Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 021
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Мерси, geizer Simple Smile

# 706
Мая, защл сте готови да забременееш в донорски С, а не си готлва за донорска Я, какви са ти доводите? Защото е скъпо или друго?

Aз не мисля, че е от значение чия част е донорска на практика.

Мисля, че обясних, че така ще тестваме качество на Я.
Не мисля, че ше забременя с донорски плувци.
А ако случайно стане - какво лошо  ?

С донорска Я. ще чакам минимум 1 година и струва над 15 000 лева.
Насочили сме се към осиновяване.

Истината е , че опит с донорки плувци и опит с донорска Я. нямат нищо общо като усилие , сложност и процес ! За съжаление е така - няма банка с Яйцеклетки и няма как да се пристъпи към опит веднага. Финансовата страна - отделно.

Отделно, че ако имаме донорска Я. и ще трябва да оплодим с материала на ММ , който е с тежък Мъжки фактор (?? )  Доста нелепо ми звучи. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 14:54 от Maya Bee

# 707
Може ли и аз да се цопна тук Simple Smile Вчера беше трансферът - свеж.

# 708
Може ли и аз да се цопна тук Simple Smile Вчера беше трансферът - свеж.
Супер 🤗 сега си почивай и се наслаждавай на дните 🤗 желая ти успех 🤗

# 709
И аз се пресъединявам към вас!4-ти ден след трансфера съм и времето ми не минава!
Дано започнем годината  с положителни тестове Simple Smile

# 710
Точно си мислех дали само аз съм стартирала годината с трансфер и ще си чакам самичка. Успех Simple Smile
На мен също ми се струва, че време не минава. Но като погледна - трансферът ми беше преди 5 дни... а не усетих кога минаха.

# 711
Успех момичета!

# 712
  • Германия
Ето ме и мен : Трансфер на 15.01 на два бластоциста. Успех на всички.

# 713
  • варна
Успех момичета и скоро да се похвалите с положителни тестове!😊😘

# 714
Здравейте! Останаха ми 5 апликатора Кринон гел, някой ако се интересува може да ми пише 😊

# 715
Момичета, знам че съм бъкана с хормони, обаче гърдите ми никога не са изгледжали и не съм ги усещала така (подути). По време на инжекциите и стимулацията всичко си беше нормално. Днес ми е 5 или 6 ден след трансфера (май не знам как се броят Rolling Eyes) и направо е ужасно, зърната ми са много големи и всяко движение от миене на ръце до вървене е дискомфорт. Flushed Никакви други оплаквания нямам, в момента слагам само Сайклогест (прогестерон) и се чудех до колко е нормално?

# 716
Момичета, знам че съм бъкана с хормони, обаче гърдите ми никога не са изгледжали и не съм ги усещала така (подути). По време на инжекциите и стимулацията всичко си беше нормално. Днес ми е 5 или 6 ден след трансфера (май не знам как се броят Rolling Eyes) и направо е ужасно, зърната ми са много големи и всяко движение от миене на ръце до вървене е дискомфорт. Flushed Никакви други оплаквания нямам, в момента слагам само Сайклогест (прогестерон) и се чудех до колко е нормално?

Съвсем нормално е, бъди спокойна. От прогестерона аз винаги съм имала чувството че ще ми експлодират гърдите - толкова са били напрегнати, уголемени и чувствителни.

# 717
Не е нещо необичайно да са ти подути гърдите. Моите също бяха и са. Все пак се приемат допълнително огромно количество хормони.

# 718
Искам да ви питам чисто статистически при положителен тест за бременност с бледа втора черта 3 дни преди ЧХГ, което ми направиха на 14 ден след трансфер с резултат 0.70 може ли да си въобразявам опит за имплантация? За мен това би било вписано в статистиката за напредък.

# 719
Искам да ви питам чисто статистически при положителен тест за бременност с бледа втора черта 3 дни преди ЧХГ, което ми направиха на 14 ден след трансфер с резултат 0.70 може ли да си въобразявам опит за имплантация? За мен това би било вписано в статистиката за напредък.
Всичко е възможно. Много е важно какъв е бил теста. Някои поня кога дават фалшиво положителен резултат (при престо най-много се е случвало). Затова се правят кръвни тестове т.к от тях може да се съди най-добре. Възможно е да е имало имплантация. На мен уринните тестове винаги са засичали при чхг в кръвта над 25.
Успех другия път 😊

Общи условия

Активация на акаунт