Кауфланд - тема 25

• 107 550
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • София
И аз си бях мераклисала епилатора с точки, че стария почна да сдава багажа. После реших да изчакам черния петък и купих този, показания в Технополис, за 35 лв. от Зора. Върши работа, но старото филипсче беше по-стабилно. Това имам чувството, че изпусна ли го, ще се разбие на хиляди парченца.

# 481
Преди около месец бяха пуснали боти Walkman за мъже и за жени, естествена кожа. Бях си купила, но така и не ги обух, но сега ги пробвам и леко ми убиват на пръста на десния крак. Не са ми малки, но ги чувствам някак твърди отпред, хем взех черните, които са с дебела вата. Някоя от вас купи ли си тогава от тях, удобни ли са ви и омекна ли кожата (отпусна ли се)?

# 482
  • София
Преди около месец бяха пуснали боти Walkman за мъже и за жени, естествена кожа. Бях си купила, но така и не ги обух, но сега ги пробвам и леко ми убиват на пръста на десния крак. Не са ми малки, но ги чувствам някак твърди отпред, хем взех черните, които са с дебела вата. Някоя от вас купи ли си тогава от тях, удобни ли са ви и омекна ли кожата (отпусна ли се)?
Аз си купих. Да, малко са грубички, малко мечешки ми стоят  Crazy , леко твърди са, но не ми убиват. Топлят чудесно. Всъщност ги обувах само един ден досега и нямам впечатления как ще са след по-продължително носене.

# 483
Някой има ли точки излишни, които може да ми прати днес по Еконт? За промоцията на филипс? Simple Smile

# 484
  • оттам, откъдето започва България
Защо не пробваш да си поискаш точки на касата? В много случаи дават.

# 485
Чудих се дали да ги продам преди да съм ги носила ама то при нас за сега зима няма. Сняг не е валял, а като натрупа или стане много мокро е хубаво да имам едни такива качествени топли обувки. Че все купувам някакви от изкуствена кожа, уж красиви, а нито топлят, нито държат сухо. Ще си ги пазя и ще си трая Grinning Ще чакам люта зима Stuck Out Tongue Не че тогава ходя пеш ама айде Wink

# 486
Защо не пробваш да си поискаш точки на касата? В много случаи дават.

Вече е късно. Точките бяха до края на миналата година.

# 487
  • Асеновград
Чудих се дали да ги продам преди да съм ги носила ама то при нас за сега зима няма. Сняг не е валял, а като натрупа или стане много мокро е хубаво да имам едни такива качествени топли обувки. Че все купувам някакви от изкуствена кожа, уж красиви, а нито топлят, нито държат сухо. Ще си ги пазя и ще си трая Grinning Ще чакам люта зима Stuck Out Tongue Не че тогава ходя пеш ама айде Wink
Ако не те притесняват много си ги запази, не съм видяла кога са ги пускали но имам зимни на марката и съм страшно доволна. Моите са на поне 4 зими  и не са мръднали. Добре че бяха те в началото на декември когато ми се налоци да пътувам цяла седмица с автобус из Европа така ми оцеляха краката.

# 488
Много благодаря за отговора Simple Smile Това исках да чуя Stuck Out Tongue

# 489
Някой има ли точки излишни, които може да ми прати днес по Еконт? За промоцията на филипс? Simple Smile
Още ли ти трябват?
Оказа се, че имам 26 излишни.

# 490
Благодаря, намерих, лека вечер!

# 491
Някой има ли мнение за прахосмукачката Ровента?

# 492
  • София
Защо няма качена брошура ?!

# 493

Няма излезнала в issuu,  и аз чакам да я качат там, ама нъцки

# 494
  • София

Няма излезнала в issuu,  и аз чакам да я качат там, ама нъцки
И аз проверявам там

Общи условия