::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 224
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 780
  • Шумен
Я да ви питам, докато сме на тема тоалетна хартия, тази пробвали ли сте я, дали е добра и дали има неароматизирана?

Хартията е добра и Е ароматизирана. Само един вид съм виждала.
+1 за Selpac, обаче аз съм я засичала само веднъж и не в Лидъл-а...

# 781
  • ту тук, ту там
Здравейте!
Дървеният куфар с материали за рисуване пускан ли е преди, някой има ли впечатления от него дали си заслужава?! По принцип качествени ли са им художническите материали? За любителско ползване  ме интересува, не за професионално. 😊

# 782
  • Шумен
Здравейте!
Дървеният куфар с материали за рисуване пускан ли е преди, някой има ли впечатления от него дали си заслужава?! По принцип качествени ли са им художническите материали? За любителско ползване  ме интересува, не за професионално. 😊

Пускан е, ама естествено, че няма как да е професионален оттам. За любители си е добър.

# 783
Тирамисуто от другата седмица на delux дали е хубаво  newsm78

# 784
Лидл по цял свят е магазинът на бедните,   и това не е ново за никой предполагам.  Познавам хора, които за нищо  на света не биха пазаруване от там. Ясно е, че продуктите им са с изключително ниско качество,  пълни с химия. Не че в другите вериги има голяма разлика, но все пак Лидл е дъното. Дори на зеленчуците им да направят проверка ще излязат пълни с боклуци. Аз лично имам няколко неща, които купувам от там, защото много ми харесват, но знам, че не са ок. На детето си примерно закупени храни от лидл не давам, само с поничките им не мога да се преборя.  
Права си. Имам позната от Италия, нормално е финансово, но не и кой знае колко богата. Но сама ми е казвала, че от Лидл никога не е пазарувала, заради лошото качество на продуктите.

# 785
Момичета,търся сивото поларено одеало със снежинките,но в нашия лидл няма изобщо от тези поларени одеала....Интересува ме плъно или рехаво е полареното одеало и дали мога да го поръчам да ми го доставят в нашия град?

# 786
Момичета, знам, че е кауза пердута, но... Моля, ако някой види някъде вакуумиращия уред, да ми вземе един. Ще си платя доставката + 10 лв за компенсация за неудобството Relaxed

# 787
Я да ви питам, докато сме на тема тоалетна хартия, тази пробвали ли сте я, дали е добра и дали има неароматизирана?

+1 за Selpac, обаче аз съм я засичала само веднъж и не в Лидъл-а...

Такава неароматизирана 6 бр за 6,00 взимам от Метро. Едно руло изкарва дълго време у нас.

# 788

Взех вече, имаше и неароматизирана, на външен вид ми харесва. 32 бр за 13 кинта.

# 789
  • оттам, откъдето започва България
Lemy, щом си купила тоалетна хартия е късно да пиша мнението си. /но аз ходя на работа и не винаги мога да се включвам навреме/
Все пак, като видиш на промоция Фамилия, пробвай я.

# 790
  • София
И аз да се включа за тоалетната хартия. Фамилия е много хубава. Много често я пускат на промоционална цена. Заслужава си! Другият ми фаворит са тх на ДМ. Тяхната марка. Имат няколко варианта. Когато попадна на промоция, винаги купувам.

# 791
  • София
... Дори на зеленчуците им да направят проверка ще излязат пълни с боклуци....
Мои близки произвеждат зеленчуци и са доставяли стока на Лидл. Продукцията им се проверява и качеството е добро. Hands V

# 792
  • София
Наскоро някой коментира за Лидл в Италия. Имаме семейни приятели в Италия и те доста често пазаруват от Лидл, защото било по-евтино.
Всички знаем, че в Лидл се предлагат само определен вид стоки и то само на избрани фирми. Преди години беше доста зле в Лидл. Сега ми направи впечатление, че цените са по-високи, но се предлагат и по-добри стоки / само някои!/.
Мен много ме дразни обслужването в Лидл. Питаш служител за нещо, той те отминава, сякаш не те вижда и в движение отговаря с поглед от който се вледеняваш.

# 793
  • София
Аз съдейки по сметките, които плащаме на касата, не съм останала с усещането, че е за бедни. Вярно, има доста неща с ниски цени и качество, но и доста от нещата са по-скъпи от тези в другите подобни вериги.  А и ми прави впечатление, че дрехите и подобни нехранителни, не са никак евтини.
Има някои неща, които стават.

# 794
  • София
Не харесвам дрехите, които се предлагат в Лидл. Отминавам този сектор. То, аз доста рядко влизам да пазарувам в Лидл...

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 20:13 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт