::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 026
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 300
Мише, може още да са на рампата Joy шараните де.

Аз един път така се подпътих в ранни зори /ранни, ранни, колко да бяха ранни в 9ч./, за филето от африканския сом. Ни сом, ни раци. Били на рампата, към 10 щели да дойдат...ме информираха:grinning:
същата работа и с яйцата - няколко пъти сутрин в 9.30ч няма заредени, били в склада.

Българска работа - докато се задвижат, то станало пладне и айде надника им вързан. Аман:bowtie:Bowtie

# 301
Е, сега, нали знаете че там са едни и същи хора за всичко. Като се изсипват сума ти бг-мамми, да си купуват гащи в 7-8 сутринта, обслужват касите...като се поосвободят, почват да зареждат и така...не им се сърдете. За мен да един от магазините с най-добро обслужване, но са много натоварени.

# 302
  • до най-прекрасния мъж
Снощи в Лидл Тракия нямаше шаран, доста хора питаха дали поне днес ще има - не знаели.

# 303
Е, сега, нали знаете че там са едни и същи хора за всичко. Като се изсипват сума ти бг-мамми, да си купуват гащи в 7-8 сутринта, обслужват касите...като се поосвободят, почват да зареждат и така...не им се сърдете. За мен да един от магазините с най-добро обслужване, но са много натоварени.

Е, аз нямам против хората там, а против магазина като цяло. Писах дори, че момичето на касата ми предложи да стане и да ми извади от яйцата, но й отказах...Не съм чак такава гаднярка.

Но магазина като цяло -Да бъде така добър да си организира и стикова нещата. Не може в 9.30 щанда с яйцата да е празен, след като работното време е от 8ч. Или аз като потребител трябва да ходя във времеви прозорец от 10ч. до колко...-за яйца, от 12ч до Хч. за друго ли? Извинете ме, но особата ми е заета и не разполага с излишно време, което да пилее  Mr. Green Laughing

# 304
Ми да ги помолим да пишат в бг-мамма, като заредят Simple Smile Wink
Отдавна си мисля, защо не стиковат доставките с нашумелите форумски продукти. Факт, че каквото се похвали в темата, за минути изчезва от рафтовете Simple Smile

# 305
Онзи ден на касата едни хора се оплакаха, че им е маркирана торбичка от 0.29 Ст и си искаха парите обратно. Касиерът се държа ужасно! Хем е негова грешка, хем се сърди на хората..

# 306
  • Асеновград

Е, аз нямам против хората там, а против магазина като цяло. Писах дори, че момичето на касата ми предложи да стане и да ми извади от яйцата, но й отказах...Не съм чак такава гаднярка.

Но магазина като цяло -Да бъде така добър да си организира и стикова нещата. Не може в 9.30 щанда с яйцата да е празен, след като работното време е от 8ч. Или аз като потребител трябва да ходя във времеви прозорец от 10ч. до колко...-за яйца, от 12ч до Хч. за друго ли? Извинете ме, но особата ми е заета и не разполага с излишно време, което да пилее  Mr. Green Laughing
Такава им е системата не само у нас.Дори магазините тук са много по подредени и заредени отколкото в Европа. В Австрия и Франция си все едно в битпазар, а и там съм засичала табелата с цена да не отговаря на промоционалната в брошурата. Вероятно затова и в някои страни го смятат за магазин за бедни, заради лошата подредба.

# 307
В съседство на обувките, обаче, видях един кожен клин.  Уж преглеждах брошурата, но за него не си спомнях. Когато докоснах кожата- е няма такава мекота, а от много време си търсех кожен клин. Пробвала съм няколко, но не се одобрявах как ми стоят. Малко се позачудих, но имаше само едно 36 и  в крайна сметка везната натежа и го взех.
Пробвах го в нас... еми направо ми е като излят, страхотно стои. Просто съм влюбена в него. След това го потърсих в брошурата, ами там е много невзрачен в сравнение с това, което представлява.
Сега се чудя и за дънките, дали стоят по подобен начин?
Твърде е вероятно да ти седи по подобен начин, кройката е горе-долу същата. При мен е така. Аз и от предишната колекция на Хайди Клум съм доволна. Не съм слаба, но и двете колекции ми стоят както казваш, като изляти. Прави ми впечатление, че тези лимитки са по-изпипани от другите дрехи, които пускат. 

# 308
  • Шумен
Здравейте
В събота имам празник и ще празнуваме вкъщи и търся нещо бързо и лесно за приготвяне и набелязах сьомгата в бутертесто от Делукс серията. Пробвали ли сте в и хареса ли ви :* Както и аспержите ?

Мога да кажа за аспержите - доста на брой са, може и към 30-на да бяха, в марината като за кисели краставички. Стават си за гарнитура и изглеждат красиво в чинията. Гриловани са и никак не са зле.

# 309
Виктория Андреевна.
само такова мнение чаках, за да си взема и от тях. Днес ще ги огледам по-подробно.
До сега не съм си взимала нищо от тази серия. Горе-долу през какъв интервал от време я пускат тази колекция и всяка с различен асортимент ли е или се повтарят?

# 310
Хайде да ни е честито! Приложението HealtyForYou е налично в Google Play Stuck Out Tongue

# 311
Хайде да ни е честито! Приложението HealtyForYou е налично в Google Play Stuck Out Tongue
Така ли? На мен не ми излиза. Вие с какъв модел телефон сте? Моят ме е от изброените в сайта им, но се надявам да стане

# 312
Колко струва тази чиста луканка и къде се намира долу-горе...Не ям такива неща и съм леко неориентирана.

# 313
Луканката май е 4.79 лв... Намира се при саламите, малко след кренвиршите...

Ние пък си взехме шарани от Метро. 4.49  лева килото и са пресни, но са сложили 2.50 лв допълнително за почистване

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 12:05 от Мишелин

# 314
Виктория Андреевна.
само такова мнение чаках, за да си взема и от тях. Днес ще ги огледам по-подробно.
До сега не съм си взимала нищо от тази серия. Горе-долу през какъв интервал от време я пускат тази колекция и всяка с различен асортимент ли е или се повтарят?
Предната беше септември и тя беше първата. Не знам дали ще има пак. Все пак ако на теб не ти седи така, както ти се иска, връщат се без проблем с касовата бележка и в търговски вид (етикетите не трябва да са скъсани, но то за да го премериш, не е и нужно.). И аз се сдобих с тъмносини дънки и "кожен" клин. При мен седят по един и същи начин, абстрахирам се от материята.

Общи условия

Активация на акаунт