::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 213
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 720
На мен ми е интересно - как се инспирирахте да пратите до Германия и да заплатите за изследване точно на мед и точно и единствено на този конкретен?
Ми нормално и просто, все пак меда се води "здравословен продукт" и би трябвало да е най-чистото нещо, което консумираме.... Но, уви.....

# 721
  • Beyond the stars
На мен ми е интересно - как се инспирирахте да пратите до Германия и да заплатите за изследване точно на мед и точно и единствено на този конкретен?
Ми нормално и просто, все пак меда се води "здравословен продукт" и би трябвало да е най-чистото нещо, което консумираме.... Но, уви.....

И пращате всеки продукт, който се води здравословен? Не отговорихте защо конкретния мед и само него.

# 722
  • до едно тепе
Няма как да се натискам за доставчик на когото и да е, защото съм просто обикновен човек.
Освен себе си, нищо друго не мога да доставя !
Във БАБХ, нямат необходимите средства да изпратят проби за изследвания във Германия и както вече обясних българските лаборатории имат много високи нива на детекция, макар че цената им е колкото немската.
И един съвсем обикновен човек реши ей така между другото да пусне проби от точно този мед и след това да си направи регистрация във форума, за да отвори очите на злощастните отровени потребители.
А те горките пасат кротко трева и вярват на всичко писано във форумите.
И сега, за да не ми скочите, че съм агент на Лидъл. Агроном съм по професия, в неплатен отпуск за гледане на дете в момента.  Затова и съм много наясно какво се продава на пазара като плодове и зеленчуци. Ясно ми е също и че тези анализи не са изобщо евтини, за да седнете ей така да си пускате щото сте решили. Или пък от любопитство.  hahaha

# 723
  • Козлодуй
Хора,оправиха ли се проблемите с фитнес гривната-имам възможност да взема една върната  и и се чудя?
Да оправиха софтуера го има в Гугал Плей, но трябва много внимателно да се калибрира Аз я върнах защото как ли не се опитвах да я калибрирам все ми показваше прекалено много крачки сравнено с други тракери (2 бр телефон и часовник ) тя показваше 2,5 пъти повече крачки освен това ако опитам в софтуера да коригирам 2-ри път теглото ми изписваше "възникна грешка" и много синхронизира а по едно време дори спря да се свързва с телефона но това го оправих с преинсталиране на софтуера.
Върнах се да редактирам: Предимството на гривната е че софтуера е на български - това ми хареса Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 07:54 от pvacheva

# 724
  • Асеновград
Лидл все повече ме изумяват с ценовата си политика.
https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=6618
https://www.lidl.it/it/non-food.htm?articleId=7122
Интересно при нас колко ли ще е!
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6292
Ето и цената тук.

Тази четка за коса пускана ли е и какви са отзивите за нея.
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6290

# 725
  • Козлодуй
Мед в Лидъл съм купувала освен на Родна стряха и един в малки бутилки Акация но от отдавна не купувам от там мед така че нито вярвам нито не вярвам в това но и аз се чудя всеки ли може да си вземе един продукт и да си го изследва Simple Smile

# 726
  • София
Може, стига да си плати 😉

# 727
  • Пловдив
Новата брошура...https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/?_ga=2.110975105.565235142.1513 … view/flyer/page/1

А който иска читав мед,да си купи от спец.магазин или пчелар.

# 728
  • Beyond the stars
Няма как да се натискам за доставчик на когото и да е, защото съм просто обикновен човек.
Освен себе си, нищо друго не мога да доставя !
Във БАБХ, нямат необходимите средства да изпратят проби за изследвания във Германия и както вече обясних българските лаборатории имат много високи нива на детекция, макар че цената им е колкото немската.
И един съвсем обикновен човек реши ей така между другото да пусне проби от точно този мед и след това да си направи регистрация във форума, за да отвори очите на злощастните отровени потребители.
А те горките пасат кротко трева и вярват на всичко писано във форумите.
И сега, за да не ми скочите, че съм агент на Лидъл. Агроном съм по професия, в неплатен отпуск за гледане на дете в момента.  Затова и съм много наясно какво се продава на пазара като плодове и зеленчуци. Ясно ми е също и че тези анализи не са изобщо евтини, за да седнете ей така да си пускате щото сте решили. Или пък от любопитство.  hahaha

+1 . Абсолютно. Поне да се даде нормална причина, а не "нормално и просто" , защото на мен не ми е нито нормално, нито просто да пращам всеки продукт, който ми попадне за проби в Германия.

Някой търсеше кутии за бижута наскоро - ще има другата седмица https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6322

# 729
  • Варна
И на мен това ми стана любопитно. Все нещо трябва да е провокирало тоя интерес точно към този продукт. Много по-логично ми се струва да изследвате пилешко за антибиотици и хормони (нали това е най-набеждавания продукт напоследък), отколкото точно мед, точно лидълски и точно за антибиотици.

# 730
Пускана ли е преди четката с йонизираща фукнкция, която ще се предлага от следващия четвъртък? Някакви мнения за нея? Дали ще изсушава косата и ще придава някакъв обем?

# 731
Добре, че не е пуснала бекончето или суджуците на Тета. Да видиш тогава какво щеше да е Joy

# 732
Да ви питам, от тоалетната хартия Милде, която ще е на промоция от другата седмица, има ли неароматизирана?

# 733
Пускана ли е преди четката с йонизираща фукнкция, която ще се предлага от следващия четвъртък? Някакви мнения за нея? Дали ще изсушава косата и ще придава някакъв обем?
И мен ме интересува.
И дали ще изправя косата ?

# 734
  • София
Абе хора, вместо да се радвате, че някой е проявил инициатива и ви предупреждава, че има отровна храна, вие скачате и почвате да развивате теории, защо това, защо онова? Как може да сте толкова успани? Ми яжте си отровния мед и толкоз. Аз пък няма да купя никога и благодаря, че има и такива будни хора!

Общи условия

Активация на акаунт