::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 037
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Вестерос
Здравейте! Честито Рождество!

Някой да е виждал минипресата на Парис из Варна? На 23 я имаше във Възраждане, но днес каот ходих имаше друга преса за 35 лв, която я няма в брошурата, а минита нямаше, бяха махнали цената даже.

# 1 366
  • до най-прекрасния мъж
В Пловдив на Източен днес имаше минипреси, както и сешоари и от другите преси - ретрото, комбинираните и големите, четки за коса /не йонизиращи/, от въртящите четки също. Помолете да изтеглят бройка.

# 1 367
  • Вестерос
Никога не съм молила, как става, по телефона на сайта или ? И после как си го вземаш?

# 1 368
В Пловдив на Източен днес имаше минипреси, както и сешоари и от другите преси - ретрото, комбинираните и големите, четки за коса /не йонизиращи/, от въртящите четки също. Помолете да изтеглят бройка.
за съжаление не можело в края на годината , ме информираха от Лидъл.

# 1 369
  • Вестерос
Ясно, мерси все пак, ще чакам да се появят догодина Grinning

# 1 370
  • shumen
Аз пък ходих и взех шоколади за детето и от Милдето,но бях с малкия и не можах много да огледам,

# 1 371
Аз пък никога не съм имала успех с този телефон... Всеки път ми казват, че бройките са изчерпани, а от темата знам, че в еди кой си град има

# 1 372
Пробвах и аз най- сетне уреда за микродермабразио- определено ми хареса. Доста добре засмуква, а го ползвах на ниската степен с накрайника за чувствителна кожа. Сега нямам търпение да минат поне 48ч за следваща процедура.

А за какво се ползва този уред - какво се очаква от него за кожата? Боли ли?

# 1 373
  • оттам, откъдето започва България
В някой магазин в Пловдив да сте видели останали https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6429 не успях да стигна навреме и при нас бяха свършили.Нац. телефон почива.

Скрит текст:
В Кауфланд от 04.01. ще има, но на цена 79,99 лв. Погледни брошурата на стр. 42.

# 1 374
  • Асеновград
В някой магазин в Пловдив да сте видели останали https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6429 не успях да стигна навреме и при нас бяха свършили.Нац. телефон почива.

Скрит текст:
В Кауфланд от 04.01. ще има, но на цена 79,99 лв. Погледни брошурата на стр. 42.
Благодаря, купих вчера следобед от магазина в Тракия имаше много. Видях тази в К но за домашни нужди в редки случаи  цената  не ме устройва.

# 1 375
  • В къЩи.
Пробвах и аз най- сетне уреда за микродермабразио- определено ми хареса. Доста добре засмуква, а го ползвах на ниската степен с накрайника за чувствителна кожа. Сега нямам търпение да минат поне 48ч за следваща процедура.

А за какво се ползва този уред - какво се очаква от него за кожата? Боли ли?

https://www.philips.bg/c-m-pe/skincare/visacare-microdermabrasion

Уж следя темата,но в крайна сметка не разбрах от къде ще може да се поръчват накрайниците за подмяна?

# 1 376
Резервни части от сервиза би трябвало да се поръчват. Разгледай ръководството за употреба в сайта на лидл...трябва вътре да има бланка за поръчка. Или звънни на сервиза направо...май го има на 1 стр.с адрес и тел.

# 1 377
  • В къЩи.
Благодаря. bouquet

# 1 378
  • Асеновград
Консумативи се поръчват на страницата в упътването. В сервиза бях питала за подложки за парочистачка и те ми казаха да видя в упътването за сайт за поръчка на консумативи, налични ги нямали в Бушона.

# 1 379
  • София
В къщи луканката  със зеления етикет  се одобри.
Аз ли не можах да ги открия или слушалките са изчерпани?

Общи условия

Активация на акаунт