Всичко за всички марки гел лакове - 14

• 81 641
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Привет момичета,дайте някой линк за сваляне на белещата се база,попадам на едно дране.......ужасена съм.
Вчера си взех от пощата 3 лака росалинд,червен,св.сив и някакъв нюд/последния не беше хубаво затворен и се беше разтекъл/изчистих го и ще има поне за 5 лакирания.

# 136
  • София
Привет момичета,дайте някой линк за сваляне на белещата се база,попадам на едно дране.......ужасена съм.
Вчера си взех от пощата 3 лака росалинд,червен,св.сив и някакъв нюд/последния не беше хубаво затворен и се беше разтекъл/изчистих го и ще има поне за 5 лакирания.

№, Каква ти е белещата база? Гледам клипчета в you tube, но там като махнат гел лака, базата остава. Та тя как се маха?

# 137
  • Войводиново
Здравейте,момичета! Да попитам тези които пробват гел лаковете на лъжици,матират ли ги и слагат ли се база и топ? Също така,някоя от вас,която има само UV лампа,ако може да ме светне по колко минути пече?

# 138
  • София

И аз бяха така, когато нанесох Стриплак на гол нокът. Тогава писах, че не ми хареса базата. С два слоя Евелин 8 в 1, се бели на люспа, без проблем, пък държи 2 седмици.

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 13:56 от nad_tab

# 139
  • София
Скрит текст:

И аз бяха така, когато нанесох Стриплак на гол нокът. С два слоя Евелин 8 в 1, се бели на люспа, без проблем.

Наде, този Стриплак гледам, че има някакъв активатор за сваляне. Ти позваш ли го?

# 140
Здравейте,момичета! Да попитам тези които пробват гел лаковете на лъжици,матират ли ги и слагат ли се база и топ? Също така,някоя от вас,която има само UV лампа,ако може да ме светне по колко минути пече?
За лъжиците не мога да кажа, но аз съм с UV лампа, пека всичко по 2 мин, топ по 4 мин.

# 141
  • София
Nad Flowers Hibiscus аз по твоите стъпки,нанесла съм 3 слоя евелин 8 в 1, база стрип ,цвят и топ хард на неонайл.
Разкажи още веднъж за свалянето че не откривам стария ти пост,извинявай.
Помня че каза последни път с кокосово масло.....седи се снего/колко мин?/ и после в топла вода....

Скрит текст:
Момичета старата ми лампа ув и лед/диамант/няма да я ползвам имам и някои неща които също няма да ползвам,някоя която има нужда и няма ф.възможност да си вземе,мога да изпратя за нейна сметка.

# 142
  • София
Nad Flowers Hibiscus аз по твоите стъпки,нанесла съм 3 слоя евелин 8 в 1, база стрип ,цвят и топ хард на неонайл.
Разкажи още веднъж за свалянето че не откривам стария ти пост,извинявай.
Помня че каза последни път с кокосово масло.....седи се снего/колко мин?/ и после в топла вода....

Скрит текст:
Момичета старата ми лампа ув и лед/диамант/няма да я ползвам имам и някои неща които също няма да ползвам,някоя която има нужда и няма ф.възможност да си вземе,мога да изпратя за нейна сметка.

Нищо не правя, само го зачоплям от свободния край(Невена, посъветва от основата), последния път го свалих както си бях под душа, друг път съвсем на сухо. Пада си на люспа. Кокосово масло слагам на кожичките, то не влияе на трайността на гела  newsm78

# 143
Аз се лакирах сега с новите лакчета ,които Над ми прати. 😊 Не ме бива с декорациите,за това съвсем обикновен го направих.
Ползвала съм база ,червеното е JH009 ,броката е 0094 и топ,всичко Елит. С лаково каре и аз ги свалям доста лесно. За трайност не мога да кажа,защото след седмица ми омръзват и ги свалям.

# 144
Минавам само да се похваля с резултат от първото ползване на гела за кутикули на Eveline
Скрит текст:

# 145
  • Варна
 Ефекта е очеваден  Hug. Ползвай редовно и мажи много масла. Ако ти е на сгода вземи аргановото им масло 8в1 и мажи обилно с него. Кисело е и кутикулите освен,че ще омекнат ще спрат и да растат.

# 146

попаднах на това преди малко и мисля ,че ще е от полза Simple Smile как да ползваме слайдери

# 147
  • София
Мис Индия, кое е това синьо?
Супер маникюр и червения нагоре, мен пък много ми харесаха топките. Simple Smile
Синьото е страхотен цвят, много покривен, държи перфектно на нокътя и падна на люспа. Цвета е 112 на китайската марка Jessie. 😊

# 148
Аз се водих по тази схема за ваденките, но поставянето им върху мокра база е направо мъчение. Така че аз лично ги слагам върху изпечен лак, след това база - пека и топ - пека. Който, каквато схема си измисли и действа, да ползва Simple Smile

# 149
  • на брега на морето
Мис Индия, мерси! Hug

Общи условия

Активация на акаунт