И не съм обиден, не съм очаквал и друго с тази тема, но мислех, че все пак ще има някакви граници, а то омразата, която се изля и излива, е направо безгранична. Но то не е омраза към мен персонално, защото не се познаваме и е малко стреляне във въздуха - за да ме обиди истински някой, трябва да нацели или болна тема или нещо, което особено много ме дразни или пък да каже някоя истина, от която да ме заболи. И трите са много малко вероятни. Яд ме е на себе си, че наистина вчерашния ден вместо да работя го посветих на бг мамма, че и сериозна част от вечерта и времето със семейството посветих. Няма да се повтори.
Ангажиращо ми е много.
Обичам понякога и да измисля и създам нещо със собствените си ръце към подаръка в плик, когато имам персонална идея за някого
Макар и в редки случаи, мисля, че ми се е получавало добре. От малък обожавам да правя подаръци. Да получавам - не толкова, никога, ама никога не ме нацелват и трябва да се правя на приятно изненадан и доволен от подаръка.
Без значение от пола на мислещия по 1 или 2. Затова очевидно сметката е тест не само за мен (въпреки че бях наплют и за това, че казах, че е било тест в редките "конвенционални" романтични първи срещи, които съм имал).
Ще се включвам в теми, в които мога да съм полезен, както правих основно досега. Препоръчани теми