::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 189 760
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 600
Детските апрески не са хубави тази година. И нашите се обелиха още на първото обуване, при положение, че дъщеря ми ги носи само от вкъщи до градината. Смятам да им ги върна! Миналата година и взех от Waikiki- не мръднаха цяла зима.

# 601
О, да...водата...и тока. Май няма да ми се получи ноу хау-то...Joy

# 602
  • София
да докладвам-в лидъла у люлин-бол глобуси, еенциклопедии, цел кош с апрески, детски ски якета и ръкавици, бебешки гащеризони и термобельои аз се докопах до глобус за ученолюбивото у нас, ама нямаше от нещата за рисуване...
мрън

# 603
  • Някъде в Матрицата
И аз да се отбележа с едни обелени апрески. При все, че детето още не ходи. Попълзя върху една изкуствена трева и така се сдоби с обелването. Но каквото-такова.

# 604
  • Стара Загора
Здравейте. Както винаги всяка нова тема я пропускам в началото.. Blush и се включвам в средата или края.

Момичета, тази вечер си взех 2 долни чаршафа от бархетните, но от средните. Понеже спалнята ми е 160х190 и реших, че няма смисъл от макси размер. Застелих червения сега и комплекта, който взех от намаленията тази есен. Притеснява ме обаче да не се свият чаршафите при прането, че няма да мога да ги ползвам вече. Тези от вас, които имат от предни години, имали ли сте проблем с това, ако се пускат на 30 градуса?

Трябваше да взема от тъмночервеното, но изключих че звездичките са такъв цвят. А не ми се занимава със смяна. Simple Smile
От сегашните избрах сиво и бяло с еленчетата. Нямаше среден размер сив долен чаршаф и взех кремавия.

# 605
Следя по принцип и вас и сайта на Лидъл, но тия дни съм се отнесла и съм пропуснала дънките, а много добре изглеждат. Disappointed  Дали има шанс да намеря някой останал чифт 38 р-р във Варна или са изчерпани?

# 606
  • Където морето целува небето...
Имам 2 питанки Grinning:
-бива ли го киселото зеле в кофи
-ММ иска да си вземе ел."ботуша"-струва ли си?

Тенкю
Heart Eyes

Баща ми използва ботуша от две години и е много доволен. Работи на студено и вечер се загрява с него. Единствения недостатък е, че трябва да имаш контакт в близост до леглото/фотьойла.

# 607
  • Бургас
да докладвам-в лидъла у люлин-бол глобуси, еенциклопедии, цел кош с апрески, детски ски якета и ръкавици, бебешки гащеризони и термобельои аз се докопах до глобус за ученолюбивото у нас, ама нямаше от нещата за рисуване...
мрън

Мрън, не мрън, от четвъртък са Wink

# 608
И мен много ме е яд за черните лъскави дънки от предната седмица.
 А за свещите и аз съвсем леко ги усещам.

# 609
Миналата година по това време горе долу пуснаха пак спални комплекти от бархетен памук и тогава взех. Една година не са мръднали, нито са станали на топчета. Сега взех и от тези един комплект, дано са читави като предишните.

# 610
  • София
мрън

Мрън, не мрън, от четвъртък са Wink

Joy Joy Joy Joy
съвсем съм се отцепила hahaha hahaha hahaha
така се бях настървила да не пропусна глобусите... hahaha hahaha
в люлинскиябяха хартисали и коледни пуловери, ама нещо афиф ми се видяха-исках на малкия да взема, ама много изкуственяк ми биеха newsm78
чаршафи бол...бая им се чудих, че спалнята ни е висока

# 611
+1 за ботушааа

# 612
  • Варна
 Чаршафи бархетни имам от миналата година по това време. Всичките ги пера на 60гр. и суша в сушилната не са мръднали нито са се свили. И моите долни са среден размер-няма страшно.

# 613
Аз първа се оплаках от обелването на таз годишните апрески. Последно реших, че няма за ги връщам, ще преглътна, обелени, не обелени да ги носи, много ми харесват в комбинация с якенцето, но уви, драмата ми не спира до тук, ами те и пропускат.....ще търся други. Тези ще ги носи в комплект на сухо, докато не се разпаднат съвсем.

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 08:52 от MariyaS

# 614
Аз също имам няколко комплекта лидълски чаршафи- пера ги винаги на 60 градуса, няма свиване, цветовете също са си ок.

Общи условия

Активация на акаунт