Кауфланд - тема 25

• 107 618
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Отидох с един списък в магазина, а те новите неща били от утре, голям смях Grinning Тези тортички от 3 и нещо са много хубави, шоколадовата особено...Задължително ще си купим пак

# 406
Ами като не внимаваш, така е. Hug
Нали е подчертано, че промоцията е от 27. Simple Smile

# 407
Ааа, не съм се набутала, просто се разкарах Simple Smile Взех само необходимото, утре промоциите Wink

# 408
Zlat_na, благодаря!
Мен една, която има от две години ми писа, че вечер ги зарежда и на сутринта са готови. Дрьнчат беше точната дума. Не спомена за обръщане.
Ще се прежаля, ако утре има в нашия К.

# 409
А аз останах изненадана че сме още на старта промоция и си взех тоалетната хартия 32 БР. мислех и едно малко коколино да отнеса, че беше на много добра цена, но размислих.
Мандарините на 1,15 бяха отлични, ометох цяло кило.  hahaha

# 410
  • shumen
А то на брошурата си пише,че новите промоции са от 27.12.до 07.01.,ама който не внимава от днеска се е засилил.

# 411
  • оттам, откъдето започва България
Рано сутринта се обзаведох с миксер. Офертата дойде като по поръчка, че моят, след 26 години вярна служба, сдаде багажа миналата седмица. Simple Smile

# 412
Честито, Дидка! bouquet Много вкусни неща да правиш с него! Heart Eyes

# 413
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря, Deva! Решила съм да го пробвам като за начало с торта Гараш, пък да видим как ще се представи.

# 414
  • Пловдив
Отдавна не бях ходила...днес оставих 80 кинта почти.Взех си теган с капак Тефал,душ гел Котаж...плодове...

# 415
Отдавна не бях ходила...днес оставих 80 кинта почти.Взех си теган с капак Тефал,душ гел Котаж...плодове...

Ако е този дълбокия с капак, много съм доволна от него, а и сега е на супер цена.

# 416
Някой да има отзиви за прахосмукчката Ровента от тазседмичната брошура? По-специално ме интересува колко е шумна?

# 417
За половината от тази сума си купих двойно по-мощна от Технополис миналата година, Ронсън.

# 418
  • shumen
Дидка,честито!
Аз утре ще ходя и се надявам да има все още останали неща от промоционалните.

# 419
  • Карлово
Някой имаше пресата/уред за прически с точки. Може ли да се изправя косата с нея?

2. Мнение за шевната машина?

Общи условия

Активация на акаунт