::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 189 844
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте Simple Smile
Някой може ли да даде информация дали в Лидл на ул. Мир, гр. Варна зареждат стоката за четвъртък от сряда вечер?  Hug

# 676
Вчера и ние опитахме от бекона и много ни хареса. Тета, благодаря че го похвали Flowers Hibiscus

# 677
Аз пак в ЛИДЛ днес Grinning
Какво взех:Кюфтета на 3.39 по стандарт Стара Планина(уж),Пуешки подбедрици пак за около 3лева-месата бяха на промоция.Кифлички с мармалад Родна стряха(по-вкусни не съм яла),сок праскова кутия на 95ст.-хубав е,като за под 1лев,вафлички с каков крем за 1.19-също много вкусни-имат вкус на добре изпечени вафлени кори,а аз обичам такива Simple Smile Червени картофи измити-килограма им е 1.29,но са страшно жълти отвътре,без никакви загнивания и черни точки-сигурна съм,че ще са вкусни.Какаов крем с лешници-имитация на Нутела,редовно взимам,харесва ми Simple Smile

# 678
Аз да се включа да ви кажа, че каймата на лидл май е боядисана. Взех да пробвам и направих руло Стефани и ми оцвети яйцата в розово, а когато правя с кайма, която е смляна пред мен в магазина от месо го няма този ефект.

# 679
Има ли пишещи от Балчик? Търся детския винтоверт.

# 680
Аз да се включа да ви кажа, че каймата на лидл май е боядисана. Взех да пробвам и направих руло Стефани и ми оцвети яйцата в розово, а когато правя с кайма, която е смляна пред мен в магазина от месо го няма този ефект.
Shocked Shocked Shocked Никога не са ми се оцветявали яйцата в руло Стефани. Но и никога не съм правила с кайма от Лидл.

# 681
  • в кукувиче гнездо
Не май, а със сигурност. Както и всичките меса във веригите. Купувам месо само от месарници, и то от една конкретна. Само лятото правя изключение за скарите на лидл, но знам, че ям л.на.

# 682
  • shumen
Евалин,при нас в Шумен вчера беше пълно с детски винтоверти и не само.

# 683
Не май, а със сигурност. Както и всичките меса във веригите. Купувам месо само от месарници, и то от една конкретна. Само лятото правя изключение за скарите на лидл, но знам, че ям л.на.
Работещи в Кауфланд са ми казвали, че само месото, което се продава с кокал не се оцветява преди продажда, защото самият кокал поема от боята много интензивно и супер много си личи. Иначе всичкото месо е размразено и се кисне, за да придобие свеж вид.

# 684
Здравейте всички!
Във пчелния мед Родна стряха, който се продава във Лидъл са открити отровно количество антибиотици.
В различни партиди има почти от всичко : Сулфатиазол, Стрептомицин, Тетрациклин, Флумекин и какво ли още не ! Това се отразява на здравето на нашите деца, защото със настъпването на зимата респективно се увеличава консумацията. Органите от Агенцията по безопасност на храните, които трябва да контролират качеството на меда във търговската мрежа си затварят очите със опрадванието, че липсват средства за изпращането на проби във специализирани лаборатории. Централната лаборатория във София, която посетих се оправдаха, че тяхната апаратура и методики са остарели и не могат да докажат наличието на антибиотици съгласно Европейските норми.
Апелирам към Търговската верига Лидъл да вземе мерки и незабавно да осъществи контрол, като направи съответните изследвания във специализирани немски лаборатории като QSI или Intertek.

# 685
Здравейте всички!
Във пчелния мед Родна стряха, който се продава във Лидъл са открити отровно количество антибиотици.
В различни партиди има почти от всичко : Сулфатиазол, Стрептомицин, Тетрациклин, Флумекин и какво ли още не ! Това се отразява на здравето на нашите деца, защото със настъпването на зимата респективно се увеличава консумацията. Органите от Агенцията по безопасност на храните, които трябва да контролират качеството на меда във търговската мрежа си затварят очите със опрадванието, че липсват средства за изпращането на проби във специализирани лаборатории. Централната лаборатория във София, която посетих се оправдаха, че тяхната апаратура и методики са остарели и не могат да докажат наличието на антибиотици съгласно Европейските норми.
Апелирам към Търговската верига Лидъл да вземе мерки и незабавно да осъществи контрол, като направи съответните изследвания във специализирани немски лаборатории като QSI или Intertek.

Добре де, след като лабораториите са отказвали да тестват, кой аджеба е установил наличието на посочените от вас антибиотици? Не че ще си купя де, имам си роднини с кошери.

# 686

Добре де, след като лабораториите са отказвали да тестват, кой аджеба е установил наличието на посочените от вас антибиотици? Не че ще си купя де, имам си роднини с кошери.

[/quote]

Изпратих няколко проби във немска специализирана лаборатория Интертек.

# 687

Изпратих няколко проби във немска специализирана лаборатория Интертек.
[/quote]

Чудесно, значи може да публикувате резултатите. Чакаме.

# 688
В темата няма много сливналийки,но да кажа 15,16 и 17 в Лидл до автогарата ще има нехранителни стоки на "атрактивни " цени.
Супер! А дали важи и за другия лидъл в Дружба?

# 689
  • Сливен
Не,изрично пише  ул.Цар Симеон

Общи условия

Активация на акаунт