::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 948
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 345
Всяка година купувям....

# 346
  • София
mimeime, имам от възглавничките за шиатсу масаж и съм много доволна от тях.  Heart Eyes Тези не съм пробвала, но и аз си спомням по отзивите това което са писали вече другите.
Тета, като ме посети за апреските- детските пробвали ли сте ги? Grinning
И аз имам, но моята е за гръб. Сега, взе да ме боли и вратът. Ще изчакам да ги пуснат пак. По спомен в началото на годината съм си я купувала моята.
 Hug Благодаря на всички от сърце!

# 347
И аз утре отивам за ски якета два броя, ски панталони два броя, едни апрески, една шапка. Без кола съм и с малкия на година и 8месеца, всички магазини са ми само с градския и така като гледам най-рано в 9.00 ще мога да съм там, незнам дали да не рискувам и да отида до Ринг мол, имайки в предвид че там магазина отваря в 9.00, аз ще стигна по-късно де, но дали пък нямам да имам повече шанс да има наличности, пред този на Опълченска? Незнам, имам една нощ да реша Grinning

# 348
КАКВИ БРЮЛЕТА???Yum

# 349
  • София
Не знам за брюлетата...ама утре съм там за ски гащи, апрески,бекон...кожен клин ако ме чака, кво друго.

Тете, бекончето не е ли от следващия ден?  newsm78 Май много ти се хапва?  Wink

# 350
# 351
  • софия
Долче ти като не си в България не го ли пуснаха при вас това микродермабразио.

Утре сутринта и аз ще съм за яке и термо бельо то май и ръкавици ще взема.

# 352
Моля утре като видите ски нещата, кажете космонавтите за бебе, дали стават за новородено. Да не се разхождам само корем път да види. Благодаря.
 Hug

# 353
  • In transit
Долче, същото е брюлето. Чудно е!

# 354
  • София
Ето така, Ризото миланезе

http://recepti.gotvach.bg/r-54113-Ризото_Миланезе_от_моята_кухня

# 355
Знаете ли магазин в източните квартали на София, в който изкарват нещата още от предната вечер ?

# 356
Не знам за брюлетата...ама утре съм там за ски гащи, апрески,бекон...кожен клин ако ме чака, кво друго.

Тете, бекончето не е ли от следващия ден?  newsm78 Май много ти се хапва?  Wink

Мдааааа...нямало да стане с едно ходене. Пфууууу..кво се циганят и не го пуснат утре....

# 357
  • Хасково
Благодаря ви много , 3а мненията относно сьомгата и апсрежите Heart Ще се купува :* Както и от брюлето :*

# 358
Каква е цената на този кожен клин. И аз търся от камара време. Имам един от Зара - ей така стои в гардероба почти година.
Скрит текст:
Сложили са му отвратителен цип, който не се движи на никъде. И един път не посмях да изляза с него, да не се прибера по гащи
Та ще мина, ако има в събота да му дам шанс.

# 359
Долче ти като не си в България не го ли пуснаха при вас това микродермабразио.
Не. Някъде около празниците го пускат, малко преди Нова година по-точно.  Grinning
Мики, ще пращам моите хора да си купуват кремчета значи Mr. Green И импрегниращ спрей hahaha Че откакто не взех като беше намален на 1,99лв всички вкъщи се сетиха, че имат водопропускащи обувки и дрехи hahaha

Общи условия

Активация на акаунт