Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 103 270
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Криси, стискам палци да си от безсимптомните като мен Purple Heart

Момичета, днес има сууупер леко кафяео зацапване, даже не мога и кафяво да го нарека точно, но е с такъв отенък. Никога досега, за три бременности, не съм имала имплантационно зацапване и се притеснявам! Знам, че ако са три мига да очаквам нещо такова, все пак зарафи бройката, но ме е страх... Нямам болки. Утрогестана го почнах през устата и попнах папаверин 3 по 2, нещо друго мога ли да направя? Не искам да спирам фраксито, според мен спирането му е по опасно от зацапването. Лежа сега, но имаме ангажимент с мм, който не може да пропуснем, та ще трябва да излезем след два часа.
Най добре звънни на лекарката си,всяко зацапване и кървене трябва да се потуши ако може

# 286
  • София
Криси, стискам палци да си от безсимптомните като мен Purple Heart

Момичета, днес има сууупер леко кафяео зацапване, даже не мога и кафяво да го нарека точно, но е с такъв отенък. Никога досега, за три бременности, не съм имала имплантационно зацапване и се притеснявам! Знам, че ако са три мига да очаквам нещо такова, все пак зарафи бройката, но ме е страх... Нямам болки. Утрогестана го почнах през устата и попнах папаверин 3 по 2, нещо друго мога ли да направя? Не искам да спирам фраксито, според мен спирането му е по опасно от зацапването. Лежа сега, но имаме ангажимент с мм, който не може да пропуснем, та ще трябва да излезем след два часа.
Буена, понякога може да има зацапване при вгнездяването на ембриона/ните, засягат разни съдчета по лигавицата и оттам. Аз също не съм имала, но знаеш, че масово се случва. Особено ако са повече от един. "Екстрите" при близнаци съпътстват в повечето случаи цялата бременност. Няма ли болка и ярко кървене, всичко е наред. Спокойствие и повече почивка 😘

# 287
Честито на положителните тестове и дано до края! На всички други пожелавам успехи следващия път!
Днес ми е 10ти ден. Докторът не ми позволи да правя тест по-рано от четвъртък, когато ще е 14ти ден.
Иначе симптоми колкото искате, дано обаче е на добро. От 4те трансфера до сега за първи път имам такива.

Лека вечер на всички!

# 288
Буена, аз миналата седмица като получих зацапване късния следобед, отидох в Токуда. Казаха ми да започна да приемам утрогестан през устата, да не спирам фраксипарина, и да пия витамин С. Аз възразих, заради кръвосъсирващия ефект. Те ми казаха, че при положение че взимам фраксипарин нямало страшно, щяло да укрепи кръвоносните съдове.

# 289
Момичета, опита ми приключи, с 0,100, за пореден път неуспех. Никой не може да обесни защо не стават имплантации. Надежда не ми остана...

# 290
Момичета, опита ми приключи, с 0,100, за пореден път неуспех. Никой не може да обесни защо не стават имплантации. Надежда не ми остана...

Аз имам същия проблем и също нямат обяснение... иначе идеалните яйциклетки, идеални ембриони остават и за замръзяване, идеалната лигавица, а никаква имплантация 😦

# 291
Много ми е чудно как повечето ембриолози тук казват идеални ембриони! И моите бяха с първо качество 6 АА, но ембриолога в Турция ми каза, че без ПИД няма как да се знае дали не са генетично увредени.

# 292

Аз имам същия проблем и също нямат обяснение... иначе идеалните яйциклетки, идеални ембриони остават и за замръзяване, идеалната лигавица, а никаква имплантация 😦

Същата работа, при мен уж все е идеално, лигавица, яйцеклетки, ембриони най-добро качество, сега две върнахме на бластоциди, замразихме две на трети ден, една на пети и една на шести, поне имам надежда че си имам снежинки. Всеки лекар от начало се чуди как може да не е ставало до сега и после мълчат, няма обяснение. И в Турция бяхме и тук. На 35 г. съм, никога не съм правила аборт, както и забременявала, опитваме естествено от 30 до 32г., трабите са ми проходими, нямам никакви геникологични заболявания, и се разбра че проблема ни е само мъжки фактор и то не чак толкова трагичен, и от три години ходене по мъките, най-страшно е като никой нищо не може да направи...
След теста днес съм решена, че нещо не е добре, нещо не успяват да видят, имаме и генетични изследвания при двамата които са ОК. Толкова съм изтощена вече... но продължаваме, ще се борим, ако трябва ще отида на край света и ще използвам сурогатна майка дори ако се наложи.

# 293
  • София
Много ми е чудно как повечето ембриолози тук казват идеални ембриони! И моите бяха с първо качество 6 АА, но ембриолога в Турция ми каза, че без ПИД няма как да се знае дали не са генетично увредени.
то си има критерии за идеални.
ама за съжаление само идеални на вид.

# 294
И при мен проблема е с имплантацията. Всичко друго е наред. Единствено мъжки фактор имаме.  Незнам какво следва. Какви изследвания са ви правили във връзка с имплантацията?

# 295
И при мен проблема е с имплантацията. Всичко друго е наред. Единствено мъжки фактор имаме.  Незнам какво следва. Какви изследвания са ви правили във връзка с имплантацията?
Здравей,аз след 4 неуспешен опита (хубави ембриони и лигавица...с женски стерилитет сме,прекъснати тръби) чак сега вторият доктор ми каза ,да пусна имунологичните  (пълен пакет ,защото предния доктор ми беше написал само част от кои да пусна ) и цитогенетичните  и на двама ни...ако има проблем ,а след толкова опити има някакъв ,то ще е там някъде ...Вие пускали ли сте ги?
 Krasi1982 , labs , cassablanka и аз съм като вас...пуста имплантация... Disappointed вие цитогенетичните и имунологичните  пускали ли сте ги и има ли някакъв проблем там...

# 296

И при мен проблема е с имплантацията. Всичко друго е наред. Единствено мъжки фактор имаме.  Незнам какво следва. Какви
изследвания са ви правили във връзка с имплантацията?

Генетични сме правили, това е най-трудната част с имплантацията, за съжаление и докторите вдигат ръце, може би ембрионите са повредени, и аз незнам вече, но е тъмна Индия ...

Сега си погледнах изследването- Цитогенично изследване:
Резултат:
Анализирани 11 метафазни пластинки оцветени по GTG метод.
Не са установени системни бройни и структурни хромозомни аберации.
Заключение:
Женски кариотип 46, ХХ

И ДНК анализ за вродени тромбофилии, което не разбирам стойностите, но на консултацията казаха че е ОК.

# 297
Ако е само имплантацията, защо не прочетете и за ЕРА тест? Той тества имплантационния прозорец, но по различен метод от прилагания в Надежда. Правят го при Владимиров и Щерев, но си е доста скъп, защото изследването се прави в Испания. Аз го правих и при мен всичко си беше стандартно. Но на една пациентка на моя доктор с множество безуспешни опити се оказало, че има рядка особеност и прозорецът ѝ е изместен и е само 12 часа. След това докторът каза, че се е получило.
Но това са големи изключения. Не вярвам да сте от тях...

# 298
Ако е само имплантацията, защо не прочетете и за ЕРА тест? Той тества имплантационния прозорец, но по различен метод от прилагания в Надежда. Правят го при Владимиров и Щерев, но си е доста скъп, защото изследването се прави в Испания. Аз го правих и при мен всичко си беше стандартно. Но на една пациентка на моя доктор с множество безуспешни опити се оказало, че има рядка особеност и прозорецът ѝ е изместен и е само 12 часа. След това докторът каза, че се е получило.
Но това са големи изключения. Не вярвам да сте от тях...

Не знаех че в Надежда не го правят, мисля че точно това каза като опция доктора, ако и сега нищо не стане.  Задължително конкретно ще попитам за ЕРА теста на коментара на инвитрото.
Не е проблема в парите, уморих се да се започва все от изходна позиция, все играем на вероятности, малко руска рулетка, ама организма ми започва да се скапва а за психиката...

# 299
Разбирам те много добре. Психическият стрес е голям. Heart

Общи условия

Активация на акаунт