Още веднъж мерси!
А за помощниците подчертах, че не всички са така, по-често ако работи нещо жената. Има и много които идват от по-богато семейство и очакват същия стандарт в новото семейство. Аз нямам проблем с това, техни са си парите, а и те не отиват голи и боси в брака, че да ги наричаш държанки. Ако и дядо ти е бил лекар например, за разлика от у нас със сигурност ще имаш и имоти, и средства дори да си домакиня. И не би си избрала строителен работник. За съжаление това е положението навсякъде. Ако си жена на работник във фабрика, дори да си домакиня ще свиваш уши и ще правиш всичко да пестиш за семейството.
30 в добрия случай. Да не говорим, че до към 15 си задължен да ги прибираш от училище, не знам как се справят. Отсега се бунтувам.
Ако нямаш баба е много зле.
30 в добрия случай. Да не говорим, че до към 15 си задължен да ги прибираш от училище, не знам как се справят. Отсега се бунтувам.
Ако нямаш баба е много зле. 
Аз съм по-притенциозната от двамата и с проблемите в стомаха. А между зсетост 50% и 0 има разлика. Не си нито счетовител, нито човек на точните науки, нали?
И тези които работят не са тези, които нямат нужда обикновено. Та те имат проблем. Щото и бавачката не взема 350 лева, каквито суми се подхвърляха тук. И да, държи се на семейството, както и у нас, дори повече. Слава Богу. Не бих понесла другото, колкото и на някой да му е странно. А това че са избягали от жените са тъпи стратегии за свалки и/или самоуспокоение. Щото не са ги избрали.
Аз съм по-притенциозната от двамата и с проблемите в стомаха. А между зсетост 50% и 0 има разлика. Не си нито счетовител, нито човек на точните науки, нали?
И тези които работят не са тези, които нямат нужда обикновено. Та те имат проблем. Щото и бавачката не взема 350 лева, каквито суми се подхвърляха тук. И да, държи се на семейството, както и у нас, дори повече. Слава Богу. Не бих понесла другото, колкото и на някой да му е странно. А това че са избягали от жените са тъпи стратегии за свалки и/или самоуспокоение. Щото не са ги избрали. Препоръчани теми