::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 189 769
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 485
Може и легнал, все едно си направил мост, но тя те подпира. Или по корем, да си разпънеш прешлените. Има много клипове с упражнения. На тренировките, където ходя, понякога играем с топки. Помагат за равновесието, укрепване на кръста....

# 1 486
  • София
Такава топка се използва при пилатес или бъркам  newsm78

# 1 487
Да
аз имам лидълска топка- фъстък, от една шатра. Хубава е, също и ластиците за тренировки и постелките са добри, изобщо тези серии спортни неща са добри.

# 1 488
Аз , когато ходех на пилатес , инструкторката включваше и топка, но по различен начин от едни мои занимания преди години , когато мъж ни беше инструктор , почти час само с топки действахме. Той беше факир , аз , като начинаеща / каквато си и останах/ , по-мечешката действах. Но е факт , че много неща могат да се правят с нея , дори само да седиш и да пазиш равновесие , пак тренираш седалище и бедро. Хубава работа си е тази топка. За по-мързеливи и за по-пъргави  и въобще , за всякакви. На сина ми в работата във всяка стая се търкаляли по две покрай бюрата.

# 1 489
  • София
Супер! Значи новогодишно ще започнем с пазаруването в Лидл.

# 1 490
Е не, сега кьорава топка няма да остане...

# 1 491
Хубави са постелките, аз имам една от преди може би 2 години. Една колежка след това си беше взела подобна от по-евтините от Декатлон, но Лидълската е по-хубава за тези пари.

# 1 492
  • Бургас
Имам топка с ластик, купувана преди 2-3 години, махат се ластиците. Всъщност, повечето - ластици - няколко вида, тежести, гирички, дъмбели и тн фитнес неща бяхме накупили за щерката, че е фитнес - маняк. Имам и постелка, разкошна е, макар, че котакът малко я надра, защото като ме види на нея и дофтасва веднага.  Laughing

# 1 493
  • В къЩи.
А за безкабелната ютия какво ще кажете?

# 1 494
  • Вестерос
Авокадото съм го пропуснала, ще мина да си взема утре. Днес ходих за дреболии и си тръгнах със спортен клин със златистото, но ми е голям и утре ще сменям. Взех и една от стъклените тави за фурна, пробвам я в момента Simple Smile А за другата седмица освен сака си мислех и аз за топка Grinning

# 1 495
Ако някой остане без топка,давам моята от миналата година. Само я надухме и я прибрахме.

# 1 496
Здравейте, някой виждал ли е някъде от дамските портмонета от преди 2 седмици (може би)? Съвсем ги забравих, вчера търсих и не открих.

# 1 497
В Надежда имаше черни със сребърно останали 2-3 броя.

# 1 498
  • Плевен/Пловдив
Мислех си, че инхалаторът може да се ползва при задух, пък той бил за впръскване на лекарства. Може ли някой да сподели, дали с инхалатор се оздравява по-бързо, отколкото без? Странно ми е, че има толкова добри отзиви, а аз някак съм пропуснала плюсовете на едно такова уредче. И май не е нещо, толкова ползвано и разпространено, интересно ми е защо, ако е толкова добър Rolling Eyes

Още при първото пускане на този модел инхалатор https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6693 си го закупихме. Може би минаха от тогава 3-4 год. Много сме доволни. Използваме го с физ. разтвор. малък и компактен е - удобен особено за път. Цялото семейство го използваме още при първи симптоми на болки в гърлото, сополи и калица. Лекарства не впръскваме с него...

# 1 499
Здравейте, някой виждал ли е някъде от дамските портмонета от преди 2 седмици (може би)? Съвсем ги забравих, вчера търсих и не открих.
3 имаше, но не са хубави. Супер некачествени изглеждат и явно бяха върнати /в разкъсани опаковки/

Общи условия

Активация на акаунт