::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 725
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 165
аз чудя дали има смисъл да ходя днес за патица  Rolling Eyes не съм много запозната с политиката на Лидл,в Кауфланд още в неделя започват да нареждат всичко за новата седмица и се чудя дали и тук няма да ми скрият патицата  Laughing 

# 166
Някой знае ли в Х. Димитър или Слатина дали има шанс изкарат в неделя дрехите за понеделник? Нещо съм се огледала в гащеризоните, а утре сутринта няма да имам време.

# 167
  • русе
Амарилис си взех намален на 12лв в стъклена ваза ,много  е красив .
Сега ще чета как се полива...

# 168
  • Варна
Изчетох новата тема, ни не видях да сте обсъждали предстоящите играчки. Някой има ли впечатления от детската прахосмукачка и останалите детски уреди? С батерии ли са не мога да разбера? Прахосмукачката поне звук, дали издава? bouquet

# 169
Не зная дали сте споменавали, но много ни допадна това дзадзики Pilos, което от утре е на 1.19. Ще се запасим утре с мнооого! Съставът му изглежда ОК. А някой да е пробвал шипковия мармалад на Родна Стряха? Трябва ми за едни сладки и се чудя дали е сполучлив.

# 170
  • София
Изчетох новата тема, ни не видях да сте обсъждали предстоящите играчки. Някой има ли впечатления от детската прахосмукачка и останалите детски уреди? С батерии ли са не мога да разбера? Прахосмукачката поне звук, дали издава? bouquet

Мога да кажа само за винтоверта.
Хубав е. Този, който имаме от миналата година. Върти се, сменят се битове и свети лампичка. На батерии е.

# 171
Момичета да попитам има ли хубав препарат за паркет в Лидъл и кой е той.

# 172
Аз пак имам ядове с кафе машината. Ей ме...крива съм, защото не сэм пила кафе тази сутрин. Пак фъсти и пръска от ръкохватката. Чистих, киснах цедките с препарат против котлен камък. Нищо..кафе йок. Утре им я нося пак.

Да не би да трябва да я обезвъздушиш?
И аз това си мисля Thinking

# 173
Хора, знам какво е да влезе въздух в кафемашината. Тогава не излиза вода. Не е това, както казах.
Запушват се тъпите цедки....това е. С игла човърках и тръгна кафето.

Препарат за паркет има...за естествен и за ламинат отделно. Около 3 лв беше. Добри са.

# 174
Здравейте,някой може ли да ме насочи има ли къде да видя информация за номерата на детските апрески-на колко см отговаря стелката?

# 175
Вземаш картонен отпечатък на крачето и в магазина мериш. Или стара стелка. Или детето...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 176
Не зная дали сте споменавали, но много ни допадна това дзадзики Pilos, което от утре е на 1.19. Ще се запасим утре с мнооого! Съставът му изглежда ОК. А някой да е пробвал шипковия мармалад на Родна Стряха? Трябва ми за едни сладки и се чудя дали е сполучлив.
Аз Simple Smile вкусен е шипковият мармалад, вкъщи изчезва за отрицателно време, особено намазан на филия с масло. Сладки обаче не съм правила с него.

# 177
Хора, знам какво е да влезе въздух в кафемашината. Тогава не излиза вода. Не е това, както казах.
Запушват се тъпите цедки....това е. С игла човърках и тръгна кафето.

Препарат за паркет има...за естествен и за ламинат отделно. Около 3 лв беше. Добри са.

Да не е много ситно кафето?

# 178
Ба..ситно. Цедките са калпави. На Делонгито що не се запушват...един път годишно я се запушат. НБ ползвам от гоооодинииии....
А каква червена машина има в Зора...как ще ми се върже цветовооооо...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 179
  • have faith and be patient ..
момичета , шарана има ли дъх на тиня ?

Общи условия

Активация на акаунт