::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 187
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Не харесвам дрехите, които се предлагат в Лидл. юОтминавам този сектор. То, аз доста рядко влизам да пазарувам в Лидл...
+ + 1. Основно влизам за вносните сирена и толкова.

# 796
Споделете мнения за йонизиращата четка и сешоара от следващата седмица, моля. Сешоарът май се коментираше в предната тема и отзивите бяха добри, стига да е същият, който се предлага сега. За четката не съм срещала коментари, а ми е много интересна.
Редактирам, за да добавя мнението си за нехранителните стоки.
 Аз съм много доволна от сутиените. Основно от там купувам.
Също и от чорапогащниците. Имам такива от преди 2 години - не са мръднали.
Мъжките дънки - всичко, което съм купила, е на голяма почит от сина ми, който е на 18!!!!, т.е. има претенции и изисквания.
Клиновете на малката - харесват се на вид, но след първото изпиране стават на топчета.
За себе си - имам някоя и друга дрешка - доволна съм.

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 20:23 от ВечеПетя

# 797
  • София
Започнах да влизам отново съвсем отскоро в Лидл заради някои уреди, които са на по-приемливи цени. Много харесваме хляба със семена. Имаше едно много хубаво прясно мляко, в бели, непрозрачни найлонови пликове. Това мляко беше страхотно! С него правех много хубав кефир. Сега не го виждам. За това мляко съм ходила сутрин до 10 ч., защото след това не беше сигурно, че ще го намеря. Вносните им сирена са хубави. Имат хубави сапуни. Лакочистителите им са хубави. Май е само това, което пазарувам от Лидл.

# 798
Ако е за четката - сешоар , с въртящата глава, перфектен е за по-къси коси. За дълги, не зная. Тя се върти в двете посоки , има и опция да не се вътри, само да ду*А, две позиции на топъл въздух. Аз със засилка , като започна и бъркам посоката, позаплете ли се , давам на обратно. Joy Доволен.
Да питам за дембразиото, една година по-късно ?! Предния път го изпуснах.
И моля , откровено , след първия ентусиазъм , ползвате ли го редовно .

От Лидъл имам бойфрендки и сега си купих тъмносин панталон- без грешка са като кройка и качество. Имам и спортни дрехи- блуза и сутиен- също перфект.

# 799
Tays, за "простата" четка питам 😂 Не се върти. Даже я обмислям и за подарък (освен за себе си), стига някой да сподели, че върши работа...

# 800
  • София
Уредът за микродермабразио добър ли е? Заслужава ли си да се купи?

# 801
Хайде и аз да направя реклама на тоалетната хартия Фамилия, говоря за неароматизираната, имайки предвид цената на която си я купувам повечето пъти (около 2.5 лв. за 8 бр.) е идеална, преди това купувах Емека. Фамилия е по-икономична и не се къса толкова лесно колкото Емека.

# 802
  • вкъщи
Е аз пък съм от доволните от Лидъл. Купувам само техни марки и не намирам храната за нискокачествена. Дори в сравнение с други вериги направо е първокачествена. Само месо не взимам оттам, а от месарница. Дрехи рядко взимам, но имам страхотни дънки и панталон с непроменено качество . Имам и доста уреди, които ползвам от години и съм супер доволна. Така че, Лидъл ми е фаворит сред веригите, а и ми е най- близък до дома.

# 803
  • до едно тепе
... Дори на зеленчуците им да направят проверка ще излязат пълни с боклуци....
Мои близки произвеждат зеленчуци и са доставяли стока на Лидл. Продукцията им се проверява и качеството е добро. Hands V
Аз познавам доставчици на зеленчуци за Кауфланд. Истината е,че изискванията към тях са много и като знам каква продукция доставят все се чудя защо в самите магазини зеленчуците често са с потресаващо качество. Ми дойде ми в акъла,че вероятно нашите зеленчуци отиват в  магазините на К в други държави, а техните идват насам. Има и нещо друго изискванията включват и бройки(салати примерно), които трябва да доставят всеки ден и много често производителите започват да изкупуват на съседните производители продукцията, за да успеят да си изпълнят договорите. И тогава съвсем не могат да гарантират за това,което продават защото не знаят нито с какво е пръскано, нито как е гледано.
Затова и писах доставчик на мед. Далеч съм от мисълта,че в БГ има много производители на мед, които могат да захранват цялата верига Лидъл. Много е вероятно и те да прекупуват мед от други производители и да го опаковат като собствен.

# 804
  • до най-прекрасния мъж
Ако фирмата, която произвежда меда за Лидл, има нещо общо с Апимел /мисля Апитрейд беше цитирана/, то те не произвеждат мед, а го изкупуват и преработват. Цехът им е в градче близо до Пловдив.

# 805
  • София
Сравнено с другите (Billa особено), намирам зеленчуците за перфектни Simple Smile

# 806
  • София
Да, добър е! В тази тема е доста обсъждан.

# 807
  • shumen
В Четвъртък и аз трябва да отворя Лидл май.Доста неща си харесах,а ако отида по късно нищо няма да намеря.

# 808
  • София
Да, добър е! В тази тема е доста обсъждан.

Много благодаря за отговора и линка към темата.   bouquet Темата е много хубава!

# 809
  • София
Абе хора, вместо да се радвате, че някой е проявил инициатива и ви предупреждава, че има отровна храна, вие скачате и почвате да развивате теории, защо това, защо онова? Как може да сте толкова успани? Ми яжте си отровния мед и толкоз. Аз пък няма да купя никога и благодаря, че има и такива будни хора!

Когато подбудите на будните хора не са чисти, имам основание силно да се съмнявам и в резултатите, които представляват. Тя, всяка информация, е хубаво да се обмисли преди да се приеме за чиста монета, щото някой бил "буден".
А мед купувам от производител.  Peace
И защо купуваш от производителя, като не вярваш лидълсият да е лош? Как разбра,че подбудите на жената не са чисти? Или не изневеряваме на българския казан, до който не седи дявол с вила. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт