::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 202
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 750
И аз харесах йонизиращата четка , както и едно боди.

# 751
И аз затова попитах,защо точно тази марка се изследва,сигнал ли има от някой,нещо определено е съмнително в цялата работа.А Лидл отдавна не е магазин за “бедните”.

# 752
  • София
отзиви за ютията и сешуара от следващата брошура newsm78

# 753
Cristi, ти само в четвъртък...аз и в понеделник, и в четвъртък, ако искам да се доредя...Хвърлила съм око и на клиновете, че последния път беше гредЪ. И на сешоара, и на машата.
Миналата седмица купих от шунката и луканката със зеления етикет, уж без много боклуци. Шунката си я изядохме, малко по-сухичка е от стандартната, но на нас си ни хареса. Луканката още отлежава в хладилника.
В Лидл има много добри попадения. Имам си набор от няколко продукта, които купувам редовно, и от които съм доволна откъм състав и вкусови качества. Меда на Родна стряха не съм го купувала, но и по принцип не бих купила мед от супермаркет, ако имам достъп до мед от производител.

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 10:35 от Виктория Андреевна

# 754
  • Beyond the stars
Скрит текст:
Абе хора, вместо да се радвате, че някой е проявил инициатива и ви предупреждава, че има отровна храна, вие скачате и почвате да развивате теории, защо това, защо онова? Как може да сте толкова успани? Ми яжте си отровния мед и толкоз. Аз пък няма да купя никога и благодаря, че има и такива будни хора!
Когато подбудите на будните хора не са чисти, имам основание силно да се съмнявам и в резултатите, които представляват. Тя, всяка информация, е хубаво да се обмисли преди да се приеме за чиста монета, щото някой бил "буден".
А мед купувам от производител.  Peace

Ами то благодарение на "съмняващите" се съществуват и процъфтяват тези вериги. Хапвайте отрови в шарени бурканчета и продължавайте да се съмнявате.

Да не започваме темата от къде зареждат био магазините и какво продават а ?
Единственият вариант да си сигурен, че консумираш чист продукт е ТИ, лично, да си го произвел (тогава пак не можеш да си много сигурен какво го е валяло, ама да речем, че може да е оранжерия).
Та ако искаш си приемай подхвърлени данни за истина by default, аз съм свикнала да мисля, сори.  Peace
Много ме радва последната био вълна да се купува прясно мляко от никому неизвестни баби/дядовци/т.н. - а това кой как го е добил, на какви стандарти отговаря, как се съхранява -дребни детайли, важното, че е БИО..

# 755
Виктория, и в понеделник имаше нещо, което исках, ама там ще е на късмет. Ако има, като отида. В четвъртък обаче, съм там за отварянето Joy

# 756
Този флосер не беше много читав. Някой беше купил и отзивите не бяха добри никак. Един конец ти върши същата работа. А и е с батерия...няма да му насмогваш на консумативи.

Апропо...кои са магазините за богати?
Да ходя там да пазарувам. Зер си мисля, че като се бърша с Милде и съм елитна кифла...
А изследване на Милдето има ли, да не е вредно и то Joy

# 757
То дори и Ти да си го произвел,пак не е био и не само заради дъжда,а и семената които се продават/ГМО/,и много други фактори има.И се принуждават хората да пръскат с препарати,за да има някой друг домат или краставичка.

# 758
Няма, няма...все е с аромат.
Пак ли ще пускат, апропо...че се мъча с един калпав Санитекс от К...голяма мъка...мани, мани...
Ще пускат, ама, аман вече, човек не може да си намери свястна неароматизирана хартия, на добра цена...

# 759
Пращам ти веднаха стрихавия Санитекс. Ти ми купи Милдето в знак на признателност....Joy

# 760
  • Beyond the stars
То дори и Ти да си го произвел,пак не е био и не само заради дъжда,а и семената които се продават/ГМО/,и много други фактори има.И се принуждават хората да пръскат с препарати,за да има някой друг домат или краставичка.

За семена има варианти (баба ми примерно сее пипер със семки от миналогодишния и така вече 50 години сигурно  Mr. Green, та си е био отвсякъде семето Mr. Green), но да - факторите са много - почва, въздух, дъжд, обработка. Не е едно.

# 761
  • София
де кажете нещо за сешуара и ютията...че да заделям авоари и да се готвя за спринта другата седмица
маните ги тези био мио и т.н

# 762
Момичета, влизам само за да ви предупредя, много внимавайте на касите,Не съм и предполагала, че дългогодишна касиерка от Лидл ще се прояви по този начин. Наистина 10 лева, но пък на мен кой така ми ги дава?Ужасно поведение имаше, когато и казах, отговори троснато и продължи да обслужва следващите клиенти, но аз не отстъпих и на милиметър, докато не дойде управител, преброиха и се отказах права! А тази се изпари, колкото и преди това да се пъчеше.
Ми защо трябва да ми причинява такова неудобство, аз си харесвам магазина, почти всеки ден съм там, на когото не му се работи там, да не разваля удоволствието на клиента!

# 763
Тия глупости с меда изобщо няма да коментирам. Не се отвори на много върпоси и такава информация не е за този форум, има си органи, които следят тези неща.

Тета, не харесваш ли Флоралиса им? Аз купувам от там, зеления пакет като го пуснат ххл. Ако няма от него вземам от друг магазин Фамилия или в последно време SELPAK (super soft естествено за нежното ми трибуквие Joy). 

Тази йонизираща четка е на батерии гледам..ама духа ли какво прави?!

Въртящата я имам, но тази ме изкушава силно.

# 764
Момичета тази ли беше хвалената четка с въртяща глава Simple Smile . По въпроса за био мио и така на татък си мисля че такова чудо няма или е много трудно да намериш найстина био . Не че и аз не купувам био но не мисля че е това което пише . Не се ядосвайте за глупости . Ясно е че ядем боклуци и то от всички вериги не е само Лидл.
Аз ТХ купувам само от ДМ 5 пластова без аромат и ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт