::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 726
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Ба..ситно. Цедките са калпави. На Делонгито що не се запушват...един път годишно я се запушат. НБ ползвам от гоооодинииии....
А каква червена машина има в Зора...как ще ми се върже цветовооооо...Stuck Out Tongue Winking Eye
Дай на лични линк, де!  Joy На лични, да не пречим.
Аз утре съм пратила острието за дънките на Хайди, хайди.
Днес съм на йогурт с черешовото им сладко на родна стряха, божествен десерт.

# 181
Ба..ситно. Цедките са калпави. На Делонгито що не се запушват...един път годишно я се запушат. НБ ползвам от гоооодинииии....
А каква червена машина има в Зора...как ще ми се върже цветовооооо...Stuck Out Tongue Winking Eye
Връщай им я, щом и кафето не е проблема.

# 182
Вземаш картонен отпечатък на крачето и в магазина мериш. Или стара стелка. Или детето...Stuck Out Tongue Winking Eye
Grinning няма как с детето,но идеята с картонения отпечатък е добра,много благодаря!

# 183
Носила съм и стара обувка да меря..Joy
Вземи старата стелка пък...или някоя актуална...която в момента става на детето.

Линк на онуй червеното нямам...видях го на реклама..финлукс обаче. Финлукс, ама червено... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 184

Линк на онуй червеното нямам...видях го на реклама..финлукс обаче. Финлукс, ама червено... Stuck Out Tongue Winking Eye

Е, какво му е на Финлукс? Турско, че и кармазъ... Mr. Green

# 185
Joy

Аз не робувам на марки. Ама да не подведа някого...за това уточних...

# 186
  • София
То да не е само финлукса червен. Якакви хубави червени има.
Шипковия мармалад ми харесва.

# 187
Да споделя, че ми върнаха парите за сутиените , дето ги бях купила септември без грам проблеми Wink само един човек от опашката ме гледаше лошо, че съм го забравила... Мразя го тоя момент с връщането! Но е хубаво, че я има тази възможност!

# 188
  • shumen
Тете,връщай я щом се запушва пак.
Шипковия мармалад и у нас се хареса.
Аз утре,ако успея да се добера до Лидл ще видя детски комплекти потник и слип и играчките,че за Коледа трябва да купя нещо на диването.

# 189
  • София
Да споделя, че ми върнаха парите за сутиените , дето ги бях купила септември без грам проблеми Wink само един човек от опашката ме гледаше лошо, че съм го забравила... Мразя го тоя момент с връщането! Но е хубаво, че я има тази възможност!

Няма ли ограничение за месец? Аз исках да върна една шевна машина, но се забавих повече от месец и ми отказаха.

# 190
Здравейте, може ли мнение за дървената къща за кукли от миналата седмица? Някой,който я е взел за детенцето си може ли да сподели дали е удобна за игра? Купих я, но още и се чудя. По-малка е от това, което очаквах и долния етаж ми се струва недостъпен, няма видимост като при класическите къщи за кукли.

# 191
  • София

Няма ли ограничение за месец? Аз исках да върна една шевна машина, но се забавих повече от месец и ми отказаха.

Промениха срока за връщане на 3 месеца.

# 192
  • София

Промениха срока за връщане на 3 месеца.

Желязна политика, браво на тях!

# 193
  • София
Хора, знам какво е да влезе въздух в кафемашината. Тогава не излиза вода. Не е това, както казах.
Запушват се тъпите цедки....това е. С игла човърках и тръгна кафето.

Аз имам Делонги и като се запуши цедката я кипвам за 7-8 мин. със сода и вода . Peace

# 194
Цедка може да се отпуши като се налее в чинийка кока кола и се постави цедката за една нощ. Обаче е твърде досадно когато се случва толкова често, представям си сутрин едвам гледаш за кафе и цедката пак запушена. Връщай им я.

Общи условия

Активация на акаунт