::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 968
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря Simple Smile

# 706
Може посевите да са пръскани с някакви химии и оттам да са попаднали в меда въпросните антибиотици.
Аз ще чакам официално становище, имам си едно бурканче такъв мед и ще си го ядем Simple Smile

# 707
Може посевите да са пръскани с някакви химии и оттам да са попаднали в меда въпросните антибиотици.
Аз ще чакам официално становище, имам си едно бурканче такъв мед и ще си го ядем Simple Smile
Офелия, никой не пръска посевите със антибиотици, мила! За тази цел са пестицидите, които са също толкова отровни за човешкия организъм.

# 708
  • shumen
Аз мед от магазина не вземам.Само от пчелари.

# 709
Аз мед от магазина не вземам.Само от пчелари.
Това не е гаранция, че във меда няма остатъчни антибиотици, не знаеш как въпросните Пчелари лекуват пчелите!
По принцип по-добре е да се купува от магазина, ако обаче живеехме във нормална държава, където има контрол !
Но при нас могат да ти пробутат всякаква отрова, стига да имат печалба....

# 710
  • София
Monic Petrova, подайте сигнал с тези изследвания към КЗП и БАБХ. Peace
Ще подам със сигурност !

И се регистрира специално за да ни отвориш очите за изедниците от Лидл?
Не приемам сериозно размахваните таблички. Всеки ученик с малко познания би могъл да изработи подобни.
Би било интересно, ако представиш изследвания и на меда от другите вериги.
Но няма да го направиш, наясно съм.
А би ли приложила и касовата бележка, с която си платила изследването.

# 711
  • София
Monic Petrova, подайте сигнал с тези изследвания към КЗП и БАБХ. Peace
Ще подам със сигурност !

И се регистрира специално за да ни отвориш очите за изедниците от Лидл?
Не приемам сериозно размахваните таблички. Всеки ученик с малко познания би могъл да изработи подобни.
Би било интересно, ако представиш изследвания и на меда от другите вериги.
Но няма да го направиш, наясно съм.
А би ли приложила и касовата бележка, с която си платила изследването.

Аууу, какъв защитник на Лидл! Не така грубо с бутонките, де! Да не си на заплата там? Rolling Eyes

# 712
Тези така наречени таблици са проверими и не са ги правили ученици, уважаема Айше !
Всеки Протокол е подписан със дигитален подпис и е невъзможно да бъде подправен !
А по-истински от това анализите не могат да бъдат !
И да, нямам нищо против да изпратя за анализи и мед от другите вериги, само кажи кой конкретно ?
А касова бележка за анализите нямам, защото платих по банков път!

# 713
Тези така наречени таблици са проверими и не са ги правили ученици, уважаема Айше !
Всеки Протокол е подписан със дигитален подпис и е невъзможно да бъде подправен !
И да, нямам нищо против да изпратя за анализи и мед от другите вериги, само кажи кой конкретно ?

На снимките, които си показала нищо от това (лаборатория, подписи, дори полето за клиент не е попълнено) не се вижда, просто едни таблици. В този аспект Aisha е абсолютно права.

# 714

Ако наистина е така с тези изследвания е добре и във Фейсбук да пуснете информацията. Че нали си е тяхна марка и те директно носят отговорност за състава.

# 715
  • София
Изпрати и мед от Била, Фантастико, Кауфланд за изследване.
Нека да видим къде с какво ни цакат.
А защо да не се направи изследване на лютеница, хляб сирене, мляко и други основни стоки.
Не съм на заплата в Лидл, но прясно регистриран с писания само за определена стока ми намирисва.
Все пак освен скрита реклама има и скрита антиреклама.

# 716
  • до едно тепе
Бива да плюете конкуренцията бива, ама анализи, ала бала и тем подобни. Не защитавам Лидъл. Мед от верига не бих купила, защото толкова е мед. Обаче е толкова прозрачно това, което правите. Какво, не ви одобриха като доставчик на мед за Лидъл ли, та плюете конкуренцията. Както е приказката като излезе име на сестра ти, доказвай после че нямаш такава.  ooooh!
Не отричам, че би могло да е възможно. Общо взето в колко от зеленчуците има налични антибиотици идея си нямате. А за остатъчни пестициди, забранени преди 20 и повече години в България и внасяни нелегално от Турция съвсем да не ви обяснявам. Обаче начина не е това. Отивате си в Бабх, носите им продукта. Или направо се свързвате с Активни потребители-те пускат анализи на какво ли не от храните и действате. През годините те показваха кисели млека, майонези, сирена, масло и какво ли още не, които не отговарят на качеството и изискванията.
Това е начина на водене на битки срещу отровите, които ядем. Не размахването на таблици из форумите.

# 717
Да, така е ! Дигиталния подпис се установява само ако го отвориш директно през компютър.
Иначе са си подписани от съответните отговорни лица от немската лаборатория.
Утре ще сканирам Протоколите със повече данни и пак ще ги публикувам.
Ще ме извините, но ще скрия името на Адресанта, защото просто живеем във такава държава.
В никакъв случай не съм тръгнала да очерням някой със измислици, просто ми писна да ни продават евтини боклуци на високи цени.

# 718
  • Beyond the stars
На мен ми е интересно - как се инспирирахте да пратите до Германия и да заплатите за изследване точно на мед и точно и единствено на този конкретен?

# 719
Бива да плюете конкуренцията бива, ама анализи, ала бала и тем подобни. Не защитавам Лидъл. Мед от верига не бих купила, защото толкова е мед. Обаче е толкова прозрачно това, което правите. Какво, не ви одобриха като доставчик на мед за Лидъл ли, та плюете конкуренцията. Както е приказката като излезе име на сестра ти, доказвай после че нямаш такава.  ooooh!
Не отричам, че би могло да е възможно. Общо взето в колко от зеленчуците има налични антибиотици идея си нямате. А за остатъчни пестициди, забранени преди 20 и повече години в България и внасяни нелегално от Турция съвсем да не ви обяснявам. Обаче начина не е това. Отивате си в Бабх, носите им продукта. Или направо се свързвате с Активни потребители-те пускат анализи на какво ли не от храните и действате. През годините те показваха кисели млека, майонези, сирена, масло и какво ли още не, които не отговарят на качеството и изискванията.
Това е начина на водене на битки срещу отровите, които ядем. Не размахването на таблици из форумите.

Няма как да се натискам за доставчик на когото и да е, защото съм просто обикновен човек.
Освен себе си, нищо друго не мога да доставя !
Във БАБХ, нямат необходимите средства да изпратят проби за изследвания във Германия и както вече обясних българските лаборатории имат много високи нива на детекция, макар че цената им е колкото немската.

Общи условия

Активация на акаунт