, че съм добра орисница Heart

# 257
Искра не съм съгласна с твоя доктор. Винаги има шанс една бременост д не се развие и за това никой няма обяснение.
Не се притеснявай всичко ще е наред. В Бг имам чувството че прекаляват докторите и с изследвания и с стимулации и с многоплодни трансфери.
Аз съм се интересувала за това лепило но тук не се използва вече, няма доказателства, че по някакъв начин спомага. Както и за лекарства след Зет може и без тях.
Момичета вие като си избирате клиники гледате ли резултати и статистики з вашата възрастова група?

Някой планира да започва стимулация скоро? Ние сме на бедни вечер или Коледа почвам със капките за нос.
Благодаря ти!😘
Буена,бравооо 🎶🎶🎶🎶тръсто чхг си е 😍😍колкото толкова ,пожеравам ти 1 ×2 изненада 💖😍

# 258
  • София
Браво, Буенаааа, супер!
Като каза TSH, моето беше 6,8 при първия тест на ЧХГ...веднага качихме дозата, но дали е оказало влияние на бавното развитие на ембриона...?

# 259
  • На остров
Усмивка много високо е било е може д е оказало влияние. Промяната на дозата отнема време докато се реализира.
Буенна много много се радвам!
Кристи ще си правим ли компания Simple Smile?

# 260
Момичета, днес на 10-ти ден след трансфера прокървих с алено червена кръв. От болницата ми казаха да пусна кръвен тест. Резултатът е <0,10. Тооооолкова съм съкрушена, нямам думи, с които да ви опиша състоянието си. Това ми е втори опит и такава надежда имах за него Sad

# 261
  • На остров
Казабланка голяма прегръдка ! Много е тежко и много боли, потъжи, изплачи мъката си и след празниците седнете и помислите как и кое е най правилното за вас !

# 262
Момичета, според вас ЧХГ 35.44 на 8 ден след трансфер добре ли е?

# 263

На какви ембриони

# 264
Момичета, днес на 10-ти ден след трансфера прокървих с алено червена кръв. От болницата ми казаха да пусна кръвен тест. Резултатът е <0,10. Тооооолкова съм съкрушена, нямам думи, с които да ви опиша състоянието си. Това ми е втори опит и такава надежда имах за него Sad
Спокойно ,всичко ще се нареди напълно разбирам тъгата ти ,силно те  прегръщам Joy бъди спокойна и вярвай в едно "всяко нещо седи в пространството си и чакаа да дойде моментът ,в койдо да се случи" не губи вяра 😚

# 265
  • София
Усмивка, и аз мисля, че може да е повлияло, доста е високо било. Но все пак по-вероятната причина е в некачествения ембрион, така че не се тормози, просто си имай едно наум следащия път по-изкъсо да следиш ТСХ то.

# 266
  • София
Момичета, мнгоо съжалявам за кофти серията тук с отрицателните тестова, повярвайте ми, прекрасно ви разбирам! Имам зад гърба си 8 трансфера!

Влизам да ви дам лееека светлинка на позитивизъм, имам положителен тест. На 7ми ден на тридневни ембриони реузлтат 50,2 Purple Heart Моля се всичко да е наред и стъпка по стъпка да се движа към успешния финал Purple Heart Само оня отгоре знае какво упорство съм проявила , за да стигна дотук, дано е с мен и с всички нас , желаещи бебче и занапред Purple Heart
Еха,браво миличка.Лека бременност ти желая и до края само хубави емоции да имаш .Много,много се радвам💞🍀🍀🍀

# 267

На какви ембриони

На 5 дневни бластоцисти.

# 268

На какви ембриони

На 5 дневни бластоцисти.
След 2 дни изследвай пак. За мен е малко нисичко, но все пак е още в началото.

# 269
Благодаря  Follow, това ми е 5 трансфер. При предишните нямаше никаква имплантация и сега ми е супер притеснено. В понеделник ще пусна пак, дано всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт