::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 866
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, някой пробвал ли се е да върне нещо след повече от месец? Според новите правила срокът за връщане е 3 месеца, но масово в софийските магазини ми казват, че са ги инструктирали да приемат обратно неща до месец, не повече.

# 391
  • софия
Благодаря момичета взех си сметаната,довечера ще я тествам на супата.

# 392
Соларните играчки според мен стават за момче поне 8-9 годишно с интерес към електрониката.Имаме от преди поне две години,доста често седи на терасата в различните варианти сглобена,но наистина си трябва силно слънце за да се движи(кефа е по-голям като се сглобява,но е хубаво да има наблизо татко с поялник-за всеки случай).
Лудницата в 10.30 беше голяма-чак имаше струпани кашони с екипи и народа чакаше служителка да ги отвори и да ги разграбят-нямаше количка без ски неща...

# 393
Значи до довечера ски яке йок...ц,ц,ц

# 394
  • София
Бре, големи скиори имало😃 Шегувам се, разбира се, аз ненавиждам снега и свеждам контакта на семейството с него до неизбежния минимум. 😆
Благодаря за отзивите за соларната, синът ми е на 10, мисля че ще му хареса.

# 395
Ски екипите/ апреските се взимат масово и от родителите на малки деца за ясли и градини. Много удобни са за над по-леко облеко, подходящо за температурите там.

# 396
Здравейте!
И аз купих Ски панталон, Ски яке, ръкавици и термобельо, апрески.
Някъде в 09:00 бях в магазина и нямаше много хора, но за сметка на това останали по 10 панталона грубо според възрастта. Довечера ще мерим кое остава.
Термобельто много ми хареса, имахме преди това от СпортсДирект подобно и изкара 3 сезона. Нищо му няма само му  е малко вече на човека.
Понеже харесах Ски якето с Бяло и синьо 122/128, но гледах и едно 110/116 размер в синьо - наложени имаха разлика само в дължината на ръкавите.

# 397
Някой с отзиви за мъжките пуловери?

# 398
Понеже големият ми син не е в БГ в момента му взех сутринта 122/128 панталон. Той е висок 117см на 5.5г., но есента от непромукаемите комплекти 122 му беше добре, с опция да се носи и догодина. Ами сега панталона 122 е огромен просто. Ще трябва да го връщам. В навалицата пробвах само на малкия нещата и другите даже и не ги отворих. След следобедния сън ще ида до Ринг мол, дано, дано там да има едно панталонче 110/116.
Много ме е яд. Сега си мисля и за якето как ще му е, но то ми изглежда по реален размер 122., може и едно по-малко яке да взема за всеки случай, защото той се завръща чак в понеделник и тогава ще може да ги пробва.

# 399
  • София
Аз за малко да набия ММ. Joy Казах му сутринта като остави децата на училище да отиде до Лидл за апрески, ама имало катастрофа, затворен бил пътят и отишъл чак към 10. Аха, ама намери само за младежа в близките 2 магазина. Та ходих до Опълченска и Вардар. Сребърните ботуши за момичета не са като на снимката, а са със тъмно синьо. На Опълченска намерих 33 сребърни, на Варадар 34 от кораловите, та ще видим какво ще ѝ стане. На Опълченска имаше и 2 модела за момичета, които ги нямаше в каталога, според мен са от стари колекции- кафяви със златисто и слонова кост. И в двата магазина беше голяма лудница.

# 400
Дрон или хеликоптер с дистанционно има всяка година. Щото ние почти всяка година взимаме.... Дрона не е лош, не е и нещо супер. То сега какви ги има...с какви ли не камери и функции...хубав е за по-голямо детенце.

Нашия започна да ги управлява на 5г (разбира се хеликоптерите бяха 3-4бр докато се научи..да не решите, че е бъдещ пилот Mr. Green, но така добре се научи, че гони с него из къщи батко си Joy..аз и баща му не можем да се справим Crazy)
От тези дронове не сме взимали-ето този му купихме:

https://www.aliexpress.com/item/Mini-Foldable-Selfie-Drone-Elfie … ;rmStoreLevelAB=2
Иначе си е заръчал този на Дедо Коледа Mr. Green
https://store.dji.com/product/mavic-pro?gclid=EAIaIQobChMI-oTwrO … AYASAAEgK5cvD_BwE

Здравейте, някой пробвал ли се е да върне нещо след повече от месец? Според новите правила срокът за връщане е 3 месеца, но масово в софийските магазини ми казват, че са ги инструктирали да приемат обратно неща до месец, не повече.

Да бе! Я им напомни за КЗП..

# 401
Тета, благодаря за идеята, но съм хвърлила опаковката на четката. Ще потърся в сайта им.

В "Полезно инфо" влизаш, ной отдолу избираш "Упътвания и софтуер" и си търсиш твоята ел.четка.

http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-56484AEE-869E212B/lsp/hs … ?rdeLocaleAttr=bg

http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-56484AEE-869E212B/lsp/hs … amp;x=69&y=14

# 402
От момичешките апрески голямата номерация изобщо нямаше сребристите. Имаше тъмно сини със сиво, хубави, ама с връзки, къде да я занимавам всяка сутрин с връзки. Аз и за себе си не обичам. Взехме розово със сиво и шапка розова със сив пух. Много ми харесаха ръкавичките с палче, с мече, но ми се искаше малкия да е с мен за проба. Якета ще пропусна.
Взех ябълки и кори за баница.  Чудих се между Родна стряха и някакви други, но не се сетих да съм чела коментари и взех първите. 

Това със сметаната е доста подвеждащо и нелогично. Добре че казахте, ще знам вече да я търся въпреки ягодата на картинката.

# 403
  • have faith and be patient ..
Хмм тази година наистина космонавтите са от 74. Преди 2 години купих на малката 62/68. Тя е родена юли и значи е била на 5м тогава като съм го взела. Ставаше и цялата зима.Значи е бил уголемен.

Това е много индивидуално .. преди месец два набарах намален 62/68 , с отвори долу ,  на 14 лв ескимос ,носи го беба откакто е застудяло - голям не и е бил никога ,даже ив по-топлото пак иго слагах , само по тънак ромпър от долу , сега е на 3 м и вече и отеснява ... това е най-удобната бебешка дрешка връхна , като се прибера със заспало в количката  бебе в топлия апартамент,  просто откопчавам циповете отпред и го оставям да си доспи , не си играя да махам якета и дебели връхни панталони ,така че съветвам всяка майка да си има такова , било то и по-голям размер ,това не пречи

# 404
Хмм тази година наистина космонавтите са от 74. Преди 2 години купих на малката 62/68. Тя е родена юли и значи е била на 5м тогава като съм го взела. Ставаше и цялата зима.Значи е бил уголемен.

Това е много индивидуално .. преди месец два набарах намален 62/68 , с отвори долу ,  на 14 лв ескимос ,носи го беба откакто е застудяло - голям не и е бил никога ,даже ив по-топлото пак иго слагах , само по тънак ромпър от долу , сега е на 3 м и вече и отеснява ... това е най-удобната бебешка дрешка връхна , като се прибера със заспало в количката  бебе в топлия апартамент,  просто откопчавам циповете отпред и го оставям да си доспи , не си играя да махам якета и дебели връхни панталони ,така че съветвам всяка майка да си има такова , било то и по-голям размер ,това не пречи
Да, и на мен такава ми е идеята, но 74 ще е голям за януарско бебе...

Общи условия

Активация на акаунт