Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 130
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, ембиотрансфер на 5ти ден и чхг 9 дни след това, трябва да отчете нали ...?
Има ли възможност да се имплантира след тези 9 дни и да се хване в чхг след 2 3 дни?

Семана мисля че след 9-ти ден няма как да се имплантира

# 496
Момичета, ембиотрансфер на 5ти ден и чхг 9 дни след това, трябва да отчете нали ...?
Има ли възможност да се имплантира след тези 9 дни и да се хване в чхг след 2 3 дни?

аз пак ще кажа за първия ми опит. имплантацията е била явно много късно. на 9ти ден след трансфер на 5-дневни ЧХГ 3,а 8 дни по-късно 1100. не се задържа, но по други причини.

# 497
  • София
И пак е била преди 9 ден

# 498
А при отрицателен резултат какво следва. Кога може да се премине към зет. И се чудя да спирам ли фолиевата киселина?

# 499

аз пак ще кажа за първия ми опит. имплантацията е била явно много късно. на 9ти ден след трансфер на 5-дневни ЧХГ 3,а 8 дни по-късно 1100. не се задържа, но по други причини.
При първото ми ин вито абсолютно идентична история. На 10 ден на 5днвени чхг -то показа 5.71. Започна да се покачва страхотно, но всичко приключи само с виждане на малко сакче. За мен показателно е това чхг на 10ти ден.

# 500

При първото ми ин вито абсолютно идентична история. На 10 ден на 5днвени чхг -то показа 5.71. Започна да се покачва страхотно, но всичко приключи само с виждане на малко сакче. За мен показателно е това чхг на 10ти ден.
При мен на 11-ти ден на 3-дневни ЧХГ беше около 160, нарастваше на около 56 часа доколкото си спомням. Имаше и сак и ембрион, но не се появи сърдечна дейност до 8 г.с. Та, съм объркана доколко нарастването горе-долу по учебник е показателно или не. Факт е, че бях стресирана по някаква причина (най-вероятно от прочетеното из форумите) и се бодох 4 пъти... Simple Smile Успех и спокойствие!

# 501
Малага, а след това появи ли се сърдечна дейност?

# 502
  • София
Малага, твоето нарастване беше по учебник, книгите казват, че нормата да се удвоява стойностате е от 48-72 часа . Практиката, обаче, показва, че наистина много рядко удвояване, което се случва над 48 часа, води до успешна бременност. Както ти писах и тогава, когато беше с положителен тест, за мен твоите стойности не вървяха добре и съжалявам, че се оказах права. Пожелавам ти следващият път да си с хубаво нарстванощо ЧХГ и успешен финал Purple Heart

# 503
  • София
Те пък мойте като бяха по учебник първия път...
А втория пък бяха като по учебник, ама за биохимична или извънматочна... ама ей на, от днес в 8месец Simple Smile

# 504
Да, Нандин беше пример за "луда работа".

# 505
  • София
Ми моя младеж явно си е със собствено мнение, още от както беше само няколко клетки
 Joy
Да ми е жив и здрав Simple Smile

# 506
Живи и здрави да са ни бебоците!!!

# 507
Добър ден момичета☺да се включа и аз в темата.Моят ембрио трансфер с донорска яйцеклетка, беше сега във вторник (19.12) в Прага.Всичко мино по план но...чакането сега до 4.01.когато трябва да отида на гинеколог е ...знаете как е☺Какво да очаквам въпросите са ми много.Ще са радвам да пишете.

# 508
  • София
Общо взето няма какво да очакваш на този етап.
Чакаш си просто времето да мине и това е

# 509
Благодаря за изчерпателния отговор Nandin

Общи условия

Активация на акаунт