Кауфланд - тема 25

• 107 516
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • оттам, откъдето започва България
Мандаринките и при нас са хубави, днес си взех.  Peace

# 166
При нас в София, Младост, бяха ужасни и едни лелки направо се избиваха за тях, беше неприятна гледка. Но пък картофите бяха добри, също хубави моркови, намалени.

# 167
  • София
Харесвам баницата с тиква, която пекат и пускат за Бъдни вечер в Кауфланд. Поне това ми спестяват!  Party

# 168
Отказаха ме от мандарините, взех банани. Laughing

# 169
  • shumen
Аз от другата седмица си харесах маслото,но не знам дали ще е хубаво.Някой с някакви отзиви за него има ли?

# 170
Момичета и момчета, т.к. вече стартира голямото и лудо пазаруване и би  искали да ви предупредя за следното: Винаги след като излезете от касата си проверявайте детайлно касовата бележка. В лудницата по щандовете им за месо и колбаси на наколко пъти ми се е случвало като са премерили преди мен или пък на мен например филе или пъстърма и след това ми премерят да кажем кремвирши, то на бележката се оказва, че и кремвиршите сами таксували на цената на филето. При месото и там така. Купувам бут, той на цената на вратни пържоли. Просто много народ, бутаница, продавачите и те бързат и често грешат и забравят за променят кодавете на продуктите. Освен това ми се е случвало ако от един продукт съм купила повече бройки - напримир натурален к
сок, то вместо 5 да ми чукнат 6 бройки. Мандарини да ми ги таксуват като портокали и т.н. Домати обикновени за розови.Не смятам, че е нарочно, но бъдете внимателни и си проверавайте пазара и бележката.

# 171
  • София
И на мен при пазаруване в Кауфланд също се е случвало да има грешен код на продукта...Винаги си проверявам закупеното с касовата бележка. Да се внимава и на касите в Т маркет. Там трагедията е много голяма ....с касиерите.

# 172
Навсякъде си проверявам касовия бон, стават грешки.

# 173
Мандарини да ми ги таксуват като портокали и т.н. Домати обикновени за розови.Не смятам, че е нарочно, но бъдете внимателни и си проверавайте пазара и бележката.

В нашия Кауфланд все още аз си меря плодовете и зеленчуците и слагам етикет. За другото проверявам задължително.

# 174
  • София
Във всички магазини на Кауфланд всеки сам си мери плодовете и зеленчуците и слагаме стикер.  Peace

# 175
  • оттам, откъдето започва България
Да, стават грешки. И преди съм казвала, че винаги си проверявам касовата бележка, независимо от кой магазин пазарувам.
Днес посетих Кауфланд и наистина се усещат предстоящите празници. По касите беше кошмарно. Естествено, не всички работеха.
Нищо против служителите, но си поисках отново ваучера за извинение и го получих.
Хубавото е, че си купих намалена азалия на 1,99 лв. Разкошна е.

# 176
Във всички магазини на Кауфланд всеки сам си мери плодовете и зеленчуците и слагаме стикер.  Peace
Това е така, но понякога бар кодът не се чете добре на каса и касиерката го вкарва ръчно и по погрешка маркира код на друга стока. Това имах предвид. И нямам предвид, че само в Кауфланд допускат такива грешки.

# 177
  • Пловдив
Аз така и не открих чашите от бамбук...търсих при био стоките,няма и това е...тия са ...https://www.balevbiomarket.com/media/catalog/product/cache/2/ima … k-cvetq-julto.jpg

# 178
  • Пловдив
На отделен стелаж са до био храните. Това в Кауфланд на Брезовско, предполагам, че и в Тракия е така.

# 179
Изпуснах ви  Blush да се запиша

Общи условия

Активация на акаунт