::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 189 725
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 570
По повод счупеното влакче - пазете си касовите бележки играчките имат 3год. Гаранция. Преди месец върнах миналогодишното влакче - както върви спира и пак почва. Описах проблема на клиентския и ми казаха, че гаранцията го покрива, но не ги ремонтират, а връщат парите. И така върнах го брз проблем- дори не отвориха кутията да го изпробват и си взех ново.

# 571
Отзиви за пресата за коса, която ще пуснат в събота?

# 572
Колко струва тенджерата под налягане в К.?

100 лв. Но те са две с един капак. Тенджера и едно като касеролка. Общо 7 части. Потърси онлайн брошура на К да ги видиш.

89.99лв Peace

Едната е 6л, другата-3л+кошница за готвене на пара и стъклен капак (резервно уплътнение и стойка за кошницата)...отвсякъде си струва парите.

Аз бих дала 20-30 лв отгоре и бих си взела мултикукър. Например един от най-купуваните херметически модели - Фърст е на 114 лв. Готви и под налягане, и на пара, и много други програми.

# 573
Колко струва тенджерата под налягане в К.?

100 лв. Но те са две с един капак. Тенджера и едно като касеролка. Общо 7 части. Потърси онлайн брошура на К да ги видиш.

89.99лв Peace

Едната е 6л, другата-3л+кошница за готвене на пара и стъклен капак (резервно уплътнение и стойка за кошницата)...отвсякъде си струва парите.

Аз бих дала 20-30 лв отгоре и бих си взела мултикукър. Например един от най-купуваните херметически модели - Фърст е на 114 лв. Готви и под налягане, и на пара, и много други програми.
ВЗе ми размислата от главата,от снощи умувам,

# 574
И аз така. Peace

Този на Фърст е с много добри отзиви, има на идентична цена и такива, които заместват слоу кукър и тенжера под налягане, аз взех такъв.

# 575
  • Бургас
Пууу, 10 минути след отварянето в магазина беше като на манифестация... нароооод! Глобуси, обаче, имаше бол, та без проблем си нарамих един за любознателното чаве Simple Smile И минавайки край дънките... взех че забърсах и 2 чифта за мен - мчи така де, и мама е човек! При това надебелял и имащ нужда от някоя и друга гаща. Flutter Пък тези ми лепнаха направо - най-накрая нормален крачол, семпъл модел, идеална височина на талията, разтегливи, тънички сравнително... муцка! И имаше от всеки цвят и размер само по една бройка, та ако не бяха свършили розАвите, щях да отнеса и от тях, ама само от сивите и тъмните отмъкнах. Сега съм в дълбок размисъл, че вкъщи още отлежават с етикета едни черни на Хайди Клум, а чакам и от Уайкики, та ми е леко гузно някак си... Blush
И много хубави книжки за децата имаше, та ха тая, ха оная... и като чух 100 кинта на касата и ми се насълзиха очите. Хак да ми е! hahaha

# 576
Отзиви за бархетните чаршафи? Как са след пране, събират ли се, избеляват ли? Не съм имала досега. Приятни ли са за спане?

# 577
Чудни са. Не избеляват. Леееккко стават на топченца при мен, но сякаш е нормално-все пухкави и гладки няма как да се запазят.

А отзиви за това? В контакт ли се включва, в смисъл не мога да се разхождам с него май? Joy

# 578
Моите от миналата или по-миналата година ги пера на 95 градуса, после сушилня,  и не мърдат
Мекички и топли са
Не знам сега дали са същите

# 579
  • Бургас
Аз имам от предишното пускане, но съм с особено мнение (за разлика от повечето тук). Да, мекичък и приятен за пипане, но (поне) моят не си отговаря на размерите и допълнително се сви и слагането му на матрака е дълго и трудно и за сметка на това се измъква доста бързо и адски много дразни! Матракът не е от най-дебелите и въпреки че има топ-матрак отгоре, не минава 25см. Другите чаршафи пасват идеално, но този не и не и съм го прибрала вовеки веков!

# 580
  • София
Издирвам детски чорапогащник 110/116 см. някъде останали в центъра на София- ул. Раковски или до Централни хали?
Ако сте виждали-споделете, че и двата магазина са ми еднакво далече и ще ходя специално в един от тях, ако има останали.

# 581
О, аз говоря за комплекта плик и калъфки, но имам и един бял бархетен долен, и той си е окей...но наистина той стана на топченца, като се замисля, но пък мисля топченцата са си типични за бархета...

# 582
А, на Брадата й е висок матрака ми се чини...че и топ матрак имало отгоре...тц, тц....

Аз имам и долен бархетен, и горен с калъфка с някакви коли за детето...

# 583
Хубави ли са мандарините в Лидл?Имат ли много семки?

# 584
Здравейте! Какво ще кажете за сутиените за кърмене? Качествени ли са по-принцип на ЛИДЛ сутиените, защото на повечето за няколко месеца и им изскачат банелите...

Общи условия

Активация на акаунт