::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 835
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, някой пробвал ли се е да върне нещо след повече от месец? Според новите правила срокът за връщане е 3 месеца, но масово в софийските магазини ми казват, че са ги инструктирали да приемат обратно неща до месец, не повече.
Аз онзи ден писах, че върнах сутиени на два месеца и половина Wink

# 406
Лъки,аз нали ти снимах и предложих да ти пратя космонаФт от разпродажбата като бяха?ти не,та не...бебо ще студува сега(като се роди,де...)а и кво ще му переш с всичките перилни дето накупи? hahahaГледах специално днес дали няма някой останал,но не (питай във вашия маг.дали не са у склада)

# 407
  • София
В лидл в Младост 3 преди малко имаше бебешки космонавти. Бяха от старите разцветки. Явно останали и ги бяха изсипали и тях. Даже го държах 62/68. Тъмно син и само една лента със снежинки мисля Simple Smile
Здравейте! По принцип само ви чета. Благодаря за отзивите, които споделяте.

# 408
Аз онзи ден писах, че върнах сутиени на два месеца и половина Wink
Явно зависи на кой служител ще попадне човек.

# 409
Моят имаше за миналата Коледа подарък много хубав дрон, ама с баща му го затриха насред центъра на София
Също и се чупят. Та не инвестирайте много пари и нерви в тях Simple Smile

# 410
  • have faith and be patient ..
Ботушите ,както и очаквах , хич не ми харесаха .. чак не взех ,представяте ли си ?  Simple Smile ще се оглеждам и ослушвам още  :/

# 411
# 412
Някой беше писал, че може да се поръчва онлайн от немския лидл. Това истина ли е и само за немския ли важи?

# 413
# 414
Лъки,аз нали ти снимах и предложих да ти пратя космонаФт от разпродажбата като бяха?ти не,та не...бебо ще студува сега(като се роди,де...)а и кво ще му переш с всичките перилни дето накупи? hahahaГледах специално днес дали няма някой останал,но не (питай във вашия маг.дали не са у склада)
Дрешки има, спокойно...само да ми се пере. hahaha И космонавтче имаме, но е от плат и не е чак толкова дебелко...исках от лидълските, защото видях едно...точно такова искам.  Close
Колко перилни съм накупила, само 1 персил сенситив за 40 пранета и едно малко тео бебе, даже си мисля, че трябва още... Thinking

# 415
  • have faith and be patient ..
Някой беше писал, че може да се поръчва онлайн от немския лидл. Това истина ли е и само за немския ли важи?

Поръчвала съм до немски адрес , 4-5 евро доставка , в случая до мои приятели , същата работа ще свърши и фирма превозвач  .НО  и дрехите и сандалите бяха  уголемени , когато имам време ще наложа тукашно и тяхно 98/104 горнище на пижама и ще ви покажа снимка

Като заговорихте за пране , какво стана със формил сенситив прах ??? Много го чакам а не съм виждала от година сигурно

# 416
  • София
За тези, които не са успяли да си купят на промоционална цена Jim Beam с двете чаши,
 предлага се в
Скрит текст:
Т маркет за 17.99 лв.

Промоционалните продукти май наистина ще ги въртят по всички големи вериги.

# 417
  • София
Нещо трайно изчезна зеленият боб в буркани. Повече от месец вече няма. Гледам, че и грахът в буркани също е намалял значително. Ще го спират ли или достави няма?

Преди седмица върнах едни боти, купени септември месец. Не бяха обувани. Нямах проблем.

# 418
  • София
Отзиви за пресата, която ще бъде другата събота?

# 419
Аз ще измрънкам - последните бебешки блузи, които купих 2 бр в комплект за около 10 лв се развлачиха много, станаха едни широки...
А на бархетния комплект бордо със звездички му падна цвета, ама и аз не си поплювам с градусите в пералнята.
Пуснали да туршия баня, много ми хареса. Взех и кофа кисело зеле, но не сме го пробвали още. Имаше и лозови листа за сърми. И трите неща стоят в края при зеленчуците, около картофите.

Общи условия

Активация на акаунт