Звездни компромати- 345 част

• 112 055
  • 766
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Лейди Гага е потресаваща, безумна и ужасна фотосесия 😕

# 211
Тия поздравления от цял свят ми дойдоха в повече. Банова я поздравили за това , че спи с правилния човек. Айде няма нужда!

# 212
Да, какви са тези поздравления, все едно са сключили брак и вдигнали сватба? Поздравления, че от три месеца са заедно? Не съм против любовта, но това е история съшита с бели конци. Плевнелиев и на мен ми изглежда глупашки влюбен, а Банова само му се подмазва коооолко добър бил. Айде, моля. Фалшименто пълно беше това нейно излияние със сродните души.

# 213
Това с поздравленията имам чувството, че беше, за да се подчертае колко широк кръг от познати има Банова.

# 214
  • До сърцето...
Изгледах интервюто. Плевнелиев ми беше безкрайно смешен, на Банова и отива тази инфантилност, но бившият президент е просто карикатура. Пффф!!

# 215
  • DE
Каква простотия, да те поздравяват, че спиш с нов човек  ooooh! Нито има обявен годеж, нито нещо за което да е нужен поздрав.
Вероятно я поздравяват, че спи с бивш президент. Него дали го поздравяват, че се е развел и спи с не много приятната, набедена за голяма красавица синоптичка Thinking
Голяма идиотия да обикаляш по телевизионни предавания и да обясняваш кой е новият ти партньор.
Също като дивотията на нова миска, да обикаля по телевизиите да се оправдава, че имала нетипична красота  Tired

# 216
И Банова днес и времето води и естествено и лотарията и.. аман!!

# 217
  • София
На мен не ми пречат, нека се обичат.Малко лигави ми идват.Не мислех, че това е предпочитания типаж от Банова. Плевнелиев е много бавен, казва 5 изреченоя с локуми...сега го гледам и ми е като Веско Маринов.  
Не, че харесвам грубияни и простаци, но пък ми е твърде женствен.

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 21:18 от Дези.

# 218
  • Rock & Roll feeling ...
Гледах интервюто при Гала. Очаквам скоро Плевнелиев и Банова в Биг Брадър. Grinning Grinning

Ехеее... И на мен ми се стори прекалено,но в крайна сметка преди да бъде президент Плевнелиев е човек и на всичкото отгоре и българин  и след мандата си отново се превръща в това.
Отиде в едно предаване гледано от много хора,но харесвано от малко и обясни някакви неща ... На мен като идея ми се струваше излишно,но в крайна сметка щом има такава потребност - ок . Нищо кой знае какво или пък лошо не намерих в гостуването им.
Честно казано, след като чух разказа му за смъртта на детето му и бях свидетел на масовата реакция " заслужава си го", този човек наистина трябва да се прояви с нещо супер гадно,за да мога да "вдигна" дума срещу него.

# 219
Гледах интервюто при Гала. Очаквам скоро Плевнелиев и Банова в Биг Брадър. Grinning Grinning

Честно казано, след като чух разказа му за смъртта на детето му и бях свидетел на масовата реакция " заслужава си го", този човек наистина трябва да се прояви с нещо супер гадно,за да мога да "вдигна" дума срещу него.
Аз такова нещо не съм срещнала в нета.Трябва да си изключително злобен и прост за да го кажеш ,помислиш или напишеш.Не ми е любимец ,но в този момент изпитвах съчувствие и си представях какво му е на бащата в такъв момент.Да пази Господ.
Но не разбирам тази любовна демонстрация???

# 220
  • София
Аз пък я разбирам отлично.

И двамата години наред живеят с партньори, които по един или друг начин демонстративно стоят настрана от тях. И аз да съм намерила някой, който НАЙ-НАКРАЯ да ме обикне, приеме и да не се страхува да го заяви пред света, и аз ще се тропна с него при Гала, па ако ще всички после да ме сметнат за посредствена простачка.

# 221
Аз пък я разбирам отлично.

И двамата години наред живеят с партньори, които по един или друг начин демонстративно стоят настрана от тях. И аз да съм намерила някой, който НАЙ-НАКРАЯ да ме обикне, приеме и да не се страхува да го заяви пред света, и аз ще се тропна с него при Гала, па ако ще всички после да ме сметнат за посредствена простачка.
Е ние от къде да знаем Деси Банова колко я е обичал предишния.Тя и за него сипеше такива суперлативи,как той дошъл на одит в Нова,как се срешнали в коридора.Защо казваш най-накрая я обикнал.Предишният и мъж не я ли обичал достатъчно?
Айде РП го разбирам,Юлиана го беше отсвирила още преди да стане президент.Човека да покаже ,че е мъж и той , и има жена която не се срамува да застане до него по тв-то Joy

# 222
  • София
Защото не се ожени за нея този господин.
Някак не мисля, че тя не е искала брак, с тая агенция за организация на сватби.

Сигурна съм, че с Плевнелиев ще се оженят.

# 223
Защото господин Бившият на Банова не е искал да се жени за нея. Въпреки агенцията и, детето им, нейните намеци, че чака предложение и пръстен....

# 224
Защото не се ожени за нея този господин.
Някак не мисля, че тя не е искала брак, с тая агенция за организация на сватби.

Сигурна съм, че с Плевнелиев ще се оженят.
Дано,така и Гала и Зейнеб ще имат материал за предаването.То ще е годеж,после сватба,свед това включване от някой екзотичен остров / сватбено пътешествие/ ,и Гала избутала сезона Joy

Общи условия

Активация на акаунт