::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 864
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 375
Дрон или хеликоптер с дистанционно има всяка година. Щото ние почти всяка година взимаме.... Дрона не е лош, не е и нещо супер. То сега какви ги има...с какви ли не камери и функции...хубав е за по-голямо детенце.

# 376
  • София
А соларната играчка детето ли сглобява или е готова? Търся нещо за сглобяване с жички, ел части .
И статива как е-пише, че е с 51 части, но какви? И дали са достатъчно качествени за дете в училище по изкуствата?

# 377
Не е готова, сглобява се и има доста малки части. За мен е боклук, но мъжът и детето употребиха време и я сглобиха...повече мъжът ми. Не е нещо особено, но е сполучлива иначе.
Хоби материалите са много хубави- и бои, и стативи, комплекти- всичко. Досега не съм попадала на лоши
Да допълня, че калиграфският комплект е интересен и хубав. Според мен става и за подарък, на някоя дама или госпожица с интерес към художествени и хоби материали

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 10:41 от ♥ HAPPY ♥

# 378
Доживях и аз един път да отворя магазина....Joy

Взех ски панталон...сегашният ни е 110/116, чудих се за следващият, но взех по-следващият - 134/140. ще подгъваме, а и основно го вземам за другата зима-началото октомври/ноември, когато още няма да са изкарали зимните стоки в Лидл.

Ботушки исках от сините за синчето, 34 номер, но бяха обрани, което ме навежда на мисълта , че персонала рано рано ги е ошетал и заделил за свои хора, или снощи е имало изнесена стока.
Взех от черните, нещо не ми харесва слепката отпред на гумата, калпаво изглежда - но нямах възможност за избор, защото имаше по един номер само от цвят Flushed
Както и да е, ще се възползвам от тримесечният срок за връщане, ако нещо се скапят...

Взех и чорапи на детето - хавлиени са, дебелички.

Видях кожените клинове, много добре изглеждат. За жалост имаше само 42 номер останал.
Взех един черен панталон, довечера ще меря и ще го мисля...

кой каза, че бил щастлив след касата. Аз това чувство не го изпитах - изпитах жалост и тъга, като бръкнах в портофела...Rolling Eyes

# 379
Момичета, преди време бяха пуснали накрайници за ел.четки за зъби и взех смело. Оказа се, че не стават за моята четка. Моята е с батерии, а тези явно са за четките със зарядно.
От къде мога да купя.накрайници като за моята?

# 380

кой каза, че бил щастлив след касата. Аз това чувство не го изпитах - изпитах жалост и тъга, като бръкнах в портофела...Rolling Eyes

И аз така, взех якета и панталони за двете деца и едни апрески за малкия.....160лв от раз.  Ноооо все пак за толкова пари са горе долу ски комплеките за една бройка, така че, малко се успокоявам.
Бях в 9 и нещо на Опълченска и беше страшна лудница, вадеха постоянно нови бройки. Доволна съм, че намерих всичко по размер.

# 381
  • София
Не е готова, сглобява се и има доста малки части. За мен е боклук, но мъжът и детето употребиха време и я сглобиха...повече мъжът ми. Не е нещо особено, но е сполучлива иначе.
Хоби материалите са много хубави- и бои, и стативи, комплекти- всичко. Досега не съм попадала на лоши
Да допълня, че калиграфският комплект е интересен и хубав. Според мен става и за подарък, на някоя дама или госпожица с интерес към художествени и хоби материали
Лоша работа значи, ще падне изваждане. 😆 И този с въглените трябва да взема, че втория срок ще й трябват на щерката. Ужас.
Мерси 🌹

# 382
Момичета, преди време бяха пуснали накрайници за ел.четки за зъби и взех смело. Оказа се, че не стават за моята четка. Моята е с батерии, а тези явно са за четките със зарядно.
От къде мога да купя.накрайници като за моята?

От Сервиза.
 Отвори си упътването на четката, вътре има формуляр за поръчка на съвместими накрайници към четката ти. Или разгледай сайта на Лидл - има качени ръководствата на всички продукти.

# 383
yovanka, ако те успокоява- в магазините за хоби материали и бои не е по-евтино, така че...взимай смело и така... Лидл пускат много хубави неща специално в този сектор- спрейове, лепила, бои, хартии, платна,абе много неща и все са хубави. Често и цените са изгодни, а ако изостанат ги намалят с 30%, някои неща съм взимала от шатрите...т там ми е единия калигарфски комплект, но така бяха разсипани, че от 10 коша едва сглобих един комплект.
Мисълта ми е, че след време може да ти изпадне и нещо намалено, следи ги.

# 384
  • Перник
...
Исках да Ви попитам дали има готварска сметана течна като Хопла.

Има сметана, по-хубава от Хопла Simple Smile Стои при кондензираното мляко и другите сладкарски неща, на картинката е разбита и с ягодка, което е подвеждащо. Всъщност сметаната НЕ Е сладка - ако искаш я ползваш за готвене, ако ти трябва за десерт - добавяш захар. Животинска е, не растителна. Аз много я харесвам Simple Smile

Далекоглед имаме от по-миналата година може би. Дори не знам къде е прибран. Мъжът ми си го купи, пробваха го 1-2 пъти с детето и това беше.

И аз загледах соларната играчка. Все още никакви подаръци не съм купувала за Коледа, а времето лети...

# 385
Тетке, направо те номинирВам за рекламно лице на Лидъл. Stop
Снощи най-неочаквано се обзаведох с кожено черно палто.Хареса ми как стои, няма колан, но ще ползвам един от кожено яке.Вкъщи се огледах на голямо огледало и видях, че задната част е по-къса /такъв явно е модела/, та се замислих дали да не го върна. newsm78Не прочетох други отзиви за палтата, при нас останаха още по едно-голям и малък номер.Кожените клинове не ги видях изобщо.

Хоплата е растителен продукт, тази е по-хубава.Любима ми е.
Соларната играчка за мен е пълен боклук.Вземах преди година и я върнах-и детето не я хареса.Сглоби я правилно, а не тръгна.

# 386
Тета, благодаря за идеята, но съм хвърлила опаковката на четката. Ще потърся в сайта им.

# 387
  • Стара Загора
Соларната играчка иска пряка слънчева светлина. Лятото си играха моите с нея, доста бързо се движеше.
С това мижаво слънце сега не става.

# 388
Има сметана, по-хубава от Хопла Simple Smile Стои при кондензираното мляко и другите сладкарски неща, на картинката е разбита и с ягодка, което е подвеждащо. Всъщност сметаната НЕ Е сладка - ако искаш я ползваш за готвене, ако ти трябва за десерт - добавяш захар. Животинска е, не растителна. Аз много я харесвам Simple Smile

Еххх, само ако знаеш колко пъти съм търсила сметана за готвене в ЛИДЛ, но не и не... Така и не намерих. Даже, не знам дали нямаше етикет "сметана за готвене", а реално сметана няма. А то, какво се оказва... с ягодка, ама не е сладка. Пфууу Simple Smile))

# 389
О, така ми трябва един чорапогащник за бременни и са пуснали за мен, Laughing.
Ще има и шоколад милка у нас. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт