::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 932
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 255
  • Козлодуй
Регистрирах се на този сайт но и там няма да си изтеглиш приложението https://www.healthforyou.lidl/Modules/Devices/DeviceOverview.aspx 
Вие как я настройвате тази гривна?

# 256
  • София
Момичета, някъде марципан да сте виждали, много ми е необходим за Коледа. Марципан  за сладкиши на Belbake, много е добър.

# 257
Регистрирах се на този сайт но и там няма да си изтеглиш приложението https://www.healthforyou.lidl/Modules/Devices/DeviceOverview.aspx 

На този сайт, който си посочила, преди да си влезеш в прафила, щракаш върху лилавата лента KOMPATIBLE GERATE & FAQ и там излизат модели телефони за изтегляне на приложението.
Моят модел го няма и не мога да го изтегля. Само за определени телефони ли  става?

# 258
  • shumen
Аз днеска взех кайма и си беше ОК.

# 259

На този сайт, който си посочила, преди да си влезеш в прафила, щракаш върху лилавата лента KOMPATIBLE GERATE & FAQ и там излизат модели телефони за изтегляне на приложението.
Моят модел го няма и не мога да го изтегля. Само за определени телефони ли  става?
Доста некоректно!! Излиза, че само 15 модела телефони са съвместими. В такъв случай тази гривна е неизползваема. Дали мога да я върна??

# 260
Сега помолих приятелка, която има телефон от изброените модели и също не открива приложението. Странна работа

# 261

Всичко можеш да върнеш. Три месеца е срока. Носи касовата бележка.
Доста некоректно!! Излиза, че само 15 модела телефони са съвместими. В такъв случай тази гривна е неизползваема. Дали мога да я върна??

# 262
Приятелката ми всъщност намери приложението. Значи със сигурност за моя телефон не става и ще бъде върната в магазина. Предполагам, че ще има доста върнати всъщност. Дано не направят проблем

# 263
  • Козлодуй

Щраках там - няма линк под моделите на никъде не води няма от къде да намеря приложението. Днес ще я връщам естествено първо ще се обадя на Лидл да даде линк към приложението телефона ми е нов на Андроид

# 264
  • Козлодуй
downsense, къде го е намерила дай линк, ако имаш възможност? Simple Smile

# 265
  • Асеновград
Мале за няколко дни сте изписали цяла тема Simple Smile . Вчера купих от новия интимен гел и в къщи чак забелязах че е 400 гр. , предишния беше 500 гр. От дънките се отказах според мен са много тънки и по скоро панталон а не дънкова материя.

# 266
downsense, къде го е намерила дай линк, ако имаш възможност? Simple Smile
Кое къде намерих? Приложението ли? Аз не го намерих, а моя приятелка с телефон от изброените го намери от самия телефон. Излиза, че ако телефонът не поддържа пркложението, изобщо не го намира

# 267
Да, в сайта пишеше, че официално се поддържат само изброените модели. Другите може би да, може би не, но се гарантира.

# 268
  • София
Както си казах, че няма да купя нищо от новата брошура, защото всичко е нискокачествено и грозно, така си взех снощи един лъскав потник с тънки презрамки. Simple Smile)) Не че знам къде ще го облека, но седи доста хубаво, даже ММ го хареса... Май още една ненужна дреха в гардероба, но малко празничност за душата. Simple Smile
Обаче роклите за мен са връх на кича. То бива-бива лъскавост, но това е прекалено, особено съчетанията сребърно и синьо...Може да има лъскавко тук там за акцент, но не мога да приема се облека отгоре до долу така. Циганско ми е.
А палтата... думи нямам... Както каза ММ: "О, на баба ми вехтото палто" Simple Smile
Харесах мъжките панталони, но ММ не пожела... Имал си бил.

# 269
  • София
Клиновете хубави ли са?
Глобусът, който коментирахте от кога е?
Ние също имаме кафеавтомат Saeco, взет втора употреба, от познат на мм, който има сервиз и продава рециклирани. Човекът му е казал, че роботчето трябва да се почиства в седмицата веднъж. Не го спазваме, може би на 10 или 14 дни го мием. На 15 кафета се почиства контейнера. Появяват се дефекти от време на време, но за мен е по-добре от машина с ръкохватка. Преди него имахме машина с ръкохватка Saeco, сега е на вилата.

Общи условия

Активация на акаунт