::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 068
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 285
Купих си термоклин, препоръчвам.

Честито  bouquet
Може ли линк или снимка?  Hug
Разтърсих се. Не е в актуалната брошура...
Намерих снимка на сивите, моя е черен с лилави шевове

# 286
Купих си термоклин, препоръчвам.

Честито  bouquet
Може ли линк или снимка?  Hug
Разтърсих се. Не е в актуалната брошура...
Намерих снимка на сивите, моя е черен с лилави шевове

bouquet
Благодаря!

# 287
Забравих да пиша, струва само 9.99лв.

# 288
Прилича ми на миналогодишните. Купих на ММ тогава и наистина е готин...клина де. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 289
Прилича ми на миналогодишните. Купих на ММ тогава и наистина е готин...клина де. Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, имаше и мъжки клинове, и термоблузи...за парите си, съм много доволна.
 Като се има в предвид че напоследък не се събирам в нищо човешко, с този клин ще изкарам празниците! Crazy

Купих на ММ тогава и наистина е готин...клина де. Stuck Out Tongue Winking Eye
Мъжа не е ли готин, само клина ли? Mr. Green

# 290
  • Благоевград
В нашия магазин в края на седмицата не беше останало нищо, видях само няколко ски якета, търсих термо клинове, но нито мъжки, нито женски имаше  Confused
От тази седмица взех само апарат за кръвно, пайетените неща не ме впечатлиха, че трудно се перат. Обувките са тежки по мое мнение, но на мен всичко ми е тежко  Laughing

# 291
Последно сте говорили за шарани вчера Joy Да повдигна темата и днес... Тези, които са били до ЛИДЛ, може ли да кажат дали има повечко бройки? Да не е като новогодишните пуйки? Кой взел първия ден, взел... Останалите ще ги гледат само на каталог Grinning

# 292
  • София
И при нас нямаше дамски термо клинове още в деня на пускането. А мислех да си взема.
Шунката зелен етикет е много хубава. Саламът вече не ми харесва колкото в началото, мисля, че качеството му падна.

# 293
Ходих за шаран да си купя за празника и гледах, че има доста от дрехите на Хайди Клум. Аз вчера си взех от черните лъскави дънки. 

# 294
  • Хасково
Здравейте
В събота имам празник и ще празнуваме вкъщи и търся нещо бързо и лесно за приготвяне и набелязах сьомгата в бутертесто от Делукс серията. Пробвали ли сте в и хареса ли ви :* Както и аспержите ?

# 295
  • shumen
При нас също нямаше термоклинове.

# 296
В понеделник сутринта бях в Лидл. Отидох специално за обувките от естествена кожа с по-дебелия ток. Даже си носих специално чорапче, за да меря. Ами много добре ми паснаха на свода и ги взех. Аз нося 37 и ми се струва, че са една идея по-големи, но не е нещо фрапантно да не мога да вървя и да ми се вади обувката. Страшно съм доволна, универсани са, стават за всякакъв повод и тока не е много висок. Удобни са, в събота ще ги разходя повече. (имаше само едно 37)
В съседство на обувките, обаче, видях един кожен клин.  Уж преглеждах брошурата, но за него не си спомнях. Когато докоснах кожата- е няма такава мекота, а от много време си търсех кожен клин. Пробвала съм няколко, но не се одобрявах как ми стоят. Малко се позачудих, но имаше само едно 36 и  в крайна сметка везната натежа и го взех.
Пробвах го в нас... еми направо ми е като излят, страхотно стои. Просто съм влюбена в него. След това го потърсих в брошурата, ами там е много невзрачен в сравнение с това, което представлява.
Сега се чудя и за дънките, дали стоят по подобен начин?
Иначе за сьомгата в бутертесто ние сме взимали и  беше страхотна, но мисля, че бяха 2 вида и не мога да се сетя коя точно беше.

# 297
Значи ще чакам края на седмицата да видя дали ще става приложението за моя телефон или ще връщам гривната. Приятелката ми, която го откри е с I phone, но явно за Андроид са се забавили

# 298
  • Козлодуй
О да за айфон го има приложението Simple Smile
И аз така в понеделник я връщам ако го няма приложението Simple Smile

# 299
Последно сте говорили за шарани вчера Joy Да повдигна темата и днес... Тези, които са били до ЛИДЛ, може ли да кажат дали има повечко бройки? Да не е като новогодишните пуйки? Кой взел първия ден, взел... Останалите ще ги гледат само на каталог Grinning

Начи, много сте лоши. Не пожелахте да ми спестите разкарване по зори... Ни шаран има, ни нищо. Смешници! Колко дена преди празника трябва да я взема тази риба Rage Поне взех от "чистата" луканка, за да не се връщам с празни ръце. Благодаря на този, който я беше споменал

Общи условия

Активация на акаунт