::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 225
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 765
  • Асеновград
Въртящата става ли за много дълга коса, че имам лоши спомени от кръглите стилизиращи четки които нямат махане от косата.Изкушава ме и мултифункционалната маша, като комплект за пътуване. Изобщо следващия четвъртък ще е разоряващ.

# 766
  • Козлодуй
отзиви за ютията и сешуара от следващата брошура newsm78
За ютията мога да кажа имам я Силвър Крест изключва сама когато се остави неподвижна, има антикалк система удобна е като температура и пара бутоните но плочата не ми харесва не се плъзга така добре като тефал например а това е предпоставка за гънки ако не си опънал добре дрехата Simple Smile Като цяло ютията е добра и стабилна за цената си със всички екстри на по-скъпите ютии с изключение на качеството на плочата Simple Smile

# 767
  • София/Правец
Здравейте,
Предишните години някой да си е купувал фотоепилатор, за да сподели мнение?
Видях, че ще има следващата седмица и сериозно се замислих...
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6199
Много благодаря предварително! 🙂

# 768
Във БАБХ, нямат необходимите средства да изпратят проби за изследвания във Германия и както вече обясних българските лаборатории имат много високи нива на детекция, макар че цената им е колкото немската.

... и аз се развълнувах от тоя мед  Simple Smile Mr. Green обаче след като са високи нивата на детекция то е ясно че е за всички продукти които се изследват в български лаборатории и само от външни такива може да се гарантира качество безопасност и т. н. Ама за кои продукти се прави такова изследване... няма к`во да кажем

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 12:51 от Кристал7

# 769
Аз го имам. Не мога да кажа дали е достатъчно ефективен, защото и преди това ходех на фотоепилация, та си бях рехава Joy Но сравнен с цените на Филипс, е определено добре.

# 770
Аз ароматизираното Милде го оставих последния път на терасата за известно време и то взе че се ОТароматизира Simple Smile
Тъкмо ми е на свършване пакета и се чудех какво да вземам.

# 771
  • софия
Добре, де, защо микродермаабразиото в Германия е намалено, а тук го продават на пълна цена?

# 772
  • Варна
И аз затова попитах,защо точно тази марка се изследва,сигнал ли има от някой,нещо определено е съмнително в цялата работа.
Точно. И друго ми е интересно, тези, които ни порицават, че ядем отровни храни всичко ли изследват, преди да го купят? И откъде са сигурни, че нещата, които те ядат са по-читави?

# 773
  • оттам, откъдето започва България
Да. Много е стрихав санитекса. Няма да повторя. Фамилията колко е четворката....ако е колкото Милдето, следващият път ще взема пак Милде...Joy

Фамилията в началото на м. юли я купих от К - 32 бр. за 9.99 лв., а после си взех 8 бр. за 2.89 мисля.
Четворки не купувам.

# 774
Пращам ти веднаха стрихавия Санитекс. Ти ми купи Милдето в знак на признателност....Joy
Аа, писах "свястна", точно сега съм и аз със Санитекс и няма да повторя  Sick
Дидке, тая Фамилия читава ли е?

# 775
  • София
Тоалетната хартия Frotto спряна ли е, че не я виждам нещо?

# 776
Я да ви питам, докато сме на тема тоалетна хартия, тази пробвали ли сте я, дали е добра и дали има неароматизирана?

# 777
  • София
За почитателите на Милде, да кажа, че от днес има промоция в Била 40бр.за 18,95; в Кауфланд 32бр. за 14,79,а в Метро 40бр.за 19,19.
Да не кажете, че рекламирам други магазини освен Лидъл, извадих от пощенската кутия много брошури накуп   Mr. Green

# 778
  • Варна
Направо ме разбихте, явно Д-то ми е много нечувствително. От години вкъщи ползваме само Санитекс, нищо лошо не намирам в нея, нито ми се струва променена.

# 779
  • Козлодуй
Аз харесвам т.х синята овца на Лидъл но веднъж взех 4-ката и се разочаровах по-тънка е от голямата опаковка а голямата вярно изчезна та сега ви чета с интерес да видя каква да купя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт