::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 922
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 240
Тия дънки промазани ли са, какви са?
А за каймата, аз си мислех, че нещо с подправките не се понася, сложих сума ти кимион и червен пипер и пак не се усещат... но поне лошия дъх не остана след готвенето.

# 241
  • Бургас
От детските играчки някой да е купил прахосмукачката? Разглобява ли се, бръмчи ли? Какво прави?

# 242
Как са шаранитее ? Никой не мъцва.Weary
В Била са на 5 лева , но неизчистени.
Патката е в миналото, много добре похапнахме.
И - да попитам нещо, вярно ли е , че кожата на патките не се яде ?
Тет , старата ми кафемашина беше запчнала да прави подобни номера- ако кафето и е по- ситно смляно. Не зная НБ дали не е по-ситничко за цедката. Бях спряла да си купувам и кафе на зърна , щото все не улучвах размера.Голяма мъка беше- само "марково" кафе разпознаваше.
С новата ми нямам проблем. Та връщай я тази , знаем , че си с продуктово позициониране  Stuck Out Tongue Closed Eyes, ама някой път не си струва нервата.

# 243
Здравейте, някой купи ли си днес спортната гривна и успя ли да намери приложението, което е написано в упътването?

# 244
Здравейте, някой купи ли си днес спортната гривна и успя ли да намери приложението, което е написано в упътването?

Аз си я купих и също не открих приложението. През Мозила успях да се регистрирам на healthforyou.lidl /през Гугъл Хром не можах/ и до тук...
Моля, някой ако е открил приложението за телефон да сподели.

# 245
Аз сега минах през лидл за нея, ама грънци. Беше свършила. Много спортисти, много нещо Joy

# 246
Дънките са с Европейска номерация. 40 размер изглеждаха доста тесни. Промазаните леко лъскави ми харесаха, но номер уви.
Обувки погледнах с леката платформа и са доста плитки отпред.
Лавракът беше доста дребен. От другите риби имаше достатъчно.

# 247
Някой беше споменал за мелничките с подправки, че мелничката може да се ползва след като се изхаби. Взех си и пробвах да я развия, но не успявам, може ли да кажете как става номера  newsm78 newsm78 newsm78

# 248
Добре де, защо таз телешка кайма не я върнете?!? Rolling Eyes

Взимала съм редовно от нея, и до момента е била ок (днес дори за мусаката бая се чудих дали да не сменя вече взетата "стара планина", но ме домързя да се връщам до щанда, та нея купих); Имам обаче двукратен ГАДЕН опит със свинско месо-от нескопено прасе, което естествено разбираш едва когато сготвиш...няма такава смрад!!!! Sick Директно изхвърлих яденето, и от тогава не купувам свинско от ЛИДЛ. Naughty

Днес се чудих потник с пайети или роклА, та взех роклАта в крайна сметка 4470 Харесах се де, остава  
Mr. Green

# 249
  • София
Ами и на мен ми се случва за първи път. Взимала съм много и на редовна цена и намалена. Тоя гнус не ми се е случвал.
Аз няма да я върна защото беше на пакети и прибрана във фризера ..
Иначе бих. И касовата бележка си я имам.
Днес изхвърлих сготвеното с нея. Изхвърлих и останалата кайма. 

# 250
  • Козлодуй

Аз си я купих и също не открих приложението. През Мозила успях да се регистрирам на healthforyou.lidl /през Гугъл Хром не можах/ и до тук...
Моля, някой ако е открил приложението за телефон да сподели.
И аз купих гривната и не откривам приложението

# 251
FAQ-то в сайтчето им изглежда така:
FAQs
HealthForYou App
asdsadsadasdasd
Wo finde ich Silvercrest HealthForYou App ?
asdsadsadasdasd
HealthForYou App
asdsadsadasdasd
Joy

# 252
Момичета,може ли отзиви за фитнес тракера,заслужава ли си да се купува?

# 253
Аз също не успях да се регистрирам през chrome Sad. Инсталирах си друго приложение Smart Active, но не открива гривната. Сега ще търся други подобни приложения

# 254
Момичета,  забелязах, че всички от биг брадър са с днешните рокли от лидл:flushed: явно са хит.

Общи условия

Активация на акаунт