::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 057
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 350
Грил тигана е от алуминий. Лично аз и да ми го подаряват няма да го взема.
не бях прочела...а тефалските?
Алуминият няма досег с храната.

# 1 351
  • 1st floor

По сагата с моя часовник бях им писала съобщение във ФБ и са ми отговорили да върна.
Аз бих сменила за същият, ако имат. Страшно си го харесвах. Касова не пазя, само кутията (не знам защо  Laughing). Предполагам, че така не може да се върне. Laughing

# 1 352
  • София
Честита Коледа!

Днес подарих на сина ми кутия за часовници, закопчалката е развалена  Confused.  Дали ги има още кутиите?

Вчера имаше и на Каблешков.

Пробвах и аз най- сетне уреда за микродермабразио- определено ми хареса. Доста добре засмуква, а го ползвах на ниската степен с накрайника за чувствителна кожа. Сега нямам търпение да минат поне 48ч за следваща процедура.

# 1 353
Благодаря  Hug!

# 1 354
Весела коледа !
Лидълските ми подаръци пожънаха успех 😃
Бои в тубички  за 10 лв./24 цвята- малкият рисува в момента, много им се кефи.
Чашата със сменяща се картинка също се одобри.
Клещи секачи за кабели-тях дори ги разцелува.
Абе да живее лидл, че спаси положението тази година 😀😀😅

Това са боичките

# 1 355
И свещите на тета много на почит. Peace
Весела Коледа момичета.

# 1 356
  • Стара Загора
Честита Коледа!

Пробвах и аз най- сетне уреда за микродермабразио- определено ми хареса. Доста добре засмуква, а го ползвах на ниската степен с накрайника за чувствителна кожа. Сега нямам търпение да минат поне 48ч за следваща процедура.

Да, разкошен е! С нито един ексфолиант за лице кожата ми не е ставала толкова гладка, мека и чиста. Аз също съм доволна от вакуума.

# 1 357
И аз подарих лидълски неща - самолет,пожарна, всичко се хареса. Преди седмица пък му взех конструктор в кофа, дървен. Много играе с него. За класната на каката взехме чаша.

Исках да ви попитам има ли шанс без косова бележка да сменя една шапка?

От полара на лидл съм доволна,  макар че ми се струва малко скъпо. Имам долно и горно за 20лв, а сега само горнище зс 20.

# 1 358
  • shumen
Не знам дали без касова бележка ще може да смениш.
Аз също подарих някой лидълски неща и всичко се хареса.Най-вече игра с печатите,а играта с  часовника не съм му я дала още.Нея е оставих за Нова Година.

# 1 359
  • Асеновград
В някой магазин в Пловдив да сте видели останали https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6429 не успях да стигна навреме и при нас бяха свършили.Нац. телефон почива.

# 1 360
  • до най-прекрасния мъж
В Лидл на Източен имаше сутринта, но става въпрос за 9-9.30 часа. Тази сутрин всеки мъж носеше или винтоверт, или бормашина. Ние отидохме рано и ММ се уреди с Коледен подарък винтоверт, стяги и още някакви джаджи.

# 1 361
Доволна съм от масажора- точно това очаквах от него  Peace

# 1 362
Доволна съм от масажора- точно това очаквах от него  Peace
И на мен ми хареса, само нагряването при мен е слабо /може би така трябва, не знам/, може би очаквах по-топличко да е.
Иначе си взех пастърма, портокалов сок и бананов сок, краставички Фрешона - 5 буркана, опукахме един за обяд, лучени кръгчета, след като в неделя взех 1 пакет - днес 2 пакета.
Весела Коледа и успешни покупки!

# 1 363
Днес занесох кафе машината...ъгейн.
Взех само пуканки за детето. Ръката ми незнайно как се оказана пъхната в дръжката на пакета с Милдето...ноо я изтръгнах от там с тъга в сърцето 😢
ММ чакаше отвън, та нищо не огледах...

# 1 364
  • софия
И аз съм горд притежател на масажор. Много са удобни ръкохватките. Въпреки скептицизма ми, прави доста добър масаж и няма да го връщаме. Друго не купихме, а имах в списъка чедър. Утре.

Общи условия

Активация на акаунт