::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 951
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
Вакуумните пликове и аз ги харесвам.
Купих дънки на дъщеря ми , дано да й станат. Кожен клин имаше само един 40 номер, хубав изглеждаше.
Луканката със зелен етикет забравих да потърся, но десерта е от Лидъл за тази вечер (крем брюле и профитероли)

# 331
Аз пък съм много недоволна от вакуумиращите пликове, изпускат след второто пълнене. Тези на Икеа за момента са най-добри, нито един не ми е изпуснал, а им е 3то и 4то пълнене.

# 332
  • София
Сутринта ходих до Лидл в 9.00 часа. Витрината с рибите беше празна. Само 2 тарелки лаврак и няколко сьомга се подмятаха. Питах касиерката няма ли да зареждат, каза "Квото са ни докарали, тва е."...............
Аз пък взех шунка със зелен етикет, благодаря, че писахте за нея.
Взех си и термоклин, но утре ще го връщам. На ширина ми е добре, но ми е много къс. Сигурно е нормално, ако се обува с тези дългите спортни чорапи, но аз си го взех за вкъщи, а не за ски.......

# 333
На мен вкусът на луканката на ми допадна, твъде кимионена ми е

# 334
  • София
Мацки, преди известно време бяха пуснали от този тип масажори за врат:
Скрит текст:

Дали сте забелязали изостанали някъде из София и най-вече - читави ли са?

# 335
Не е нещо особено, май на Вардар имаше, ще проверя другия път като ходя

# 336
Не.Изобщо не ми вършиха никаква работа,само нагряват врата .Никакъв масаж.Върнах я и си взех от другите с топчетата  Naughty

# 337
  • София
При нас днес в 11 нямаше кьорава риба Simple Smile

# 338
  • Перник
При нас днес в 11 нямаше кьорава риба Simple Smile

Аз затова си напазарувах рибата още в събота и я прибрах във фризера Simple Smile

Някой питаше за бонбоните от 3,99 лв. - само опаковката е сменена, вътре са същите като преди.

# 339
  • Козлодуй
На мен твърде чернопиперова Simple Smile

# 340
На мен твърде чернопиперова Simple Smile

Всеки с проблемите си Grinning Но саламът ми харесва. То това е ЕДИНСТВЕНИЯТ колбас, който се купува вкъщи. Иска ми се да пробвам и от шунката, но не намерих в нашия ЛИДЛ

И да знаете, че днес се сетих за темата и истерията покрай свещите, защото имаше изкарани около касите, от тези големите Grinning

# 341
Използвам си свещите (малки- бяла и сива) с кеф Heart Eyes Mr. Green Сивата си мени цвета към лилавеещо когато е запалена, но това ми допада. За съжаление, тук с тавани високи около 4,5 метра ароматът не се усеща така както в БГ (отива нагоре Crazy ). Гледах в тукашната Икея много подобни свещи, цветни, комплект от 3 броя и на хубава цена. И със съблазнителни аромати Laughing Задължително ще пробвам ако се завлечем дотам някой ден. Peace
Да питам- брЧлето (клавиатурата ми изписва буквата "ч", не знам защо, май от форума е newsm78 ) същото ли е като това от френската седмица с огнеупорните купички? Grinning И този лимонов крем който пак е в подобни купички- те огнеупорни ли са и хубав ли е на вкус? Party
Редактирам: за да успея да напиша буквата "ю" трябва да мина на бг стандартна клавиатура #Cussing out #Cussing out #Cussing out , а иначе съм си свикнала с бг фонетична. Много тъпо. на фонетичната обаче си имам цели 2 клавиша за буква "ч". #2gunfire  Crossing Arms Crossing Arms

# 342
  • София
Не е нещо особено, май на Вардар имаше, ще проверя другия път като ходя
Този магазин ми е удобен, ще погледна довечера, въпреки че долното мнение определено ме отказва  ooooh!

Не.Изобщо не ми вършиха никаква работа,само нагряват врата .Никакъв масаж.Върнах я и си взех от другите с топчетата  Naughty
Благодаря ви, момичета!  bouquet ... ще го мисля в движение.

# 343
Не знам за брюлетата...ама утре съм там за ски гащи, апрески,бекон...кожен клин ако ме чака, кво друго.

# 344
mimeime, имам от възглавничките за шиатсу масаж и съм много доволна от тях.  Heart Eyes Тези не съм пробвала, но и аз си спомням по отзивите това което са писали вече другите.
Тета, като ме посети за апреските- детските пробвали ли сте ги? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт