::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 020
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 315
Момичета ,предложете ми хубаво розе ,да не е много кисело   Simple Smile

# 316
  • Козлодуй
Хайде да ни е честито! Приложението HealtyForYou е налично в Google Play Stuck Out Tongue
Благодаря, но при мен след като го инсталирах и влязох с моята регистрация непрекъснато изписва "Възникна грешка" и не мога да го ползвам Sad Някой има ли такъв проблем?

# 317
Хайде да ни е честито! Приложението HealtyForYou е налично в Google Play Stuck Out Tongue
Така ли? На мен не ми излиза. Вие с какъв модел телефон сте? Моят ме е от изброените в сайта им, но се надявам да стане

Напиши точно така без интервал HealthForYou app и ще ти излезе. Аз съм със самсунг А5 (не е нов).

# 318
  • Благоевград
Идвам да похваля препарата за почистване на тоалетна на W5, жълтият с мирис на лимон. Много съм доволна. Тоалетната ми имаше някакви петна от водата, вероятно ръжда, които Доместос не успя да почисти, а да не говорим каква смрад е от него, докато този на W5 се справи за много кратко време и банята ми миришеше чудесно на лимон. За първи път взимам този препарат, цената му ми допадна, пък и очевидно върши чудесна работа. Препоръчвам.

# 319
Благодаря, но при мен след като го инсталирах и влязох с моята регистрация непрекъснато изписва "Възникна грешка" и не мога да го ползвам Sad Някой има ли такъв проблем?

И при мен е така - ту работи, ту възниква грешка. Успях да го синхонизирам само. Явно ще чакаме да го актуализират и да си оправят бъговете.
Ще изчакам известно време да видя дали ми допада гривната, ако не - ще я върна, все пак има 90 дни срок на връщане.

# 320

И при мен е така - ту работи, ту възниква грешка. Успях да го синхонизирам само. Явно ще чакаме да го актуализират и да си оправят бъговете.
Ще изчакам известно време да видя дали ми допада гривната, ако не - ще я върна, все пак има 90 дни срок на връщане.
Вие с какви телефони сте? Аз съм със Sony Xperia XA и дори не намирам приложението в Play store

# 321
Да попитам нещо- сигурна съм, че скоро видях в сайта на Лидъл импрегниращия спрей....имате ли представа от коя дата е/е бил? newsm78 Цената беше 3,99лв мисля. Мислех, че ще е при зимните дрехи, но не го откривам там.... Thinking
Куклите Ана и Елза хубави ли са наживо? Заслужават ли си цената? Имат ли някакви функции или са си най-обикновени кукли?

# 322
Шаран имаше доволно в Лидъл, където ходя, както и Сьомгова пъстърва. Други риби нямаше.
На Метро беше направо жив Simple Smile Все големи риби бяха.
Аз се отчитам с скариди и сьомга за празника, шаран не ядем.

# 323
  • Асеновград
Да попитам нещо- сигурна съм, че скоро видях в сайта на Лидъл импрегниращия спрей....имате ли представа от коя дата е/е бил? newsm78 Цената беше 3,99лв мисля. Мислех, че ще е при зимните дрехи, но не го откривам там.... Thinking
Куклите Ана и Елза хубави ли са наживо? Заслужават ли си цената? Имат ли някакви функции или са си най-обикновени кукли?
Снощи видях много бройки от импрегниращия спрей в Асеновград.

# 324
Panayotu, благодаря. Явно е бил от минала седмица щом не го виждам на сайта им сега. Simple Smile

# 325
  • Козлодуй
downsense, моя смаартфон е LG G5
Деинсталирах приложението и го инсталирах отново сега само се синхронизира и нищо не мога да правя на него оф дано се оправи както казва keti123 Simple Smile

# 326
Не разбрах за какво е цялата тази мъка, момичета...да не се поболеете...споко, споко.

# 327
  • Козлодуй
Верно голяма мъка направо тая смарт гривна ми изяде времето да я ръчкам Simple Smile

# 328
ПриТснявам се за вас...

# 329
Тези пликове за съхранение в БГ бяха на същата цена- 4.99лв, но в лева. Shocked Аз даже си ги купих намалени по 3,49лв. Heart Eyes И пак бих взела, но от БГ. По-хубави пликове досега не съм използвала, а най-хубавото е, че не им излиза въздухът докато сложа капачката Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт