Звездни компромати- 345 част

• 112 106
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
Плевнелиев в "На кафе"?! За да се съгласи на такава дивотия и да угоди на Деси, май е много влюбен-загубен. Ама нека се обичат, бе!

# 91
Бащицата как е позволил такива изяви Wink

# 92
  • София
последните страници ми откраднаха много сълзи от смях. не знам как да се справя със съвестта си Laughing

# 93
Изобщо не успях да приема връзката Плевнелиев и Банова. И двамата са много лигави.

# 94
Благодаря за новата тема.  Peace

# 95
  • Вестерос
Ужасен ужасон ми попадна в инста .Искала да прилича на А.Джоли. Предупреждавам,че не е за хора със слаби сърца https://www.instagram.com/sahartabar_official/
Аз останах безмълвна, после се смях, накрая се потресох.....

# 96
Чакай да слезем малко сред хората, макар тук често да споменават, че Гал Гадот е извънземна, за каквато не я намирам ама сепак... ето я
Скрит текст:
Мила Кунис
Скрит текст:
Иги Азалия
Скрит текст:

# 97
  • Вестерос
Гал е много красива!

# 98
https://www.boredpanda.com/babies-celebrity-lookalikes/?utm_sour … mpaign=BPFacebook - Бебета, които изглеждат като известни личности   Rolling Eyes

# 99
Много е готина Гал.

# 100
Момичето, което иска да прилича на Анджелина, освен очевидните здравословни, има и психически проблеми, според мен.
Как е възможно да докараш такъв нос и скули?! Чак започвам да мисля, че сa обработвани по някакъв начин, то бива, бива, ужасори и калпави операции, но това ми е прекалено.

Гуен Стефани
Тери Хачър и дъщеря
Лоурънс и Аранофски са се разделили
Кайли Миноуг
Кен, пак Bowtie
Майли Сайръс
Фърги и детенце
Мегън в Руанда с дечица (от мин.година)
Кейт Мидълтън
Вергара и мъж
Кандис с интересно облекло

# 101
Е, кажете сега, че Кайли не изглежда на 60! Rolling Eyes

# 102
Няма за къде да бързат с децата. Меган има още минимум 10 биологични години пред себе си.
За разлика от Кейт, Даяна и Елизабет, тя няма да е поставена под натиск да осигури бъдещ крал + второ дете за застраховка.
На колко години е Мегън

# 103
Чак на 60 не изглежда.
Мидълтън да не е ослепяла? Черен панталон и кафяви ботуши Rolling Eyes

# 104
Няма за къде да бързат с децата. Меган има още минимум 10 биологични години пред себе си.
За разлика от Кейт, Даяна и Елизабет, тя няма да е поставена под натиск да осигури бъдещ крал + второ дете за застраховка.
На колко години е Мегън

На 36.

Общи условия

Активация на акаунт