::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 180
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 810
  • Beyond the stars
Абе хора, вместо да се радвате, че някой е проявил инициатива и ви предупреждава, че има отровна храна, вие скачате и почвате да развивате теории, защо това, защо онова? Как може да сте толкова успани? Ми яжте си отровния мед и толкоз. Аз пък няма да купя никога и благодаря, че има и такива будни хора!

Когато подбудите на будните хора не са чисти, имам основание силно да се съмнявам и в резултатите, които представляват. Тя, всяка информация, е хубаво да се обмисли преди да се приеме за чиста монета, щото някой бил "буден".
А мед купувам от производител.  Peace
И защо купуваш от производителя, като не вярваш лидълсият да е лош? Как разбра,че подбудите на жената не са чисти? Или не изневеряваме на българския казан, до който не седи дявол с вила. Crazy

Трябва да давам обяснение за личния си избор? Сериозно?  ooooh!

Никъде не съм казала, че Лидълският е прекрасен, но като мислещ човек някак силно се съмнявам в подхвърлени данни от потребител, регистриран специално за целта, който твърди, че ей така е пуснал и платил за изследване в Германия точно и единствено на този мед. И без адекватно обяснение за мотивите му.
Всъщност всеки е свободен да вярва на каквото си поиска  Peace

Темата стана много офф топик  Peace

# 811
Абсолютно! И пак ще питам, като не ви харесват продуктите, защо сте в темата? Никой не се нуждае от рицар/ка на бял кон, да ни спаси от собствената ни глупота и да ни осигури вечен живот чрез вечен глад и избягване на всичко вредно, което евтиният Лидл предлага.

Тъй де, оставете ни да си мрем спокойно...

# 812
В БГ Лидл НЕ е магазин за бедни! По света може и да е, но при нас е нормален магазин с нормални/разбирайте високи/ цени!
Пак питам...кои са магазините/веригите за богати и цените там не са ли същите като в Лидл...

# 813
  • Beyond the stars
В БГ Лидл НЕ е магазин за бедни! По света може и да е, но при нас е нормален магазин с нормални/разбирайте високи/ цени!
Пак питам...кои са магазините/веригите за богати и цените там не са ли същите като в Лидл...

И аз туй питам все още, та да се отделя от простолюдието Bowtie

# 814
Ще ходим в Париж на пазар...дали е достатъчно изискано? Sunglasses

# 815
  • Beyond the stars
Ще ходим в Париж на пазар...дали е достатъчно изискано? Sunglasses

В Париж за сирена и вино, в Милано за прясно приготвена паста... Bowtie

И още чакам да ми обяснят дали сами си гледат храната, че са толкоз сигурни дали има или не боклуци вътре.

# 816
Здравейте!
teta Беконът е хубав Hands Plus1 - мааалко е по-солен. Но ние избягваме солени храни като цяло вече от доста време.
Купих глобус на детето за Коледа - дано остане доволен. Не намерих от прожектиращите лампи за 7,99 лв, но здраве да е. Много щяхме да светим Simple Smile
Другата седмица ще си взема Четка за коса - обикновена.
И аз имам приятели чужденци в Англия с деца и купуват детски текстил основно от там (пижами, блузки, панталони) и от ASDA.

# 817

Мислещите се за богати и преуспели не влизат във вериги.
За тях са разните магазинчета - еко, био, от фермата, приятели от село и подобни.
Там всичко е прясно, чисто от примеси, гледано от бабата на продавачката.
А самата продавачка защо е минала през Метро сутринта и зад магазина си изхвърля кашони от борсата е друга история.  Party
Аз пък се радвам като плюят по Лидл и не стъпват там. Така ще има за нас повече.

# 818
Нещо от бебешките купихте ли?
Тоалетната хартия на санитекс въобще не я споменавайте...едвам се отървах. Crossing Arms

# 819
  • София
Тоалетната хартия на санитекс въобще не я споменавайте...едвам се отървах. Crossing Arms
Аз взех чорапогащник и пижамка. Нарамих и едни гащи-памперс.

# 820
  • София
Малко офф за тоалетната хартия - тази хвалената Selpak ще я има другата седмица в Кауфланд - 32 броя за 12,45 лв.

# 821
Исках да взема гащеризони, ама всичко беше опоскано, докато стигна Sad

# 822
Аз взех чорапогащник и пижамка. Нарамих и едни гащи-памперс.
Искам и аз чорпогащник, но не знам днес или утре ще успея ли да стигна до лидъл...
Хубави ли са, тънки или като клин?
Значи за бебешко да се откажа, обмислях едни пелени да взема за в болницата.

# 823
Имай предвид, че пелените са доста груби. Стават за завиване през лятото, но не и за повиване на новородено. Поне според мен, се.

# 824
  • На брега на морето
Аз вчера загледах бременния чорапогащник. Много груба материя ми се видя, плътен е, но като детските чорапогащници. Добре ли стои?
Сутиените за кърмене бяха от хубав памук, но пък без банел. И накрая нищо не взех.

Общи условия

Активация на акаунт