::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 928
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 360
  • Сливен
Моля утре като видите ски нещата, кажете космонавтите за бебе, дали стават за новородено. Да не се разхождам само корем път да види. Благодаря.
 Hug
Размерите са за по- големи деца,най-малкия размер е 74,за новородено ще ти трябва размер 56.В ХМ и Уайкики има малки размер ,но цената е около 60лв.

# 361
  • shumen
Тете,и аз ще ходя утре за ски панталони и апрески.

# 362
Моля утре като видите ски нещата, кажете космонавтите за бебе, дали стават за новородено. Да не се разхождам само корем път да види. Благодаря.
 Hug
И са с отворени крачоли долу, а не тип ританки

# 363
 Hug
Размерите са за по- големи деца,най-малкия размер е 74,за новородено ще ти трябва размер 56.В ХМ и Уайкики има малки размер ,но цената е около 60лв.
Аз искам Лидълски, видях едно преди 1-2 месеца от разпродажбите но не го взех защото беше 74 номер, и намалено беше, сега ме е яд...сегашните са доста по грозни.
Благодаря ви, няма да ходя тогава. Peace

# 364
  • до едно тепе
Хмм тази година наистина космонавтите са от 74. Преди 2 години купих на малката 62/68. Тя е родена юли и значи е била на 5м тогава като съм го взела. Ставаше и цялата зима.Значи е бил уголемен.
Днеска мерихме старите ски панталони. Отпада ми част от утрешната покупка. Ще ходя за термобельо за принца,че вече е големичък за чорапогащи, а зимата си е студено да маа гащи по кълки само. Обмислям и апреските, макар че онзи ден в Декатлона видях много готини за горе долу същите пари Laughing

# 365
Дъщеря ми имаше като по-малка един пухкав гащеризон от Лидъл- с голям цип отпред, мисля, че имаше и качулка. От пухкава мека материя- беше много топлещ и го използвахме вместо космонафт. Не знам дали оттогава са пускали подобен тип, но на нас ни беше по-функционален от стандартните космонавти, защото тя беше с дълги крака Laughing и този имаше дълги крачоли. Тези сегашните космонавти като ги гледам какви са им къси крачолите newsm78 , някак несъразмерни ми изглеждат...Или поне според фигурата на моята вече пораснала дъщеря- почти всички гащеризони и "висяха" на дъното (при все, че и памперсът даваше обем), а и късееха в крачолите....

# 366
  • Beyond the stars
Нова брошурка https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/?_ga=2.221561626.386417742.1512 … view/flyer/page/1
И коледни чаршафи  Heart Eyes За който чака бархетни. 

# 367
Успах се и не можах да ида за бельо и яке, дано има довечера

# 368
  • Пловдив
Някой да има мнение за машинките в събота?

# 369
 Hug
Аз искам Лидълски, видях едно преди 1-2 месеца от разпродажбите но не го взех защото беше 74 номер, и намалено беше, сега ме е яд...сегашните са доста по грозни.
Благодаря ви, няма да ходя тогава. Peace
Моята бебка е на 6м. вече, но 74 от лидълските й е все още голямо, а върви доста дълга. В Уайкики има ескимоси, от 56 започваха, и в момента са намалени на 45 лв. Тип ританки са, като крачолите им се отварят почти до долу.

# 370
Ох,много харесвам бебешките им неща.. Толкова са мекички и удобни!! Simple Smile Пак ще се разоря Simple Smile

# 371
  • Варна
Да, бебешките неща са уникални. Изобщо памукът им в повечето случаи е много добър, като го сравнявам с други блузи, които съм купувала на малкия просто лидълските са много по-мекички.

# 372
  • софия
Момичета разписах се днес подобаващо-яке,грейка,две пола,термо бельо,ръкавици  и съм на седмото небе.Имаше в 7.30 над 30човека в Младост4 ,голямо ровене падна.
Исках да Ви попитам дали има готварска сметана течна като Хопла.

# 373
  • велико търново
Добро утро голямо ровене блъскане пред Коледно започна .Търся ботушки 36 номер няма.При вас така ли е? Обиколих и двата магазина .

# 374
Някой може ли да сподели мнение за далекогледа от брошурата за другата седмица, имам спомени, че и миналата година го пускаха?

Дрон (пак другата седмица) до сега не съм виждала мисля в Лидл?

Много им се чудя, нямаме още подаръци, а то Коледа, рожденни дни ...

Общи условия

Активация на акаунт