Честно казано не се сещам за нещо, което наистина да искаме и да не можем да си позволим. Сигурно ако мечтаехме за къща като прогимназия (и цената и поддръжката са доста високи в хубавите квартали с къщи), но съпругата ми категорично отказва да шофира и да живее на голямо разстояние от "цивилизацията" както тя го нарича това тук, така че сме си доста ОК, там където живеем. 
В крайна сметка предполагам, че след N на брой срещи, решава да го пробва как е и в леглото. След това вече обикновено се зарязват взаимно, освен ако не се вземат, разбира се.
- Напротив, пак нещо не си разбрал и не си се "научил". Това, че може да откаже втора среща, ако не я почерпят, съвсем не значи, че приема втора среща само защото на първата са ѝ платили вечерята или сока. (Да речем, че е платил сметката, но съм останала с някакви смесени чувства от първата среща. Ще си помисля, ако ме покани пак на среща, дали да се съглася.) Нито, че няма да се разочарова на втората среща и да няма трета. А може пък и мъжът да се разочарова от жената.
Но според мм не съм просто олд скул, а жив динозавър. Та явно да.
Ако е грозен, тъп, прост и груб, че даже сметката не ще да плати (не че ще му се навият,ако иска да плати... или ще се навият с отвращение
- никакви втори срещи
Не чух досега за пример някоя да е излязла с красив, умен, забавен и чаровен мъж, с когото да не имало втора среща, защото не е платил сметката. Сигурно защото всички такива мъже са и истински джентълмени, които винаги черпят :Р
краткото обяснение защо не съм имал много "конвенционални" първи срещи. 

не е ли било загуба на време? Или срещите са били приятелски, а не романтични?
Като ми каже, че си имат приятел, приемам, че си говорим като хора с общи интереси - виждал съм се и с мъже, и с жени с подобни общи интереси, не съм го смятал за романтична среща, когато е съобщено, че има приятел. Доста години ми трябваха, за да стопля, че имането на приятел за доста момичета не значи непременно, че са заети...
Не толкова директно съм ги и чувал и наблюдавал същите неща и от други по-успешни с момичетата/жените мъже.
Не знам дали е щастлив, надявам се, че да
Или обикновено предлагам следващия път аз да взема билети за кино, театър или нещо подобно. Между другото досега всички мъже са ми споделяли, че това им е правило много добро впечатлание, а и аз самата се чувствам по - добре. Препоръчани теми