::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 673
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 90
Върнаха ли интимния душ гел в асортимента или още сменят опаковка?
Има интимен гел вече. В три варианта е-сензитив, фреш и третия не го запомних.

# 91
  • shumen
Аз днеска не успях,но утре ще отида да си търся апрески и трюфели.

# 92
Набелязах и аз някой неща за следващата седмица, но то аз всеки ден съм в Лидл Grinning

Чакам с надежда скоро да пуснат един робот около 80лв ми се върти като цена.

# 93
  • Sofia
Апреските за дъщеря ми са й малки:confused: Ще ги връщам - ако някой не е успял да вземе от черните и иска 37 номер, да казва - следобяд ще ги върна.

# 94
Аз взех един клин, макар, че имах по-друга представа за термо бельо, това ми се видя доста тъничко и никакво, на места.

# 95
Аз взех един клин, макар, че имах по-друга представа за термо бельо, това ми се видя доста тъничко и никакво, на места. Ще го видим как е, тази зима.

По принцип долкото знам целта на термобельото не е да е много дебело.

Кекса ми стана скапан така че все тая за глазурата Smiling Imp

# 96
Ами не знам, имам термо клин купуван от Швеция, и е доста по плътен, стегнат и здрав от този. Ще го видим де, може пък да топли.

# 97
Нова тема Heart

Благодаря за информацията за интимния гел, ще ходя да си купя.

Иначе в понеделник ще ходя за поне две рокли. Ще ходя на две коледни партита поне, че после и НГ идва...

# 98
  • София
Може би и аз имах високи предскави за теробельо за 10лв , но нещо ми се стори като обикновен ластичен клин Grin въпреки това грабнах едно за мъжа , направо се биеха на щанда ,беше ужасна лудница

# 99
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета, купих от слушалките, които са тази седмица,но досега не съм ползвала такива, та въпросът ми е-едната слушалка ли трябва да работи или и двете? Благодаря.

# 100
  • Пловдив
Момичета, купих от слушалките, които са тази седмица,но досега не съм ползвала такива, та въпросът ми е-едната слушалка ли трябва да работи или и двете? Благодаря.
Ако са тези за 6,99 с кабела и 2-те трябва да работят. Ако не работят пробвай на друго устройство. Ако не, направо връщай.

# 101
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря, взех два вида слушалки. 😁На единия комплект работи едната, а на другия другата. 😁😁😁😁Ще се връщат, а такива надежди имах.

# 102
+ 1 за интимния гел на Cien. Имам такъв с нещо червеничко на етикета, не знам какъв се води, но измива добре и нямам дразнене.

# 103
Момичета изтървала ли съм елхите, или още не са пускани?

# 104
Върнаха ли интимния душ гел в асортимента или още сменят опаковка?
Има интимен гел вече. В три варианта е-сензитив, фреш и третия не го запомних.
Мерси, ще търся... Peace

Момичета изтървала ли съм елхите, или още не са пускани?
Другата седмица в К ще има елхи.

Общи условия

Активация на акаунт